Yritys

Tietoa meistä

Mökkivuokra.fi on Villada Travel Group Oy:n perustama palvelu. Yritys on tullut tunnetuksi Villada.fi -verkkopalvelusta, joka keskittyy Etelä-Euroopan lomahuviloiden välitykseen. Vuonna 2013 perustettu palvelu on saavuttanut merkittävän aseman kotimaan markkinalla ja vuosittain yli 10.000 suomalaista viettää lomansa Villadan lomahuvilassa.

Kotimaan kasvaneen asiakastarpeen ja markkinahavaintojen pohjalta vuonna 2019 syntyi täysin uusi palvelu Mökkivuokra.fi, joka on tarkoitettu pelkästään Suomen mökki-, huvila- ja loma-asuntokohteille.

Helppokäyttöinen ja nykyaikainen palvelu on rakennettu palvelemaan mökinvuokrausmarkkinaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sujuvan käyttökokemuksen lisäksi varaussivuston ja sen kohteiden ulkoasuun on kiinnitetty erityisesti huomiota. Hakukoneen avulla käyttäjät saavat rajattua hakutuloksiaan tärkeimmillä kriteereillä ja sopivan kohteen löydyttyä he pääsevät ottamaan suoran yhteyden mökin omistajaan varauslomakkeella tai tekemään suoran varauksen pikavarauskohteissa. 

Mökkivuokra.fi palvelee suomalaisten- ja ulkomaalaisten yksityismatkailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita, jotka etsivät esimerkiksi kokousmajoitusta, etätyöskentely tilaa, kohteita yrityksien vuosi- tai virkityspäiville. Mökkivuokran palvelusta löytyy myös erilaisia teemasivuja, jotta käyttäjät löytäisivät tarpeita vastaavat vaihtoehdot mahdollisimman helposti.