Naava Resort

Naava Resort

Naava Resortin hyvin varustellut huvilat ja huoneistot sijaitsevat Ähtärin matkailualueen hienoimmilla paikoilla järven rannalla. Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, kuten kuuluisa eläinpuisto, kylpylähotelli, ravintolat ja golf-keskus löytyvät aivan kivenheiton päästä. Huviloissa ja huoneistoissa järvinäköalojen ympäröimänä viihdyt ja rentoudut takuuvarmasti! Katso kaikki Naava Resortin kohteet alta.

Yrityksille

Naava Springs on jopa 16 hengen kokous- ja spa-kokonaisuus. Moderni kokoustekniikka sekä viihtyisät loungetilat luovat optimaalisen ympäristön työntekoon. Spa-osaston höyrysauna, sauna ja poreallas huolehtivat kokouksen jälkeisestä virkistäytymisestä. Tilat jatkuvat upean järvimaiseman ympäröimälle terassille. 

Ryhmänne voi majoittua Naava Resortin huviloissa ja huoneistoissa. Huviloiden majoituskapasiteetti on 8-10 henkeä, ja huoneistoissa yöpyy 2-4 vierasta. Mikäli vuokraa useamman majoituskohteen kerralla, suurempikin ryhmä mahtuu yöpymään Ähtärin kauniissa maisemissa.

Ähtärin alueella on paljon tekemistä ja näkemistä, kuten kuuluisa eläinpuisto, melontaa ja golf-kenttä. Saatavilla on myös catering-palveluja. Kysy lisää!

Lomailijoille

Naava Resortin huviloissa ja huoneistoissa viihdyt takuuvarmasti! Viisi avaraa ja hyvin varustetua huvilaamme majoittavat kahdeksasta kymmeneen vierasta. Koko seinän kokoiset ikkunat tuovat järvimaiseman sisälle luoksesi, ja takkatulen äärellä on mukava istua iltaa ja unohtaa arjen kiireet. Lomahuoneistoja on yhteensä viisi kappaletta, ja jokainen majoittaa kahdesta neljään vierasta. Huoneistot sijaitsevat upeassa Naava Chalet -rakennuksessa Hankaveden äärellä. 

Varaa huvila tai huoneisto sinulle ja ystävillesi tai perheellesi! Täällä nautit olostasi kaikkina
neljänä vuodenaikoina. Tekemistä riittää; eläinpuiston ja golfin lisäksi alueella voi esimerkiksi keilata, käydä erilaisissa hyvinvointihoidoissa, suorittaa hauskoja tehtäviä Flowpark-seikkailuhuvipuistossa sekä tutkia kaunista luontoa ulkoilumaastojen äärellä.