Villa Jokiranta

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Eurajoki, Satakunta

alkaen 150.00 € / yö
  • 15+3
  • 5+1
  • 3
Villa Jokiranta sijaitsee Eurajoen keskustan välittömässä läheisyydessä, mutta on silti rauhallisessa paikassa Eurajoen rannalla kauniin luonnon keskellä. Kohteessa on erinomaiset uintimahdollisuudet. Lisämaksusta saatavissa upea kahdeksan hengen poreallas. 15 makuupaikkaa. Lisävuodemahdollisuus on helposti järjestettävissä kolmelle hengelle. Villa Jokiranta on ekologinen huvila, joka lämmitetään maalämmöllä, aurinkopaneeleilla ja olohuoneessa olevalla tunnelmallisella takalla. Villa Jokirannan päämakuuhuoneessa on moottoroitu parivuode, lisäksi neljä pienempää makuuhuonetta, kaksi avaraa olohuonetta, täysin varusteltu keittiö, kodinhoitohuone ja saunaosasto, jossa poreamme ja Ainavalmis kiuas. Lisäksi talossa on kaksi erillistä wc:tä ja kahden auton talli. Sähköauton latausmahdollisuus. Ulkona iso lasitettu terassi ja yläkerrassa lasitettu parveke, jossa infrapunalämmittimet. Vuokraan sisältyy myös kahden kajakin, soutuveneen ja SUP-laudan käyttömahdollisuus. Kaunis joki soveltuu erinomaisesti retkimelontaan, souteluun ja suppailuun. Talon välittömässä läheisyydessä jokirannassa sijaitsee hirsirakenteinen 25 m2 saunamökki, jossa tv-oleskelutilan lisäksi on nukkumaparvi, vesi-wc, suihku, puulämmitteinen sauna, puulämmitteinen iso palju ja iso kalustettu terassi aurinkotuoleineen sekä uimalaituri. Mökissä on myös jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, keittolevy, oma tulisija ja astianpesukone. Molemmissa taloissa on internet-yhteys valokuidulla. Lisäksi samalla tontilla jokirannassa on nuotiopaikka, jossa voi halutessaan grillailla jokirantamaisemissa. Suojaisa kaunis piha tarjoaa erinomaiset ulkoilu-, vapaa-ajanvietto-, uinti- ja auringonottomahdollisuudet vaativampaankin makuun. Lasitetulla terassilla ja -parvekkeella voi lämmittimien avulla pidentää mukavasti ulkoilukautta. Kohteesta voi myös erilliseen hintaan vuokrata 5x10m juhlateltan esimerkiksi syntymäpäiviä tai rapujuhlia varten. Jokirannan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Eurajoen tasokas urheilukeskus, jossa mm. kaksi ilmaista tenniskenttää, urheilukenttä, ministadion, jäähalli, kuntorata, pesäpallon hiekkatekonurmi ja jalkapallon tekonurmi. Kesällä 2020 valmistuneelle frisbeegolfradalle on n. kilometrin matka ja vuokraajien käytössä on neljä ”kiekkosettiä”. Valaistulle hiihtoladulle ja yleisessä käytössä olevalle kiekkokaukalolle on matkaa 0,3km. Talvikaudella on mahdollisuus kokeilla myös lumikengillä retkeilyä vaikkapa joen jäällä. Talossa on sisätiloissa käytettävissä karaokelaitteisto ja runsaasti lautapelejä. Lapsiperheille on pihalla kesäaikaan käytössä leikkimökki. Jokiranta sopii isommankin väen lomailuun, työporukoiden yhteismajoitukseen tai vaikkapa ystäväperheiden yhteiseen ajanviettoon. Myös urheilijaryhmille loistava kohde. Pienikokoiset lemmikit ovat Villa Jokirantaan tervetulleita.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Hinta sisältää loppusiivouksen.
Lisämaksusta liinavaatteet ja pyyhkeet 15€ /henkilö (voi tuoda myös omat)
Sesonkihinnoittelu 21.12.2023-7.1.2024
Kesäsesonki 1.6.2024-31.8.2024
1200€ viikonloppu
1800€ viikko


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Antti S.

"Paikkana huippu! Kodikas mutta, silti sopii erinäköisiin juhlallisuuksiin paljuineen ja saunoineen. Uiminenkin mahdollista Eurajoessa! Nukkumatila ei lopu kesken isommassakaan porukassa. Kaikki tarvittava löytyy, niin ruoanlaittoon kuin hauskanpitoonkin"

Tea H.

