Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mökkivuokra (Villada Travel Group Oy)

Y-tunnus: 2528880-5

Iso-Roobertinkatu 17-19, 00120 Helsinki

puh. +358 409 527 560

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi
Mökkivuokra käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, henkilötietojen ylläpito ja palvelujen kehittäminen. Henkilötietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan tiedot, jotka käyttäjä antaa täyttäessään rekisteröintilomakkeen. Tietoja voi olla nimi- ja yhteystiedot sekä tiedot käyttäjän tiedustelemista tuotteista ja palveluista.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan Mökkivuokran tietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille, paitsi Suomen viranomaisten niin edellyttäessä.

Käyttäjien ottaessa yhteyttä tiettyyn Majoituskohteeseen varauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä, käyttäjän yhteystiedot eivät tallennu Mökkivuokran tietojärjestelmään. Tällaista tapausta ei pidetä tietojen luovutuksena, vaan suorana yhteydenottona käyttäjän ja Majoituskohteen Omistajan välillä. 

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa käyttäjän vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri säilytetään suojatuilla palvelimilla.

10. Kielto-oikeus
Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.