Omistajille

Majoituskohteen lisääminen valikoimaan

Mökkivuokra.fi on myyntikanava, joka kokoaa yhteen Suomen laadukkaimmat lomamökit ja -huvilat. Sivustomme kautta asiakkaat tekevät varaukset suoraan majoitustoimijalle.

MITÄ MÖKKIVUOKRA TARJOAA OMISTAJALLE?

LAADUKAS NÄKYVYYS

Kaksi eri sivua, yhdellä listauksella
Yhdellä listauksella huvilaasi markkinoidaan suomenkielisellä Mökkivuokra.fi -sivustolla sekä englanninkielisellä Cottagefinland.fi -sivustolla.

Suorat yhteydenotot ja varaukset
Tarjouspyynnöt / yhteydenotot tulevat suoraan sinun sähköpostiin, jonka jälkeen keskustelua voi jatkaa suoraan sähköpostitse/puhelimitse asiakkaan kanssa. Päätät myös aina itse hyväksytkö varauksen.

Omistajilla 100% hallinta
Hallintapaneelin kautta voit hallita kaikkia kohteen tietoja, kuvia, varaustilannetta ja hintoja. Jos sinulla ei ole omaa verkkosivua niin Mökkivuokran sivusto voi toimia myös sinun huvilan ”omana sivustona”. Pääset keskustelemaan asiakkaan kanssa ennen varauksen tekoa jolloin molemminpuolinen luottamus syntyy jo varausvaiheessa.


KOHDENNETTU MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä

Yrityksemme ydinosaamista on kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa ja Googlessa. Emme ole passiivinen listaussivusto vaan teemme jatkuvasti tehokasta markkinointia eri kanavissa. Oikein kohdistetun maksetun mainonnan ansiosta sinun kohteesi tavoittaa kaikista potentiaalisimmat asiakkaat verkossa. 

Vuonna 2023 omistajamme (900kpl) saivat tarjouspyyntöjä yli 17 miljoonan euron arvosta.

HELPPOUS OMISTAJALLE

Huvilaprofiilin tekeminen
Rakennamme huvilaprofiilin sivustollemme teidän puolesta, jonka jälkeen vain tarkastatte tiedot ja ilmoitus on valmis. Tämän jälkeen lisäämme huvilanne mukaan markkinointikampanjoihimme.

Kalenteri-integraatio
Varauskalenteri pystytään integroimaan yleisimpien kanavien kanssa. Joistain kanavista pystymme hakemaan myös hintatiedot kohteellenne. Kysy lisätietoja eri yhteistyömalleista.

LIITY MUKAAN PALVELUUN!

Lisäämme jatkuvasti Suomesta alueittain laadukkaita vuokrahuviloita mukaan palveluumme. Omistatko huvilan ja olet kiinnostunut listaamaan kohteesi meidän palveluun? Ota yhteyttä niin kerromme yksityiskohtaisemmin kohteesi lisäämisestä palveluumme.

info@mokkivuokra.fi / +358 45 151 8550


tai jos haluat meidän ottavan suoraan yhteyttä niin täytä linkin takaa löytyvä lomake, jossa kerrot jo hieman tietoja kohteestasi. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Linkki lomakkeeseen

REFERENSSIT

Levinpesä 

Meille välityspalvelussa on tärkeää luotettavuus, helppous ja tuloksellisuus. Mökkivuokra on osoittanut täyttävänsä kaikki nämä kriteerit. Mökkivuokran tiimi on asiantuntevaa porukkaa, joiden kanssa on helppo ja mukava toimia.

Mikael Melin, Levinpesä

Huvila Jolla

Olemme teh neet yhteistyötä Villadan kanssa jo vuosia, niin yritys- kuin yksityisasiakkaiden osalta. Villadan uusi mökkivuokra-sivusto oli luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle, joka jatkuu nyt uudella konseptilla. Otimme uudistuksen mielenkiinnolla vastaan, koska uusi nykyaikaisempi toimintamalli palvelee paremmin niin meidän kuin vuokraajienkin tarpeita.

Jarmo Pakarinen, Huvila Jolla

Villa Sapso

Arvostamme sivustoa, jossa voimme tuoda huvilaa esille hyvien kuvien avulla. Villa Sapsolla ei ole omia kotisivuja, joten Mökkivuokran sivu on toiminut myös siihen tarkoitukseen. Kuvautimme huvilamme uudelleen sivustoa varten. Mökkivuokra listauksen ja uusien kuvien myötä laadukkaiden vuokralaisten määrä on kasvanut entisestään.

Jarmo Rusanen, Villa Sapso

Villa Jokiranta 

Mökkivuokra by Villada on ollut heti vuokraustoimintani aloittamisesta lähtien tehokas kanava löytää vuokralaisia. Palvelu on ollut kiitettävää ja nopeaa. Nettisivuja on ollut helppo käyttää ja päivittää. Olen ollut todella tyytyväinen asiakkuuteeni ja suosittelen Mökkivuokra by Villadaa lämpimästi myös muille vuokraamistoimintaa harkitseville!

Vesa Jalonen, Villa Jokiranta Eurajoki

Villa Tykkyrinne 

Mökkivuokra by Villada yllätti positiivisesti. Varauksia on tullut runsaasti, osa ajankohdista myytiin loppuun nopeasti. Asiakkaat ovat maksaneet aina laskun ajallaan ja huvila on aina jäänyt siistiin kuntoon Mökkivuokran välittämien vuokralaisten jäljiltä. Kaudella 20-21 Mökkivuokra välitti noin 70% kaikista vuokralaisista. Nyt huvila on lähes loppuun myyty, muutamia arkiaikoja lukuunottamatta

Pekka Koskelo, Villa Tykkyrinne

Villa Glass House 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Villadan kanssa; verkkosivusto on edustava, vuokranantajien käyttäjäportaali on looginen ja verrattain helppokäyttöinen ja asiakaspalvelu on toiminut hyvin. Kotimaiset asiakkaat, joita olemme saaneet Mökkivuokra.fi sivuston kautta ovat olleet keskimääräistä laadukkaampia, voimme ilolla suositella palvelua.

Timy, VillaGlassHouse

Villa Aspen 

Mökkivuokra by Villada avasi aivan uudenlaiset mahdollisuudet tekemiseen. Villa Aspen on luxury luokan kohde Levillä rinteiden vieressä. Teimme yhdessä erinomaiset esittelysivustot, jotka tukevat Villa Aspenin omia kotisivuja. Laadukkaita yhteydenottoja alkoi tulla lähes välittömästi kohteen avaamisen jälkeen. Arvostan sitä, että voimme yhdessä keskustella ja kehittää palvelukonseptia. Suosittelen lämpimästi Mökkivuokra by Villadaa majoittujille ja majoittajille helpon ja laadukkaan loman varmistamiseksi.

Sami, Villa Aspen

Villa Mannilanniemi

Mökkivuokra by Villada tarkoittaa laatua molempiin suuntiin. Vuokraajat löytävät laadukkaita kohteita ja kohteet saavat laadukkaita vuokralaisia. Villa Mannilanniemen ensimmäinen vuoden markkinointikanavana päätettiin käyttää Mökkivuokraa. Yhteistyö ja tulokset ylittivät odotukset, sillä kesäsesonki tuli täyteen jo aikaisin keväällä. Emmekä tarvinneet mitään muita kanavia markkinointiin. Helppous, asiakaskeskeisyys ja aktiivisuus ovat hyvän kumppanin edellytyksiä ja Mökkivuokra täyttää nämä kriteerit täysin. Suosittelen!

Marko, Villa Mannilanniemi