Yritys

Tietoa meistä

Mökkivuokra on Villada Travel Group Oy:n perustama palvelu. Yritys on tunnettu Villada.fi -verkkopalvelusta, joka keskittyy Etelä-Euroopan lomahuviloiden välitykseen. Vuonna 2013 perustettu palvelu on saavuttanut merkittävän aseman kotimaan markkinalla ja vuosittain yli 10.000 suomalaista viettää lomansa Villadan lomahuvilassa.

Kotimaan kasvaneen asiakastarpeen ja markkinahavaintojen pohjalta syntyi täysin uusi palvelu Mökkivuokra, joka on tarkoitettu pelkästään Suomen mökki-, huvila- ja loma-asuntokohteille. 

Helppokäyttöinen ja trendikäs palvelu on rakennettu palvelemaan mökinvuokrausmarkkinaa parhaalla mahdollisella tavalla. Sujuvan käyttökokemuksen lisäksi varaussivuston ja sen kohteiden ulkoasuun on kiinnitetty erityisesti huomiota. Hakukoneen avulla käyttäjät saavat rajattua hakutuloksiaan tärkeimmillä kriteereillä ja sopivan kohteen löydyttyä he pääsevät ottamaan suoran yhteyden mökin omistajaan varauslomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Omistajilla on myöskin oma hallintapaneeli, jonka kautta he pääsevät ylläpitämään kaikkia kohteidensa tietoja.

Mökkivuokra palvelee suomalaisten matkailijoiden lisäksi myös yritysasiakkaita, jotka etsivät kokousmajoitusta. Mökkivuokran palvelusta löytyy myös erilaisia teemasivuja kalastusmökeistä Premium-huviloihin, jotta käyttäjät löytäisivät tarpeita vastaavat vaihtoehdot mahdollisimman helposti.