Ruka Peak

Ruka Peak

Ruka Peak Boutique Hotel sekä sitä ympäröivät luksushuvilat sijaitsevat henkeäsalpaavan kauniissa Kuusamon luonnossa. Näissä huviloissa voi kokea pohjoisen rauhan ja hiljaisuuden lyhyen matkan päässä Rukarinteen laskettelurinteistä ja Rukan keskuksesta palveluineen. Kaikki huvilat ovat tyylikkäitä ja korkealaatuisesti varusteltuja. Huvilat ja hotelli soveltuvat hyvin niin lomailijoille kuin yritysryhmille. Tutustu kohteisiin alla.

Yrityksille

Etsitkö paikkaa yrityksesi kokoukselle, työhyvinvointipäivälle tai retriittiin? Ruka Peak Boutique Hotel on oivallinen valinta! Hotellin 8 huonetta ja sviittiä majoittavat jopa 16 henkeä, ja lisämajoitusta tarjoavat tarvittaessa hotellimme lisävuoteet sekä viereinen Little Peak -huvila 10 hengen majoituskapasiteetilla. 

Monipuoliset kokous- ja rentoutumistilat pitävät huolen siitä, että hotelli pystyy vastaamaan kaikenlaisten ryhmien tarpeisiin. Masto Loungessa voi järjestää jopa 20 hengen palavereita tai cocktail-tilaisuuksia, ja Huipputerassilla onnistuu jopa 30 hengen illallinen. Susikabinetissa voit kokoustaa tai rentoutua elokuvan sekä erilaisten pelien äärellä. Ravintolasaliin mahtuu jopa 45 hengen ryhmä, ja Kiuta-saunakabinetti sopii rennomalle kokoukselle.

Tarjolla on erilaisia aktiviteetteja saunajoogasta cocktail-kouluun sekä husky-safarilla vierailuun. Räätälöidään yhdessä vierailustanne juuri teidän ryhmänne näköinen!

lomailijoille

Varaa luksushuvila tai hotellihuone henkeäsalpaavien maisemien ääreltä! Täysin varustellut huvilat majoittavat mukavasti 6-16 henkeä, ja niissä voit nauttia omasta rauhasta ja yksityisyydestä. Boutique-hotellissa sinua odottaa lämminhenkinen palvelu ja kahdeksan viihtyisää huonetta ja sviittiä, jotka on sisustettu eri tyylein. 

Ruka Peak on täydellinen paikka pohjoisen hiljaisessa luonnossa rentoutumiseen. Täällä unohdat arjen kiireen ja stressin paremmin kuin missään muualla, ja lähdet ehdottomasti kokemusta rikkaampana kotiin. Pakkaa siis laskettelusuksesi, ota perheesi ja ystäväsi mukaan ja suuntaa kohti Ruka Peakiä!