Villa Stenberg

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Lohja, Uusimaa

alkaen 600 € / yö
  • 10+7
  • 4
  • 2
Upea, juuri remontoitu huvila Stenberg sijaitsee Lohjan järven rannalla, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Huvilassa on majoituspaikkoja 10+7 henkilölle ja se sopii loistavasti sekä lomanviettoon että erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Huvila koostuu neljästä makuuhuoneesta, keittiöstä, olo- sekä ruokailuhuoneesta.Huvilassa on myös tilava sauna ja palju (käytettävissä lisämaksusta). Huvila Stenberg sijaitsee vain 2 km päässä Kisakallion Urheiluopistosta, jossa on mahdollisuus lukuisiin aktiviteetteihin (melonta, tennis, kuntosali, jooga jne.).

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Arkipäivät alkaen 600 eur/vrk (+siivousmaksu 200 eur)

Viikonloput alkaen 800 eur/vrk (+siivousmaksu 200 eur)


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Pirkko

"Kiitos mahtavasta majoittamisesta pääsiäisviikonloppuna! Lapset olivat aivan innoissaan paljusta, yläkerran huoneistaan ja sisustuksen yksityiskohdista. Lähellä metsässä oli mahtava luontopolku lampineen. Keittiö oli erittäin toimiva kun valmistimme 10 hengen illallista. Hanna oli ystävällinen ja auttavainen. Tulemme mielellämme uudelleen! (Airbnb)"

Yasmin

"Vietimme yrityksen virkistyspäivää Villalla, ja puitteet toimivat loistavasti. Talo on kauniisti remontoitu ja sisustettu. Palju ja järvessä pulahtaminen toivat ehdottomasti extraa iltaan ja keittiöstä löytyi riittävästi kaikkea mitä tarvittiin. Suosittelen, ja kiitos Hannalle! (Airbnb)"