"Yövyimme toukokuussa 15 hengen porukassa Villa Jokirannassa. Jokaisella meistä oli mukava yösija ja tilaa oli näin suurellekin joukolle riittävästi. Villa on siisti ja nykyaikainen sekä sen pihakin oli hyvin hoidettu. Molemmat saunat olivat viihtyisiä, mutta etenkin rantasauna oli todella tunnelmallinen. Uimaan pääsi kätevästi laiturilta, lisäksi palju oli tilava. Villa sijaitsee lähellä keskustaa, mutta on silti omassa rauhassaan joen varrella. Palvelut ovat lähellä ja villalle oli helppo löytää. Villan omistaja oli joustava ja palvelualtis. Koimme koko porukka, että meidät ja meidän tarpeemme oli huomioitu todella hyvin ja asuminen oli huoletonta. Suosittelemme villa jokirantaa lyhyeen tai pidempään viihtymiseen! "

Pekka P.

"Olimme heinäkuussa Villa Jokirannassa viikon. Viihdyimme mainiosti. Siisti tilava huvila kaikilla mukavuuksilla. Mahtava rantasauna ja palju, sekä uintimahdollisuus muutama metri saunalta oli ihan luksusta. Kajakilla soutelu pitkin Aurajokea oli mukavaa. "

Mirka S.

"Vietimme Villa Jokirannassa 50 -vuotisviikonlopun neljän perheen kesken. Villa oli erittäin siisti ja varustukseltaan ensiluokkainen. Pihapiiri joen rannassa oli todella hyvin hoidettu, kaunis ja tunnelmallinen. Kaikille, myös lapsille, oli paljon erilaista puuhaa ja tekemistä ja varusteet löytyivät talon puolesta. Omistaja oli varta vasten lapsia ilahduttaakseen vielä laittanut Airtrackin pihaan. Saunamökin sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja löylyistä pääsi hyppäämään vilvoittavaan jokeen. Villan isäntä oli erittäin ystävällinen ja auttavainen. Kiitos upeasta viikonlopusta Villa Jokiranta!"

Ida ja Aleksi

"Juhannus 2020 Villa Jokirannan puitteet olivat loistavat ja tekemistä riitti koko juhannusviikonlopuksi. Meitä oli 13 aikuista viettämässä viikonloppua villassa, josta löytyi kaikille makuupaikat ja tilaa löytyi erinomaisesti, niin sisältä kuin ulkoakin. Piha oli hyvin hoidettu ja rannasta pääsi suoraan uimaan. Hienoa oli myös se, että Vesa oli myös hankkinut juuri sup-laudat ja kajakit, mitä pääsimme kokeilemaan. Tekemistä löytyi myös lähialueelta, eli pääsimme myös pelaamaan juhannusporukalla jalkapalloa lähikentälle. Alue oli hyvin rauhallinen ja suojaisa. Jääkaappi tilaa riitti hyvin isolle porukalle koko viikonlopuksi ja kokkaaminen grillillä, tai keittiössä onnistui hienosti. Astiastoa oli riittävästi koko porukalle. Talon isännän kanssa yhteistyö sujui mutkitta ja hän oli erittäin mukava! Isot suositukset tälle mökille. Toivottavasti jatkossakin pääsemme nauttimaan Villa Jokirannan hulppeista puitteista. "

Lauri J.

"“Vuokrasin Villa Jokirannan viikonlopuksi kahdeksalle aikuiselle. Majoitus ja varustelu vastasivat Vesan laatimaa kuvausta erittäin hyvin. Saapuessamme paikat olivat siistit ja erinomaisessa kunnossa. Pihapiiri ja jokiranta ovat hyvin yksityisiä, saimme olla kaikessa rauhassa. Olen erittäin tyytyväinen, että vuokrasin juuri Villa Jokirannan - voin lämpimästi suositella kohdetta ja vuokraajaa.”"

Henriikka J.

"Villa Jokiranta tarjosi niin aikuisille kuin lapsillekin runsaasti mieluisaa ajanviettopuuhaa. Rantasaunan löylyt olivat aivan mahtavat ja paljuun oli mukava pulahtaa niin saunan kanssa kuin ilmankin. Kajakit ja sup-lauta olivat kiva lisä aikuisten aktiviteetteihin, samoin kuin leikkimökki ja ulkona oleva pomppumatto olivat lapsille kovin mieluisat. Oli myös mukavaa että talolla oli runsaasti lautapelejä ja kirjoja käytössä. Pihapiiri oli kaunis ja hyvin hoidettu, sisätilat myös oikein siistit. Yhteydenpito sujui kanssasi hyvin ja muutenkin asiat olivat juuri kuten oli sovittu. "

Marjut M.

