Etuudet Mökkivuokra.fi omistajille

Omistajien edut

Tarjoamme Mökkivuokra -omistajille etuuksia ja alennuksia mielenkiintoisista palveluista ja tuotteista, jotka edistävät majoituskohteiden tuottoa ja yleistä houkuttelevuutta. Katso voimassa olevat edut alla.

Moder -toiminnanohjausjärjestelmä

Tehosta varausten hallintaa nykyaikaisella Moder toiminnanohjausjärjestelmällä. Moder on moderni ja helppokäyttöinen matkailuyrityksen toiminnaohjausjärjestelmä. Se on enemmän kuin perinteinen Property Management System (PMS). Saat liiketoimintasi tueksi edistyneet front desk -työkalut, monipuolisen ja helpon hinnoittelun (revenue management), ajastetut asiakasviestit ja MyHoliday -asiakassovelluksen. Kaikki tämä helpokäyttöisesti.

ETU:
Moder - Käyttöönottopalvelu ja käyttökoulutus S alennettuun hintaan 290€+alv (normaalisti 690€+alv).

Perustamme Moder-ympäristön ja luomme kohteesi valmiiksi. Käymme kanssasi läpi Moderin toiminnot ja huolehdimme että kaikki tarvittava on toiminnassa julkaistessa. Otamme käyttöön Mökkivuokra -integraation puolestanne. Sisältää 2 x 1h henkilökunnan käyttökoulutuksen ja tehostetun tuen käyttöönoton ajalle. Mainitse yhteydenotossa "Mökkivuokra-alennus".

YHTEYSTIEDOT:
Matti Ala-Outinen / 050 346 9441 / matti@moder.fi / www.moder.fi

futron -sähkölatausasema

Vastaa kasvavaan asiakastarpeeseen ja asenna sähköauton latauspiste mökillesi
Sähköautojen latausmahdollisuus on pakollinen palvelu sähköautoilijoille. Sähköautoilijat valitsevat paikat, joissa syödä, shoppailla ja asua sen mukaan, missä he voivat ladata autojansa. Kun lisäät palveluksi latauspisteen mökillesi, sähköautoilijat valitsevat sinut.

Latauspiste, jota me tarjoamme palveluna hoitaa koko arvoketjun puolestasi. Me vastaamme koko toimintamallista aina asennuksesta ylläpitoon ja maksutavoista laskutukseen. Sinä voit keskittyä ydin liiketoimintaasi ja me tuomme sinulle lisää asiakkaita.

ETU:
Tilaa latauslaite asennuksella ennen vuoden loppua ja saat -5% alennuksen.
Käytä alennuskoodia “MÖKKIVUOKRA5” lunastaaksesi alennuksen.

YHTEYSTIEDOT:
0504 777 774 / info@futron.fi / www.futron.fi 

LINDA BAKI -SISUSTUSSUUNNITTELUPALVELU

Nosta kohteesi vuokratuottoa päivitetyllä sisustuksella. Kaipaatko hotellinomaista luksusta makuuhuoneisiin tai pintojen uusimista? Nosta kiinteistösi tasokkuutta ja laatumielikuvaa sisustuksen ja pintamateriaalien päivityksellä. 

ETU:
Yhteistyökumppanimme sisustussuunnittelutoimisto Linda Bakin suunnittelupaketit kauttamme varattuna -20% normaalihinnoista. Esimerkkihinta 80m² kiinteistön kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, sisältäen pinnat, valaistus, kiinto-ja irtokalusteet 4800€ (alennus huomioitu). 

Lunasta 20% etuus koodilla "MÖKKIVUOKRA20":

YHTEYSTIEDOT:
Linda Baki / +358 40 416 2318 / linda@lindabaki.com / www.lindabaki.com 

GOVISUAL -POHJAKUVAT

Paranna kohteesi vaikuttavuutta pohjakuvilla ja kuvankäsittelyn avulla. Asunnon kalustettu pohjakuva antaa selkeän kuvan kohteestasi ja se kannattaa teettää ammattilaisella, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva. GoVisual toteuttaa laadukkaita kalustettuja 2D ja 3D-pohjakuvia vanhojen pohjakuvien, käsin piirrettyjen luonnosten ja valokuvien avulla.

Onko kohteenne valokuvissa parantamisen varaa? GoVisualin kuvankäsittelypalvelulla saatte parannettua kuvien laatua kuvaamatta kohdetta uudestaan. Lähetä ottamasi kuvat meille ammattilaisen käsiteltäväksi niin saat parannetut kuvat takaisin jopa 24h sisällä.

ETU:
Tarjoamme Mökkivuokran omistajille 15% alennettuun hintaan GoVisualin pohjakuvat ja kuvankäsittelypalvelusta

TARJOUSHINNAT
2D kalustettu pohjakuva: 29,90€+alv / taso
3D kalustettu pohjakuva: 49,90€+alv / taso
Kuvien käsittely: 2,50€+alv / valokuva
Lunasta tarjous koodilla "MÖKKIVUOKRA15":

YHTEYSTIEDOT:
0503665224 / myynti@govisual.fi / www.govisual.fi 

BALMUIR - TULOSSA