10 upeaa majoituskohdetta

Kartanot - Vuokrattavat Kartanot Suomessa

Suomessa on paljon upeita kartanotyylisiä majoituskohteita, joissa voi viettää loman, yrityksen virkistyspäivät tai juhlia tärkeitä hetkiä yhdessä. Kartanot tarjoavat idyllisen miljöön moneen erilaiseen tilaisuuteen. Tutustu alta Mökkivuokran TOP 10 kartanoihin.

mjösund - TURUN SAARISTO

Villa Mjösund on upea ja moderni huvila Peimarin rannalla. Huvilalla on iso ja avara piha, joka johtaa hiekoitetulle rannalle. Huvila majoittaa 11 vierasta.

Huvilan pääkerroksesta löydät täysin varustellun keittiön, olohuoneen ja ruokasalin. Tässä kerroksessa on myös yksi makuuhuone parivuoteella ja lisävuoteella sekä kylpyhuone ja saunatilat. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, ensimmäisessä parivuode ja lisävuode, toisessa kaksi vuodetta ja kolmannessa kerrossänky lapsille ja vuodesohva. Lisää majoitustilaa löydät myös huvilan pihalta erillisestä saunarakennuksesta, jossa on vuoteet kahdelle. Saunarakennuksen yhteydessä on myös ulkopalju, joka on vuokrattavissa lisämaksua vastaan. Huvila-alueen rannalta löydät myös grillausterassin ja kotakeittiön. Rannassa on myös laituri ja soutuvene, johon on vuokrattavissa perämoottori.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Tolkkila - Kouvola

Tolkkila on iso ja tyylikäs tila juhlien ja kokouksien järjestämiseen. Yritys- tai yksityisvieraita palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla tilaisuuksien järjestämisessä. Tolkkilassa on yhteensä 6 erilaista työskentely / kokoustilaa, joista isoimpaan mahtuu 60 henkilöä ja pienempiin kabinetteihin mahtuu n. 10 henkilöä. Kaikista kokoustiloista avautuu näkymät ulos luontoon. Tolkkilan useat oleskelutilat sopivat myös ryhmätyötiloiksi.

Tolkkilassa on vieraiden käyttöön 20 makuuhuonetta, joissa on makuupaikkoja 37. Tolkkilan yläkerrassa on 7 kahden hengen huonetta ja 3 yhden hengen huonetta. Sivurakennuksessa on 10 ilmastoitua kahden hengen huonetta. Kaikki vuoteet ovat 90cm erillisvuoteita, jotka saa vedettyä parivuoteiksi. Kaikissa makuuhuoneissa on oma kylpyhuone. Tolkkilassa on myös spa osasto, josta löydät suihkutilan, saunan ja pääsyn terassille, jossa on ulkoporeallas. Tolkkilan isolla piha-alueella on lisää terassitilaa ja kota.

TUTUSTU KOHTEESEEN

villa klinten - turun saaristo

Villa Klinten sijaitsee Nauvon Strandbyvikenin rannalla, Koumin kylässä. Huvilassa on majoitustilat 20 henkilölle sekä erilliseen piharakennukseen mahdollisuus majoittaa kolmeen 2-hengen huoneeseen vielä kuusi henkilöä. Huvilassa on täysin varusteltu keittiö astiastoineen, kaasugrilli, iso kokous/oleskelutila, johon mahtuu kokoustamaan 28 henkilöä, takkahuone, terassi, 15 hengen sauna ja 12 hengen merivesitynnyri. Huvilassa voi järjestää jopa 45 henkilön tilaisuuksia.

Villa Klintenin laiturilta pääset nopeasti antoisille kalavesille, ja muutkin aktiviteetit onnistuvat huvilan piha-alueella. Fantastinen huvila suojaisessa meren poukamassa tarjoaa ryhmällesi hotellitason palvelut, tai voit vuokrata huvilan sellaisenaan omalle porukalle esim. mökkiviikonlopuksi.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

KEIDAS - Pertunmaa

Huvila Keidas sijaitsee upeiden järvimaisemien ympäröimänä Etelä-Savossa Pertunmaan kunnassa. Tämä 427m2 kolmikerroksinen huvila on omaa luokkaansa. Huvilassa on kuusi makuuhuonetta, joista jokaisella on oma kylpyhuone, TV ja suora pääsy joko parvekkeelle, kuistille tai terassille. Huvilaan majoittuu mukavasti 12 henkilöä. Sisätiloissa on spa osasto. Kartanosta löytyy takkahuone, baaritiski sekä upea täysin varusteltu keitiiö. Olohuoneessa on mahdollisuus nauttia kotiteatterista ja karaokelaitteista.