"Vietimme Villa Jokirannassa mukavan viikonlopun neljän pariskunnan ryhmänä. Tilaa oli hyvinkin riittävästi kahdeksalle hengelle. Sängyt olivat mukavia ja muutenkin varustelussa kaikki kohdallaan. Sauna ja palju olivat kovassa käytössä ja kanoottiretket joella mieleenpainuvia. Saunan terassilla nautittiin jokimaisemista ilta-auringossa ja laajalla pihamaalla tiukasta mölkky-kisasta. Omistaja oli todella avulias ja joustava - kiitos hänelle"

Joni R.

"Vietimme junioripesäpallojoukkueen kauden päättäjäisiä Villa Jokirannassa syyskuussa. Yöpymään jäi 14 henkilöä ja kaikille löytyi hyvin nukkumapaikka. Villa oli erittäin siisti ja keittiö hyvin varusteltu, myös piha oli todella hyvin hoidettu. Villan omistaja oli todella ystävällinen ja kaikki asiat hänen kanssaan sujuivat erittäin luonnikkaasti. Villalla oli lapsille paljon erilaista tekemistä ja tilaa tekemiseen riitti hyvin. Olimme paikkaan erittäin tyytyväisiä ja Villaa on helppo suositella muillekin."

Sairaanhoitaja 60 vee ja lapset perheineen

"Upea viikko takana! Rauhallinen ja ihana paikka.Hieno sijainti joen rannalla. Monia kodinkoneita, jotka kaikki toimivat moitteettomasti. Kolme vessaa, kaksi saunaa, palju, poreamme.Tilanpuutetta ei ollut (meitä 12+ vieraita), kaikkia tiloja emme edes hyödyntäneet. Vuodevaatteet puhtaita. Lapsiystävällinen iso piha ja paljon pelivälineitä. Aika ei tullut pitkäksi. Näin syksyllä komea ruska, hyvin hoidettu piha. Vuokranantaja puhelimitse tavoitettavissa, muttei ” hiipparoinnut nurkissa”. Tykkäsin! "

Teemu P

"Talo ja piha olivat erittäin siistissä kunnossa ja sieltä löytyi aktiviteettejä paljun, pihapelien ja kajakkien muodossa. Talo on myös iso, 16 henkilön porukka mahtui sinne helposti. Vuokraajan kanssa oli todella helppo hoitaa asiat. Suosittelen paikkaa vahvasti."

Petri ja Terttu

"Majoitus vastasi hyvin siitä annettua kuvausta ja 12 hengen seurueemme mahtui yöpymään ja oleskelemaan Villa Jokirannassa erittäin mukavasti. Mökki, tai oikeammin talo, on erittäin hyvin varustettu. Kaikki toimii ja mitään ei puutu. Kaksi saunaa, viihtyisä ja rauhallinen pihapiiri sekä tontin reunalla hiljalleen virtaava Eurajoki tarjoavat mukavat puitteet vierailulle. "

Miikka T.

"Vierailimme marraskuussa 2020, 11 hengen porukka mahtui mainiosti. Paljuun mahtui hyvin kaikki ja puusauna oli todella hyvä. Omistajan kanssa kaikki sujui mutkitta. Ehdottomasti jatkoon tämä mökki ja mielellään tulemme uudestaankin. "

Susanna V.

"Vietimme isolla porukalla viikonlopun Villa Jokirannassa. Puitteet olivat oikein hyvä ja kaikille löytyi hyvät petipaikat. Vuokraaja antoi etukäteen tutustuttavaksi ohjeet taloksi asettumiseeni ja siellä viihtymiseen. Ohjeet olivat todella selkeät ja kattavat, vaikkakin melko pitkät. Ohjeistuksissa olisi voinut lukea myös tarkemmin ohjeet hälytyksien sattuessa mennessä päälle esim. hälytyskeskuksen numero voisi olla ylhäällä jossain tms. (kuten meillä kävi, kummatkin tilanteet vahingossa). Suuret pahoittelut vielä niistä. Vuokraisäntä oli rento ja reilu ja tavoitettavissa milloin tahansa, jos tarvitsimme mitä tahansa apua tai neuvoa. Joustoa löytyi myös jos saapumis- tai lähtemisaikoja olisi tarvinnut venyttää suuntana tai toiseen. Viihdyimme Villa Jokirannassa oikein hyvin ja karaokelaitteista iso plussa, sekä hyvä(t) sauna(t) että palju! Meille osui vähän viileämpi marraskuinen viikonloppu, joten suppailut ja melonnat jäi kokematta, mutta huippu mahdollisuus tämäkin! Ehdottomasti suositus isolle porukalle! Mökkifiilistä haimme, saimme Villa Jokiranta-fiilistä! Suuret kiitokset!"

