Erityisiä lomanviettopaikkoja

Uniikit majoituskohteet

Uniikit kohteemme antavat vaihtelua perinteiselle mökkeilylle. Kohteiden sijainti, arkkitehtuuri ja tunnelma mahdollistavat kokemuksen jota ei muualta saa. Alempaa löydät uniikkeja kohteita, joissa majoittuminen on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus.

Majamaja Black House - HELSINKI

Majamaja Black House on uniikki off-grid mökki aivan meren äärellä Hevossalmen upeissa maisemissa. Mökki tarjoilee levollisen, kauniin ympäristön viettää loma- tai etätyöpäiviä. Mökin upea miljöö ja sisällä oleva maisemaikkuna, saavat sinut tuntemaan olevasi aivan jossain muualla kuin alle puolen tunnin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Tämä yhden makuuhuoneen mökki majoittaa kaksi (+1) henkilöä.

Majamajan tilat tarjoavat majoittujlle minimalistista ekomajoitusta omassa rauhassa Helsingin saariston äärellä. Mökki ja sen puitteet ovat arkkitehdin suunnittelemia, ja astuessasi sisään tähän kauniisti suunniteltuun mökkiin on vastassasi oleskelualue, josta aukeaa iso avara ikkuna Helsingin saaristoon.

TUTUSTU KOHTEESEEN
    

VILLA CONE BEACH - KUHMO

Villa Cone Beach on luksushuvila keskellä upeaa luontoa järven rannalla, jossa sinä olet ainoa vieras. Täällä saat nauttia rauhasta ja yksityisyydestä, sillä tämä huvila piiloutuu pieneen ja autenttiseen kylään ja sijaitsee kaukana kaupungin hälinästä. Villa Cone Beach on täydellinen lomakohde perheille ja pienille kaveriporukoille. Se on myös ihanteellinen kohde häämatkalle ja muille elämän kohokohdille.Tämä upea kaksikerroksisen huvila on 286 neliömetrin kokoinen. Se majoittaa kuusi aikuista sekä kaksi alle 12-vuotiasta lasta. Huvilan alakerrasta löytyy viihtyisä olohuone, täysin varusteltu keittiö sekä ruokailutila, olohuone sekä lasitettu verantahuone. Yläkerrassa on kolmen makuuhuoneen lisäksi myös oleskelutilaa sekä pääsy parvekkeelle. Lisäksi tämän upean huvilan tornissa on myös huone. Huvilasta löytyy myössauna.

 Huvilan pihapiiristä löytyy rantasauna sisäsaunan lisäksi. Koko kiinteistön piha-alue on yhteensä neljän hehtaarin kokoinen viihtyisä alue. Puutarhasta löytyy eksoottisia puita ja upeaa kukkaloistoa. Huvilalla on 500 metrin verran rantaviivaa ja Villa Cone Beach tarjoaakin upeat järvimaisemat.


TUTUSTU KOHTEESEEN 

villa BERGHOlMEN - TURUN SAARISTO

Saaristomeren neljä eri vuoden aikaa antaa loputtomasti mahdollisuuksia uusien kokemusten hankkimiseen. Oli sitten kyseessä vapaa-aika, henkilöstön virkistystilaisuus, kokous tai koulutus.

 Villa Bergholmen on ainutlaatuinen huvilakokonaisuus saaressa Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvilan tilat muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen. 

Kohteen tilat ja rakennukset mahdollistavat useammankin henkilön loman vieton.

Saarikiinteistökokonaisuus sijaitsee maineikkaalla “Kekkosen kulmalla”, jolla aikoinaan Presidentti Urho Kekkonen uitti siimoja Neuvostovieraiden kanssa, ja jonka kalastustoimittaja Arto Kojo on listannut kirjassaan Suomen 100 kalapaikkaa loistavaksi kohteeksi.


TUTUSTU KOHTEESEEN 

LAKELAND GLASS CUBE - VIITASAARI

Lakeland Glass Cube - ylellinen loma-asunnossa on nimensämukaisesti paljolti lasia ja sen avarat ikkunat avaavat uskomattoman maseman järvelle. 

Loma-asunnossa on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset sekä täydellisesti varusteltu avokeittiö. Keittiöstä ja oleskelutilasta avautuu upea järvimaisema kaikkina vuodenaikoina. Makuu huoneessa on mukava parivuode. Kuten suomalaiseen perinteeseen kuuluu, sauna pitää olla! Saunasta on hyvä juosta järveen vilvoittelemaan.


TUTUSTU KOHTEESEEN 

AURORA PYRAMIDI - levi

Lasikattoisissa Aurora pyramideissa yöpyessäsi muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Pyramidi on kooltaan 30 neliötä ja majoittaa 2+1 vierasta. Vuodepaikkoja lasikaton upeiden näkymien alla on kahdelle.

Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta. Pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle tai kelkkareitille ja vain pienen matkan päässä ovat Tonttulan muut palvelut.

TUTUSTU KOHTEESEEN  

KALASTAJA - YYTERI

Reposaaressa sijaitseva kelluva huvila, Kalastaja, tarjoaa vierailijoille ainutlaatuisen majoituselämyksen. Suurilla ikkunoilla ja upealla merinäköalalla varustettuun huvilaan voi majoittua kuusi henkilöä. Alakerrasta löytyy makuuhuone kahdelle, ja yläkerran parvelta vuodepaikat neljälle majoittujalle. Tämä valoisa ja moderni kohde sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheille.

Huvilan laadukas kalustus ja varustelu takaavat ikimuistoisen vierailun, ja viihtyisyyttä lisää avoin oleskelutila. Sauna löytyy pesuhuoneen yhteydestä, josta myös kulkumahdollisuus suoraan ulos terassille. Huvilalta löytyy oma sähkögrilli sekä vene, jotka ovat vapaasti majoittujien käytettävissä. Mantereen varastokopissa on neljä Jopo -polkupyörää majoittujille.


TUTUSTU KOHTEESEEN 

RUKANHUIPPU - RUKA

Keskellä Rukatunturia sijaitseva uusi huvila tarjoaa hengähdystauon upeiden maisemien ympäröiminä ja luonto suorastaan kutsuu itsensä sisään suurista ikkunoista.

Rukanhuipussa yhdistyvät ylellisyys ja mukavuus ja lisäbonuksena saat nauttia lomastasi rauhallisessa ympäristössä. Ammattitaitoisesi suunniteltu ja modernin tyylikkäästi sisustettu mökki on erinomainen paikka rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä. Rukanhuipussa on viisi kahden hengen huonetta ja runsaasti oleskelutilaa ja muita mukavuuksia sinulle ja seurueellesi. Kesäkausina huipulta on hyvä lähteä vaeltamaan ja vastineeksi talvella voit laittaa sukset jalkaan ja laskea ovelta rinteelle.

TUTUSTU KOHTEESEEN

hilltop House - inkoo

Hilltop House ja Metsäkylpylä

Hilltop House sijaitsee upean metsän keskellä yksityisellä 16 hehtaarin tontilla, kilometrin mittaisen yksityisen tien päässä jossa ei ole naapureita tai muita seurueita ja vain alle tunnin pääkaupunkiseudulta. 

Etsit sitten irtiottoa kiireisestä arjesta tai rauhallista ja luovaa ympäristöä tiimisi kanssa, niin Hilltop House on täydellinen ratkaisu tarkoitukseesi.

TUTUSTU KOHTEESEEN