Omistajille

Mökin listaaminen

Mökkivuokra on Villada Travel Group Oy:n perustama palvelu. Yritys on tunnettu Villada.fi -verkkopalvelusta, joka keskittyy Etelä-Euroopan lomahuviloiden välitykseen. Kotimaan kasvaneen asiakastarpeen ja markkinahavaintojen pohjalta syntyi täysin uusi palvelu Mökkivuokra, joka on tarkoitettu pelkästään Suomen mökki-, huvila- ja loma-asuntokohteille.

MITÄ MÖKKIVUOKRA TARJOAA OMISTAJALLE?

JOUSTAVA YHTEISTYÖMALLI

Omistajille tarjoamme nykyaikaisen varaussivuston, valitsemallasi yhteistyömallilla:

1) Tulospohjainen komissiomalli. Toteutuneista varauksista maksat myyntikomission. Tämä malli on riskitön, eikä sido sinua määräaikaiseen sopimukseen.

TAI

2) Kiinteä vuosimaksumalli. Veloitamme listauksesta kiinteän vuosimaksun, jonka jälkeen voit tehdä sivujemme kautta rajattomasti kauppaa suoraan asiakkaiden kanssa, saadessasi vuokratuoton 100% itsellesi. Voit valita itsellesi sopivan vuosimaksullisen paketin kolmen eri kategorian välillä, riippuen majoituskohteesi tasosta ja kohderyhmästä.

LAADUKAS NÄKYVYYS

Kaksi eri sivua, yhdellä listauksella
Yhdellä listauksella huvilaasi markkinoidaan suomenkielisellä Mökkivuokra.fi -sivustolla sekä englanninkielisellä Cottagefinland.fi -sivustolla.

Suorat yhteydenotot ja varaukset
Tarjouspyynnöt / yhteydenotot tulevat suoraan sinun sähköpostiin, jonka jälkeen keskustelua voi jatkaa suoraan sähköpostitse/puhelimitse asiakkaan kanssa. Päätät myös aina itse hyväksytkö varauksen.

Omistajilla 100% hallinta
Hallintapaneelin kautta voit hallita kaikkia kohteen tietoja, kuvia, varaustilannetta ja hintoja. Jos sinulla ei ole omaa verkkosivua niin Mökkivuokran sivusto voi toimia myös sinun huvilan ”omana sivustona”.


KOHDENNETTU MARKKINOINTI

Tavoita oikea kohderyhmä
Mökkivuokra.fi -sivun kautta tavoitat Villadan laajan kanta-asiakasverkoston, joka muodostuu jo pelkästään Suomessa yli 10.000:sta laatutietoisesta kuluttajasta.

Tämän lisäksi yrityksemme ydinosaamista on kohdennettu markkinointi sosiaalisessa mediassa ja Googlessa. Oikein kohdistetun maksetun mainonnan ansiosta sinun kohteesi tavoittaa kaikista potentiaalisimmat asiakkaat verkossa.

Englanninkielisen Cottagefinland.fi -sivuston markkinointi tapahtuu Villadan laajan matkatoimistoverkoston kautta eurooppalaisille kuluttajille ja yritysasiakkaille sekä digimarkkinoinin keinoin. 

HELPPOUS OMISTAJALLE

Huvilaprofiilin tekeminen
Rakennamme huvilaprofiilin sivustollemme teidän puolesta, jonka jälkeen vain tarkastatte tiedot ja ilmoitus on valmis. Tämän jälkeen lisäämme huvilanne mukaan markkinointikampajoihimme.

Kalenteri-integraatio
Varauskalenteri pystytään integroimaan yleisimpien kanavien kanssa. Joistain kanavista pystymme hakemaan myös hintatiedot kohteellenne. Kysy lisätietoja eri yhteistyömalleista.

LIITY MUKAAN PALVELUUN!

Lisäämme jatkuvasti Suomesta alueittain laadukkaita vuokrahuviloita mukaan palveluumme. Omistatko huvilan ja olet kiinnostunut listaamaan kohteesi meidän palveluun? Ota yhteyttä niin kerromme yksityiskohtaisemmin kohteesi lisäämisestä palveluumme.

info@mokkivuokra.fi / +358 452 573 033


tai jos haluat meidän ottavan suoraan yhteyttä niin täytä linkin takaa löytyvä lomake, jossa kerrot jo hieman tietoja kohteestasi. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.

Linkki lomakkeeseen

REFERENSSIT

Levinpesä

Meille välityspalvelussa on tärkeää luotettavuus, helppous ja tuloksellisuus. Mökkivuokra on osoittanut täyttävänsä kaikki nämä kriteerit. Mökkivuokran tiimi on asiantuntevaa porukkaa, joiden kanssa on helppo ja mukava toimia.

Mikael Melin, Levinpesä

Kiuasniemen huvilat

Olemme tehneet yhteistyötä Villadan kanssa jo vuosia, niin yritys- kuin yksityisasiakkaiden osalta. Villadan uusi mökkivuokra-sivusto oli luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle, joka jatkuu nyt uudella konseptilla. Otimme uudistuksen mielenkiinnolla vastaan, koska uusi nykyaikaisempi toimintamalli palvelee paremmin niin meidän kuin vuokraajienkin tarpeita.

Jarmo Pakarinen, Huvila Jolla

Villa Sapso

Arvostamme sivustoa, jossa voimme tuoda huvilaa esille laadukkaasti hyvien kuvien avulla. Villa Sapsolla ei ole omia kotisivuja, joten Mökkivuokran sivu on toiminut myös siihen tarkoitukseen. Kuvautimme huvilamme uudelleen sivustoa varten. Mökkivuokra premiumlistauksen ja uusien kuvien myötä laadukkaiden varauskyselyjen määrä on kasvanut entisestään.

Jarmo Rusanen, Villa Sapso

Kasnäs Marina C21

Mökkivuokra by Villada toimii majoittajan näkökulmasta erinomaisesti. Saan jatkuvasti yhteydenottoja majoittujilta ja pääsen keskustelemaan heidän kanssaan viestein ja puhelimitse ennen majoituksen alkua. Yhdessä majoittujien kanssa sovimme majoitukseen liittyvät ehdot ja toimintamallit ja näin ollen luottamus on jo heti alkuun korkealla tasolla. Suosittelen Villadan Mökkivuokrausta kaikille majoittujille ja majoittajille.

Henrik Henriksson / Kasnäs Marina

Villa Jokiranta

Mökkivuokra by Villada on ollut heti vuokraustoimintani aloittamisesta lähtien tehokas kanava löytää vuokralaisia. Palvelu on ollut kiitettävää ja nopeaa. Nettisivuja on ollut helppo käyttää ja päivittää. Olen ollut todella tyytyväinen asiakkuuteeni ja suosittelen Mökkivuokra by Villadaa lämpimästi myös muille vuokraamistoimintaa harkitseville!

Vesa Jalonen, Villa Jokiranta Eurajoki