Vuokatin Aateli

Vuokatin Aateli

Vuokatin Aatelin majoituskohteet sijaitsevat kauniissa järvi- ja tunturimaisemissa Vuokatissa. Kaikkien huviloiden ja huoneistojen varusteluun kuuluu mm. sauna, grilli ja kaiken kattava keittiö. Upeassa hotellista pääsee suoraan rinteisiin. Alueella on myös vuokrattavana yksityinen paratiisisaari Aateli Island, jossa majoitut upeassa Fregatti-huvilassa. Lomasi tai yritysmatkasi Vuokatin Aatelissa tarjoaa sinulle varmasti unohtumattoman elämyksen, miten sitten valitsetkaan majoittua! Tutustu kaikkiin kohteisiin alla.

Yrityksille

Jos etsit yrityksellesi rentouttavaa ja viihtyisää paikkaa yritysmatkallesi, valitse Vuokatin Aateli! Hotel Aatelissa on hyvät puitteet kokouksille ja muille yritystapahtumille. Kokouslounge ja sen huippumoderni kokoustekniikka luovat tilan, jossa tarpeen mukaan voitte inspiroitua, keskittyä tai rauhoittua. 

Ryhmänne voi majoittua joko hotellissamme, huviloissamme tai huoneistoissamme. Hotellin majoituskapasiteetti on jopa 30. Huvilat ja huoneistot majoittavat mukavasti 2-22 henkeä, joten ne sopivat kaikenkokoisille ryhmille. 

Työpäivän jälkeen voitte rentoutua Zen Spa -kylpylässä, jonka huippuvarusteluun kuuluu mm. revontulikattoinen sauna, TV, äänentoisto ja allasbaari. Zen Spa ja Kokouslounge ovat varattavissa yhdessä tai erikseen!

Lomailijoille

Tule rentoutumaan Vuokatin Aateliin! Varaa itsellesi ja läheisillesi huvila tai huoneisto yksityiskäyttöön tai majoitu perinteisemmin hotellissa. Kaikki majoituskohteemme sijaitsevat kivenheiton päässä Vuokatin laskettelurinteistä. Unohda arjen stressi lasketellen, rentoutuen ja viettäen aikaa ystäviesi tai perheesi kanssa.

Hotellistamme lasket suoraan rinteeseen ja latuverkostokin on muutaman askeleen päässä. Revontulitornissa voi nähdä upeita valoilmiöitä tai ihailla ympäröivää luontoa. Hotelliravintolassa voit nauttia hiiligrillissä valmistettuja suussasulavia annoksia, ja Zen Spa -kylpylässä rentoudut takuuvarmasti.

Mikäli kaipaat enemmän yksityisyyttä, varaa käyttöösi huvila tai huoneisto. Nämä täysin varustellut kohteet majoittavat 2-22 henkeä, ja jokaisessa niistä on sauna ja kaiken kattava keittiö. Pakkaa siis suksesi mukaan ja suuntaa perheesi tai ystäviesi kanssa kohti Vuokatin Aatelia!