Villa Stenberg

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Lohja, Lohja, Uusimaa

alkaen 800.00 € / yö
  • 30+10
  • 9
  • 2
Tunnelmallinen huvila upeissa maisemissa Lohjanjärven rannalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tilat soveltuvat erinomaisesti majoittumiseen, yritysten virkistys- tai kokouskäyttöön sekä häiden ja erilaisten juhlien järjestämiseen. Keittiö on erittäin hyvin varusteltu ja astioita löytyy noin 60 henkilölle. Tilava saunaosasto poreammeineen sekä palju mahdollistavat tunnelmallisen illanvieton isommillekin ryhmille. Huvila sekä uusi, talvilämmin aitta tarjoavat majoitustilaa lähes 30 henkilölle. Isoille ryhmille tarpeen mukaan vuokrattavissa myös upea rantatalo, missä lisämajoitustilaa ja tilava rantasauna. Huvila Stenberg sijaitsee vain 2 km päässä Kisakallion Urheiluopistosta, jossa on mahdollisuus lukuisiin aktiviteetteihin (melonta, tennis, kuntosali, jooga jne.).

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Arkipäivät talvikaudella alkaen 600 eur/vrk (+ loppusiivous 250 €). Hinta sis. 8 henk. majoituksen, lisähenkilöt 50 €/henk./vrk.
Viikonloput talvikaudella alkaen 800 eur/vrk (+ loppusiivous 250 €). Hinta sis. 8 henk. majoituksen, lisähenkilöt 50 €/henk./vrk.
Kesäaikaan vuokraamme vain kokonaisia viikonloppuja, alk. 2200 € + loppusiivous 300 €. Hinta sis. 8 henk. majoituksen, lisähenkilöt 50 €/henk./vrk.
Tarjoamme seuraavat lisäpalvelut:
- Lakanat & pyyhkeet talon puolesta: 25 €/henk. (voi tuoda myös omat)
- Palju: 150 € (kesäkausi), 200 € (talvikausi)
- Aitta: 100-150 €/huone (sesongista riippuen)
- Beach house: alk. 550 €/vrk + loppusiivous 150 €


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Pirkko

"Kiitos mahtavasta majoittamisesta pääsiäisviikonloppuna! Lapset olivat aivan innoissaan paljusta, yläkerran huoneistaan ja sisustuksen yksityiskohdista. Lähellä metsässä oli mahtava luontopolku lampineen. Keittiö oli erittäin toimiva kun valmistimme 10 hengen illallista. Hanna oli ystävällinen ja auttavainen. Tulemme mielellämme uudelleen! (Airbnb)"

Yasmin

"Vietimme yrityksen virkistyspäivää Villalla, ja puitteet toimivat loistavasti. Talo on kauniisti remontoitu ja sisustettu. Palju ja järvessä pulahtaminen toivat ehdottomasti extraa iltaan ja keittiöstä löytyi riittävästi kaikkea mitä tarvittiin. Suosittelen, ja kiitos Hannalle! (Airbnb)"