Jarmo ja Maarit

"Villa Jokirannan puitteet ovat mahtavat tilaa on riittävästi isollekkin porukalle (meitä oli 10 henkeä). Tilat olivat siistit ja hyvässä järjestyksessä ja paljukin oli valmiiksi lämmitettynä kun tulimme viikonlopuksi viihtymään Villa Jokirantaan. Me nautimme paikasta kovasti ja mietimme, että kuinka hieno paikka onkaan kesällä!"

Tuukka R.

"Vierailuaika heinäkuussa 2020. Vierailua varten saimme kattavat ohjeet ja tiedot kohteesta. Villa Jokiranta oli tilava ja siisti. Keitiössä ruuan valmistus onnistui hyvin. Piha oli iso ja hyvin hoidettu. Jokimaisema ja suppailu olivat erityisen mieluisia yhdistettynä rantasaunaan ja paljuun. Joen vesi oli kylmähköä, joten sauna ja palju olivat tarpeen lämmittämään välillä. Kajakit toimivat myös hyvin pienen käyttäjäkohtaisen säädön jälkeen. Kylän palvelut riittävät ja alueella oli useita liikuntamahdollisuuksia. Lähellä oli myös ratsutila, mutta sitä ei ehditty vierailun aikana kokeilla. Sadepäivinä ja iltaisin Netflix toimi viihdykkeenä tosin verkkoyhteyden ollessa noin 16Mbit/s oli kuvassa välillä blokkimaisuutta. Arvosanaksi 4.5/5 sillä pimennysverhoja ei ollut valoisimmissa makuuhuoneissa. Tähän kohteeseen voi tulla mieluusti uudelleen."

Minna L.

"Kohde vastasi täysin odotuksia; Oli tilaa ja viihtyisyyttä, enempää ei tosiaan olisi voinut toivoa. Kauniisti tehty kokonaisuus, josta pienet terrieririmmekin nauttivat täysin siemauksin. Vesalle kiitokset "

Mikko T.

"Loistavat puitteet! Meitä oli 15 jätkän polttariporukka ja mahduttiin oikein hyvin. Iso palju, kaksi saunaa, joki, suppilauta, soutuvene, kajakit, grillit, iso aurinkoinen terassi ym takasi, että tylsää hetkeä ei mökillä tullut. Lisäksi Porin ja Rauman palvelut lähellä. Vuokraajalle myös suuri kiitos, kaikki meni niinkuin ennakkoon sovittiin ja saimme kattavan perehdytyksen mökistä avaimia hakiessa. Suosittelen!"

Lauri L.

"Villa Jokiranta oli täydellinen paikka, tarjolla oli kaikki mahdolliset aktiviteetit sekä itse mökki oli aivan uskomaton. Meitä oli juhannusta viettämässä 14 henkeä ja mahduimme täysin ongelmitta. Piha oli iso ja erittäin viihtyisä jossa viihtyi oikein mielellään. Istumapaikkoja oli tarjolla runsaasti sekä sisällä että pihalla. Kommunikointi Vesan kanssa sujui täysin ongelmitta ja oli erittäin mukavaa. Tulemme varmasti uudestaan ja suosittelen jokaiselle!"

Anne

"Villa Jokiranta on upea viiden tähden lomanviettopaikka kaikin puolin! Kaikki tilat siistejä ja toimivia, ja isäntä erittäin asiallinen ja mukava. Upea, hyvin hoidettu iso piha ja palju kruunasivat meidän loman. Ja mahtavana bonuksena se, että Jokirantaan sai ottaa koiran mukaan - meidän citykoira nautti ehkä eniten olostaan kun sai kirmata vapaana :) "

Miikka K.

"Mökki oli juuri sellainen kuin ilmoituksen perusteella voi odottaakin, eli loistava! Isäntä oli avulias ja viihdyimme oikein mainiosti, isommallekin porukalle hyvät majoitus- ja yhteistilat. Plussaa vielä harrastusvälineistä ja erillisestä saunamökistä isolla terassilla. 5/5"

Osmo R.

"Villa Jokiranta loi upeat puitteet meidän jokavuotiselle 16+1 henkilön perhetapaamiselle"

Linus S.

