Yritys

Tietoa meistä

Villada Group Oy

Vuosina 2019-2023 Mökkivuokra oli osa Villada Travel Group Oy:tä (2528880-5). 1.10.2023 alkaen, organisaatiomuutoksen myötä Mökkivuokran virallinen nimi on Mökkivuokra Marketing Oy (3364418-7). Tänä päivänä Mökkivuokra on osa Villada Group Oy -konsernia, joka kattaa neljä matkailualan liiketoimintaa, jotka ovat keskittyneet premium- ja luksusmajoituskohteiden välitykseen sekä matkapakettien räätälöintiin. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Tommi Lehtonen.

MÖKKIVUOKRA MARKETING OY

Mökkivuokra.fi syntyi vuonna 2019 kotimaan kasvaneiden asiakastarpeiden ja markkinahavaintojen pohjalta. Palvelu kokoaa yhteen Suomen laadukkaimmat lomamökit ja -huvilat. Nykyaikainen ja helppokäyttöinen palvelu tarjoaa asiakkaalle sujuvan käyttökokemuksen, jonka avulla asiakas pääsee tekemään varauksen suoraan majoitustoimijalle, parhaaseen mahdolliseen hintaan. Teemasivut, hakusuodattimet ja hakumahdollisuus avustavat asiakasta löytämään juuri omia tarpeitaan vastaavan majoituksen.

Mökkivuokra.fi palvelee suomalaisten ja ulkomaalaisten matkailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita, jotka etsivät esimerkiksi kokousmajoitusta, etätyöskentelytilaa tai majoitusta yrityksen virkistymispäivää varten.

Siirry sivulle tästä: https://mokkivuokra.fi 

Villada Oy

Villada on vuonna 2014 perustettu suomalainen tasokkaiden lomahuviloiden välityspalvelu, jonka palvelukonseptissa yhdistyy laadukas huvilavalikoima sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu. Villadan huvilavalikoima on laatutarkastettu ja valikoimaan kuuluu huviloita kahdeksasta eri maasta.

Palvelu on suunniteltu yhtenäistämään koko huvilamatkailukokemuksen. Koko prosessin ajan asiakas voi olla levollinen, että lomakokemus paikan päällä on sitä, mitä on luvattu. Villadan suomenkielinen asiakaspalvelu on saatavilla koko prosessin ajan ja asiakaspalvelusta saa myös mm. kohde- ja huvilasuosituksia sekä vinkkejä lisäpalveluihin.

Villada palvelee matkailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita, jotka etsivät majoitusta esimerkiksi tiimin etätyöskentelyviikkoon, incentive-matkaan tai tuotantomatkaan.

Siirry sivulle tästä: https://villada.fi 

Arctic signature oy

Arctic Signature on vuonna 2014 perustettu, palkittu luksusmatkailuyritys, joka suunnittelee unohtumattomia lomia ja elämyksiä kiehtovalla arktisella Pohjois-Atlantin alueella. Palveluun on huolellisesti valittu jännittävimmät kokemukset ja ainutlaatuisimmat majoitukset. Tiivis yhteistyö maailman parhaiden luksusmatkatoimistojen ja paikallisten toimijoiden kanssa takaa sen, että matkatoteutukset vastaavat vaativimman UHNWI-kohderyhmän tarpeita. 

Arctic Signature on osoitus siitä, että rohkeat visiot voivat muuttaa matkailualaa ja nostaa luksusmatkailun Pohjoismaissa uudelle tasolle. Arctic Signature järjestää matkoja kaikissa Pohjoismaissa. Kohteina ovat: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Grönlanti, Fäärsaaret ja Huippuvuoret.

Siirry sivulle tästä: https://arcticsignature.com