Omistajille

Mökin listaaminen

Mökkivuokra on Villada Travel Group Oy:n perustama palvelu. Yritys on tunnettu Villada.fi -verkkopalvelusta, joka keskittyy Etelä-Euroopan lomahuviloiden välitykseen. Kotimaan kasvaneen asiakastarpeen ja markkinahavaintojen pohjalta syntyi täysin uusi palvelu Mökkivuokra, joka on tarkoitettu pelkästään Suomen mökki-, huvila- ja loma-asuntokohteille.

MITÄ MÖKKIVUOKRA TARJOAA OMISTAJALLE?

LAADUKAS NÄKYVYYS

Kaksi eri sivua, yhdellä listauksella
Yhdellä listauksella huvilaasi markkinoidaan suomenkielisellä Mökkivuokra.fi -sivustolla sekä englanninkielisellä Cottagefinland.fi -sivustolla.

Ei komissiomaksuja
Omistajille tarjoamme markkinoiden nykyaikaisimman varaussivuston ilman komissiomaksuja. Listauksesta veloitamme pienen kiinteän vuosimaksun, jonka jälkeen voit tehdä sivujemme kautta rajattomasti kauppaa suoraan asiakkaiden kanssa, välttyessäsi näin jopa 15-30% komissiomaksuilta.

Suorat yhteydenotot ja varaukset
Tarjouspyynnöt / yhteydenotot tulevat suoraan sinun sähköpostiin, jonka jälkeen keskustelua voi jatkaa suoraan sähköpostitse/puhelimitse asiakkaan kanssa. Päätät myös aina itse hyväksytkö varauksen.

Omistajilla 100% hallinta
Hallintapaneelin kautta voit hallita kaikkia kohteen tietoja, kuvia, varaustilannetta ja hintoja. Jos sinulla ei ole omaa verkkosivua niin Mökkivuokran sivusto voi toimia myös sinun huvilan ”omana sivustona” suorine yhteystietoineen.

MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä
Mökkivuokra.fi -sivun kautta tavoitat Villadan laajan kanta-asiakasverkoston, joka muodostuu jo pelkästään Suomessa yli 10.000:sta laatutietoisesta kuluttajasta.

Tämän lisäksi yrityksemme ydinosaamista on kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa ja Googlessa. Oikein kohdistetun maksetun mainonnan ansiosta sinun kohteesi tavoittaa kaikista potentiaalisimmat asiakkaat verkossa.

Englanninkielisen Cottagefinland.fi -sivuston markkinointi tapahtuu pääasiassa suoraan Villadan laajan matkatoimistoverkoston kautta eurooppalaisille kuluttajille ja yritysasiakkaille.

LIITY MUKAAN PALVELUUN!

Lisäämme jatkuvasti Suomesta alueittain laadukkaita vuokrahuviloita mukaan palveluumme. Omistatko huvilan ja olet kiinnostunut listaamaan kohteesi myös meidän palveluun? Ota meihin yhteyttä ja kerromme yksityiskohtaisemmin kohteesi lisäämisestä palveluumme.

info@mokkivuokra.fi / +358 452 573 033


tai jos haluat meidän ottavan suoraan yhteyttä niin täytä linkin takaa löytyvä lomake, jossa kerrot jo hieman tietoja kohteestasi. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Linkki lomakkeeseen

REFERENSSIT

Levinpesä

Meille välityspalvelussa on tärkeää luotettavuus, helppous ja tuloksellisuus. Mökkivuokra on osoittanut täyttävänsä kaikki nämä kriteerit. Mökkivuokran tiimi on asiantuntevaa porukkaa, joiden kanssa on helppo ja mukava toimia.

Mikael Melin, Levinpesä

Kiuasniemen huvilat

Olemme tehneet yhteistyötä Villadan kanssa jo vuosia, niin yritys- kuin yksityisasiakkaiden osalta. Villadan uusi mökkivuokra-sivusto oli luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle, joka jatkuu nyt uudella konseptilla. Otimme uudistuksen mielenkiinnolla vastaan, koska uusi nykyaikaisempi toimintamalli palvelee paremmin niin meidän kuin vuokraajienkin tarpeita.

Jarmo Pakarinen, Kiuasniemen huvilat Jolla, Tyyrpuuri, Paarpuuri

Villa Sapso

Arvostamme sivustoa, jossa voimme tuoda huvilaa esille laadukkaasti hyvien kuvien avulla. Villa Sapsolla ei ole omia kotisivuja, joten Mökkivuokran sivu on toiminut myös siihen tarkoitukseen. Kuvautimme huvilamme uudelleen sivustoa varten. Mökkivuokra premiumlistauksen ja uusien kuvien myötä laadukkaiden varauskyselyjen määrä on kasvanut entisestään.

Jarmo Rusanen, Villa Sapso