Villa Hepolahti

KokoushuvilaPremium

Pälkäne, Pirkanmaa

alkaen 215.00 € / yö
  • 15+2
  • 5+1
  • 3
Huvila Hepolahti on tyylikäs kokouspaikka sekä loma- ja juhlahuvila Sydän-Hämeessä Pälkäneellä. Hepolahti tarjoaa palavereihin, kokouksiin ja elämyspäiviin tyylin ja palvelun, jotka muistetaan. Hämeen isojen vesistöjen ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Hepolahti tarjoaa tilat jopa 17 hengen yöpymiseen. Päiväkokoukset ja aktiivitapahtumat järjestyvät isommallekin joukolle. Loma-aikoina ja viikonloppuisin Hepolahtea vuokrataan yksityisille vuokraajille korkeatasoiseksi lomahuvilaksi ja tunnelmalliseksi juhlapaikaksi.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Kokous Villa Hepolahdessa!

Hepolahdessa yrityksesi viettää kokouspäivät oman ryhmän kesken eli paikka ja palvelut toteutetaan aina vain yhtä ryhmää varten.

Jos kokouspäivien tiiviin asiaohjelman lisäksi aikaa jää myös muuhun, niin tekemistä kyllä löytyy. Melontaretki tai kalastussafari Kyllönjoelle, viinipruuvi Rönnvikin Viinitilalla tai mäkiautojen Grand Prix-kisa Hepolahden pihanurmella on tekemistä joista riittää muisteltavaa myös jälkikäteen.

Kokouspaketteja sis. cateringin saatavilla päiväkokouksille sekä yöpyville kokoustajille. Päiväkokoukset alk. 65€ / hlö, yöpyvät kokoukset alk. 165€ / hlö. Kysy tarjous henkilömäärän ja toiveidesi mukaan.

Yksityisvuokraajille on tarjolla viikonloppuvuokrauksia ja loma-aikoina kokonaisia viikkoja. Hinnat henkilömäärän mukaan alkaen 740 euroa/vkl.

Loppusiivous 180€
Liinavaatteet 15€ / Henkilö

Lämpimästi tervetuloa Villa Hepolahteen toivottaa,

Hepolahden väkiVaraustilanne

Sijainti