"Vierailumme Villa Jokirannassa oli kaikin puolin mieluisa! Vuokraaja oli vieraanvarainen ja paljukin oli jo lämpenemässä, kun tulimme. Keittiö oli hyvin varusteltu ja talosta löytyi muutenkin kaikki tarvittava. Hyvät äänentoistolaitteet ja iso valikoima lauta- ja pihapelejä olivat kiva yllätys. Tulemme varmasti uudelleenkin! Täydet viisi tähteä kokemuksesta."

Terhi L.

"Oli Joulu meillä tontuilla Villa Jokirannassa, oli luontoäitikin myötä, ei tarvottu sohjossa eikä sannassa. Vastaanotto oli sydämellinen, tuttavallinen ja aito, tämä ei ole itsestäänselvä asia, eikä läheskään kaikilla oleva taito. Valmiina odotti puut saunan pesässä, sekä valmiiksi lämmin palju, heti päästiin kiinni Joulutunnelmaan, eikä se todellakaan ollut valju. Oli pihapiiri upea ja iso, lämminhenkinen oli talo, loisti joulukuusi ja kynttilät, sekä ulkona taivaan tähtien valo. Oli varustelu meille täydellinen, kuin olla vain ja voi, oli pianokin vielä, ja elävä musiikkikin siten usein soi. Kokea saimme rauhan, sekä Joulun ilon ja valon, voimme täysin sydämin suositella vuokraamaan tämän talon! "

Ari H.

"Erittäin tilava ja viihtyisä huvila useamman sukupolven yhdessäoloon rauhallisella sijainnilla. Perin käytännöllistä, että huvilassa on erikseen puilla lämpiävä rantasauna, missä palju integroitu terassin yhteyteen. Isompikin seurue mahtuu saman ruokapöydän ääreen, mikä on aika harvinaista ja nukkumapaikkoja on reilusti. Mukava omistaja ja kaikki asiointi hänen kanssaan sujui ongelmitta."

Lauri L.

"Upealla miljööllä varustettu täyden palvelun villa joka tarjoaa kattavat aktiviteetti ja rentoutumis mahdollisuudet. Mukava isäntä. Tältä mökiltä löytyy varmasti tekemistä niin lapsiperheille kuin myös kaveriporukoille. Viihdyimme niin hyvin, että laitettiin uusi varaus sisään heti edellisen päätyttyä. Suosittelen. 5/5. "

Nadia

"Villa Jokiranta tarjoaa erinomaiset puitteet huolettomaan lomailuun. Vastaanotto oli ystävällistä ja asiakaslähtöistä, oli erittäin tervetullut olo. Talo, pihapiiri ja saunarakennus tarjoavat kaiken mitä lomalta voi toivoa."

Vishal G.

"We have stayed at Villa Jokiranta for 3 nights and 4 days. We had a big group consist of 11 adults ,4 kids. Everyone enjoyed staying at Villa Jokiranta. The owner Vesa is very kind, caring and helping person. He was always there to help us out and guided us around the property. Villa has got many fun stuffs like Hot tub, kayaks, paddles, boat and saunas. We had great time. Kids enjoyed running around the big yard. Jacuzzi was amazing, kids enjoyed the bubbles bath a lot. I would highly recommend the place as we are aiming to go every summer."

Sirpa T.

"Villa Jokiranta tarjosi mahtavat puitteet n.10hengen pääsiäisen viettoomme. Hyvä sijainti aivan keskustan kauppojen lähellä. 2 saunaa mahdollistivat miesten ja naisten saunomisen samanaikaisesti. Iso määrä crokseja oli varattu rantasaunaan kulkemiseen. Iso poreallas kaikkien suosikki. Kaunis piha ja näkymä joelle. Keittiön varustus oli laadukas: Arabian astiat, hyvät veitset ja isot kattilat, sauvasekoitin, sähkövatkain jen. sekä riittävästi tavallisia ja juhlajuomalaseja eri kokoa ja eri juomille. Emme keksineet mitä olisi puuttunut. Ihanan tilava jääkaappi keittiössä ja rantasaunalla lisäksi pieni. Omistaja otti itse meidät vastaan ja esitteli meille talon. Kirjalliset ohjeet löytyivät myös. Todella lämmin suositus vaativimpienkin vieraiden mukavaan majoittumiseen. Täydet 5 tähteä!"

Mika

"A short feedback from our side, thanks again for having us & maybe we will come back again once since we loved it a lot! As we were a group of twelve people it was the perfect place for us! A lot of space in the main appartment as well as in the loft. Plenty of equimpent was included in the kitchen and for sports activities to never get bored during the stay! Everything was tidy and in great condition and spending our time close to the river especially with the sauna and the hot tub in the evening hours was amazing! Would definitely recommend the house and visit the place again as the host was very polite and helpfull as well!"