Villa Cone Beach

Kuhmo, Kuhmo, Kainuu

alkaen 428.00 € / yö
  • 6+2
  • 3+7
  • 2+1
Koe yksityinen elämysloma luksushuvilassa keskellä upeaa luontoa järven rannalla, jossa sinä ja ryhmäsi olette ainoat vieraat. Villa Cone Beach piiloutuu pieneen ja autenttiseen kylään sijaiten kymmenien kilometrien päässä lähimmistä turistipaikoista. Se on täydellinen lomakohde perheille ja pienille ystäväryhmille ja myös erilainen näyttämö ikimuistoiselle häämatkalle ja muille elämän kohokohdille. Tämän kaksikerroksisen huvilan pinta-ala on 286 m2. Se majoittaa kuusi aikuista sekä kaksi alle 12-vuotiasta lasta, mistä voidaan poiketa erikseen sopimalla. Huvilan alakerrassa sijaitsevat olohuone, täysin varusteltu keittiö, ruokailutila, tv-huone ja lasitettu verantahuone, josta pääset rannalle ja lumoavaan Arctic Garden -puutarhaan. Alakerrassa on lisäksi hyvin varusteltu kodinhoitohuone ja sähkösauna kylpyhuoneineen, josta on pääsy pienelle terassille ja puutarhaan. Alakerrassa on myös erillinen WC. Kaarevat portaat johtavat alhaalta toisen kerroksen avaraan aulaan ja sen oleskelualueisiin. Aulasta siirrytään yläkerroksen kolmeen makuuhuoneeseen ja yhteiseen kylpyhuoneeseen. Päämakuuhuoneesta avautuu pariovi parvekkeelle, jonka istuinryhmästä voi seurata järven elämää. Lisäksi voit nousta aulasta kolmannen kerroksen tornihuoneen rauhaan. Huvilasta löytyy yhteensä kolme wc:tä, sähkösauna sekä kaksi suihkua. Kaikki tämä on kestävästi rakennettu ja varusteltu; rakennusten kuparikatot ovat käytännössä ikuisia ja sähkönkulutuksen ohjaus on pitkälle automatisoitu. Huvilan mukavuuden takaavat maalämpö-lattialämmitys ja ilmastointiyksikkö. Kaksi takkaa antavat lämpöä ja luovat tunnelmaa. Huvilan pihapiiristä läheltä vesirajaa löytyy rantasauna, jonka varusteina on mm. suihku, lattialämmitys ja jääkaappi. Lämmitettyyn autotalliin mahtuu kaksi isoa autoa ja sähköauton lataukseen tarjotaan 11 kW:n teho. Kiinteistö on neljän hehtaarin laajuinen vehreä ja viihtyisä alue. Miltei välimerellinen Arctic Garden tarjoaa eksoottisia puita ja upeaa kukkaloistoa yksinoikeudella majoittujille ollen muulloin suosittu ryhmämatkojen vierailukohde. Huvilalla on 500 metrin verran omaa rantaviivaa ja Villa Cone Beach tarjoaakin upeat järvimaisemat. Lapsetkin pääsevät turvallisesti uimaan. Kuhmon keskustasta, vajaan 40 kilometrin päästä löytyvät lähimmät hyvin varustellut ruokakaupat sekä ravintolat. Vuokattiin on matkaa 60 kilometriä ja siellä on tarjolla harrastusmahdollisuuksia laskettelusta golfiin. Huvilan asiakas on tervetullut omatoimisesti, mutta huvilan vuokrauksen yhteydessä on saatavilla paljon lisäpalveluita, mm. yksityiskuljetuksia jopa Helsingistä, sekä ruokailuja ja lukuisia aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Kysy tarjous!

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Alkaen hinta on 1 henkilö/yö 31.5.2024 saakka ja sen jälkeen joulukauteen 2024 asti 445 €. Hinta/henkilö laskee henkilömäärän noustessa. Normaalin maksimiryhmän, 6 aikuista ja 2 alle 12 v lasta, yön kokonaishinta on 1215 € 31.5 saakka, ts. 152 €/henkilö. Kysy tarjous!
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Hintaan sisältyy aamiainen, päivittäinen siivous sekä vuodevaatteet ja pyyheliinat, jotka vaihdetaan 3-4 päivän välein majoituksen kestosta riippuen. Varustelu -listalla on myös maksullisia, kuten esim. kajakit. Kysy tarkemmin.


Varaustilanne

Sijainti