Ruka Safaris

Ruka Safaris

Ruka Safaris -majoitusvaihtoehdoista löydät juuri sinun tarpeeseesi sopivan kohteen! Upeat kohteemme löydät aivan Rukan keskustan vierestä. Uniikki Iisakki Village lasihuviloineen sijaitsee puolestaan 6 kilometrin päässä Rukan keskustasta. Majoitustilojen lisäksi tarjontaamme kuuluu erilaisia saunoja ja kokoustiloja. Järjestämme myös mielellämme tarjoiluja mökkeihin, ohjelmaa matkaa elävöittämään sekä mukavia illanviettoja. Koe Kuusamon ainutlaatuinen luonto Ruka Safaris -majoituskohteiden hyvässä huomassa! Tutustu kohteisiin alla.

Yrityksille

Ruka Safaris tarjoaa monipuolista majoitus-, catering- ja ohjelmapalvelua kaikenkokoisille ryhmille. Kokouksesi voimme auttaa toteuttamaan majoituspaikassasi, tilausravintoloissamme tai vaikka luonnon helmassa. Voitte myös halutessanne osallistua reilun vuorokauden mittaiseen, valmennuksen ja aktiiviteetit yhdistävään valmennusohjelmaan, jonka sisällön voimme yhdessä muokata toiveidenne mukaiseksi.

Täältä majoittuvilta ei lopu tekeminen kesken! Yrityksille ja ryhmille järjestämme monenlaisia luontoaktiviteetteja, kuten koskenlaskua, opastetun retken Oulangan kansallispuistossa, moottorikelkkailua sekä koiravaljakkoajelua. Varaa ryhmällesi unohtumaton ohjelmanumero, joka varmasti rentouttaa työpäivän jälkeen!

Majoituskohteistamme löytyy vaihtoehto kaikenkokoisille ryhmille. Voitte majoittua tarvittaessa useammassa kahden hengen huoneistossa tai lasihuvilassa, tai varata käyttöönne jopa 34 vieraan hirsilinnan. Tutustu kohteisiin alla ja varaa juuri sinun työporukallesi sopiva vaihtoehto!

Lomailijoille

Koe unohtumaton elämys ja pohjoisen luonnon taika Ruka Safaris -majoituksessa! Voit valita jonkin Rukan keskustan vieressä sijaitsevista huviloista ja huoneistoista tai majoittua uniikeissa Iisakki Glass Villagen lasihuviloissa, joissa yövyt kuin tähtitaivaan alla. 

Järjestämme mielellämme ohjelmaa lomallesi. Aktiviteetit vaihtelevat koskenlaskusta saunajoogaan ja karhunkatseluun. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, joten Ruka Safaris on täydellinen paikka rentoutumiseen, hauskanpitoon ja arjen stressistä irtautumiseen.

Majoitusvaihtoehtomme kapasiteetti vaihtelee kahdesta reiluun kolmeenkymmeneen. Tutustu kohteisiin tarkemmin alla ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.