Villa Hepolahti

KokoushuvilaPremium

Pälkäne, Pirkanmaa

alkaen 215 € / yö
  • 15+2
  • 5+1
  • 3
Huvila Hepolahti on tyylikäs kokouspaikka sekä loma- ja juhlahuvila Sydän-Hämeessä Pälkäneellä. Hepolahti tarjoaa palavereihin, kokouksiin ja elämyspäiviin tyylin ja palvelun, jotka muistetaan. Hämeen isojen vesistöjen ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Hepolahti tarjoaa tilat jopa 17-18 hengen yöpymiseen. Päiväkokoukset ja aktiivitapahtumat järjestyvät isommallekin joukolle. Loma-aikoina ja viikonloppuisin Hepolahtea vuokrataan yksityisille vuokraajille korkeatasoiseksi lomahuvilaksi ja tunnelmalliseksi juhlapaikaksi. Nyt on aika varata yrityksen kokous tai virkistystapahtuma heti vuoden 2022 alkuun. Hepolahdessa kokoustat koronaturvallisesti vain oman ryhmäsi kesken. Kysy tarjous nyt heti, aurinkoisimmat talvipäivät menevät ensimmäisenä!

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Virtaa syksyyn!

Olisiko tarvetta saada tiimi kokoon pitkästä aikaa? Villa Hepolahden kokoussyksy pyörähtää käyntiin elokuun puolessa välissä kun yksityisvuokrausten lomaviikot päättyvät.

Hepolahdessa yrityksesi viettää kokouspäivät oman ryhmän kesken eli paikka ja palvelut toteutetaan aina vain yhtä ryhmää varten.

Jos kokouspäivien tiiviin asiaohjelman lisäksi aikaa jää myös muuhun, niin tekemistä kyllä löytyy. Melontaretki tai kalastussafari Kyllönjoelle, viinipruuvi Rönnvikin Viinitilalla tai mäkiautojen Grand Prix-kisa Hepolahden pihanurmella on tekemistä joista riittää muisteltavaa myös jälkikäteen.

Kokouspaketteja sis. cateringin saatavilla päiväkokouksille sekä yöpyville kokoustajille. Päiväkokoukset alk. 65€ / hlö, yöpyvät kokoukset alk. 165€ / hlö. Kysy tarjous henkilömäärän ja toiveidesi mukaan.

Yksityisvuokraajille on vielä jäljellä joitain loppuvuoden viikonloppuja.

Normaalihinnasto seuraavasti:

24.2.2021 - 28.4.2021
Viikonloppu 740€
Viikko 1500€

30.4.2021 - 30.9.2021
Viikonloppu 950€
Viikko 2250€

1.10.2021 - 13.2.2022
Viikonloppu 740€
Viikko 1500€

Juhlapyhät hinnoitellaan erikseen.

Perushinta sisältää 6 aikuisen sekä lasten majoituksen. Mahdollisten majoittuvien aikuisten lisähenkilöiden hinta vaihtelee vuokrajakson ajankohdan ja pituuden mukaan.

Loppusiivous 150€
Liinavaatteet 10€ / Henkilö

Lämpimästi tervetuloa Villa Hepolahteen toivottaa,

Hepolahden väkiVaraustilanne

Sijainti