Tontilla on oma ranta ja mahdollista uida ympäri vuoden. Lisäksi rannalla sijaitsevat savu- ja rantasauna. Rannalla on myös grillikatos sekä kaksi soutuvenettä. Lisää ylellisyyttä tarjoavat sisä- ja ulkoporealtaat.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

VILLA STENBERG - LOHJA

Upea, juuri remontoitu huvila Stenberg sijaitsee Lohjan järven rannalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Huvilassa on majoituspaikkoja parhaillan 17 vierast, ja se sopii loistavasti sekä lomanviettoon että erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Huvila koostuu neljästä makuuhuoneesta, keittiöstä, olo- sekä ruokailuhuoneesta. Huvilassa on myös tilava sauna ja palju. Pihalla on ihana puutarha alue, jossa on upea ruokailutila kasvihuoneessa ja paljon seurustelu tilaa.

TUTUDTU KOHTEESEEN 

Villa Degerby - INKOO

Degerby on kaunis maalaishuvila vain 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Huvilan on idylline paikka perheille ja ystäväseurueille. Pihan terassilla löytyy porellas ja ruuanlaittoa varten upea pizzauuni ja grilli. Piha -alue on suuri ja sieltä löytyy pienemmille puumajaa ja vähän isommille hurjapäille skeittiramppi. 

Huvila on kokonaisuudessaan 330m2 kolmessa kerroksessa + kolme parveketta ja kaksi suurta terassia. Huvilan tilat on sisustettu tyylikkäällä skandinaavisella tyylillä. sisällä on hyvin tilaa ja sieltä löytyy myös kuntosali. 

TUTUDTU KOHTEESEEN 

Kieloranta - Hämeenlinna

Kieloranta on yritysten tyylikäs ja moderni kokous-, virkistys- ja vetäytymispaikka lähellä Hämeenlinnaa - vain tunnin ajomatkan päässä kaikkialta Etelä-Suomesta. Kielorannassa on yhteensä 16 majoitushuonetta joihin majoittuu maksimissaan 35 henkilöä. Kompleksin monipuoliset kokoustilat soveltuvat jopa 80 hengen tilaisuuksiin.

Kieloranta muodostuu noin kolmen hehtaarin tontista, joista suurin osa on hoidettua puistomaista nurmikko-aluetta. Lisäksi Kielorannassa on oma hulppea valkoinen hiekkaranta. Kielorannan pihapiiri houkkutteleekin vieraita aktiiviseen liikkumiseen joko nurmikkoalueella, järvellä tai ympäröivässä metsässä.

TUTUDTU KOHTEESEEN 

Immelkartano - Levi

Immelkartano on upea hirsihuvila Levillä Immeljärven rannalla. Kartano on kooltaan 290 neliömetriä ja majoittaa yhteensä 16+4 vierasta kahdeksalla makuuhuoneella. Kartano on sisustettu ja kalustettu viihtyisäksi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi isommille porukoille, kuten perheille tai kaveriporukoille.

Immelkartano sijaitsee Immeljärven rannalla ja samassa pihapiirissä on saunamaailma, Riihiravintola ja kelkkavuokraamo, joissa vierailee myös ulkopuolisia asiakkaita. Saunamaailman saunoja pääsee käyttämään lisämaksusta. Lisäksi kartanossa on kokousvälineet ja tarvittaessa Ravintola Riihen yläkerrassa on erillinen kokoustila vuokrattavissa lisämaksusta.

TUTUDTU KOHTEESEEN 

Villa Bergholmen - Turun Saaristo / Kemiö

Saaristomeren neljä eri vuoden aikaa antaa loputtomasti mahdollisuuksia uusien kokemusten hankkimiseen. Oli sitten kyseessä vapaa-aika, henkilöstön virkistystilaisuus, kokous tai koulutus.

Villa Bergholmen on ainutlaatuinen huvilakokonaisuus saaressa Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvilan tilat muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen. Kohteen tilat ja rakennukset mahdollistavat useammankin henkilön loman vieton.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Villa Hirsihovi - Etelä-Suomi / Eerikkilä

Tunnelmallinen ja historiallinen 50-luvun alussa valmistunut Hirsihovirakennus on palautettu vanhaan loistoonsa. Villa Hirsihovi avattiin täysin uudistuneena elokuussa 2019. Villa Hirsihovi sijaitsee Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin palvelujen välittömässä läheisyydessä aivan järven rannnassa.

Varaamalla Villa Hirsihovin koko talo on kerralla vain sinun ryhmäsi käytössä. Hirsihovista löytyy tilat niin majoitukseen, kokoustamiseen kuin yhdessäoloon. Villa Hirsihovissa on modernilla kokoustekniikalla ja kauniilla järvimaisemalla varusteltu luentotila max. 32 hengelle. Luentotilassa on myös oma parveke järvelle. Luentotila muuntautuu myös ruokailutilaksi. Lisäksi Hirsihovista löytyy pienempi ryhmätyötila sekä olohuone, josta käynti terassille. Pieni rantasauna aivan Villan vieressä.

TUTUSTU KOHTEESEEN