Villa 132

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Eerikkilä, Tammela, Kanta-Häme

alkaen 350.00 € / yö
  • 9
  • 3+1
  • 1+1
Modernit ja tasokkaat hirsihuvilat maksimissaan 9 vieraalle. Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin monipuoliset palvelut aivan huvila-alueen vieressä. Huvilat soveltuvat niin lomailuun, perhetapahtumien viettoon kuin yritystapahtumiin. Tasokkaissa huviloissa on hyvin varusteltu keittiö ja olohuone. Huvilassa on kolme makuuhuonetta, joista kahdessa on vuoteet kahdelle ja yhdessä yksi 120cm leveä vuode. Avoimella parvella on lisäksi vuoteet neljälle hengelle. Huviloista löytyy myös sauna, kylpyhuone ja 2 wc:ta. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla nautit maisemasta takkatulen äärellä. Makuuhuoneiden lisäksi parvi tuo lisää tilaa avaraan kokonaisuuteen. Huvilat sijaitsevat Eerikkilän Urheiluopiston alueella ja näin ollen vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää urheiluopiston lisäpalveluita helposti loman aikana. Eri urheiluaktiviteetit sekä esimerkiksi catering suoraan huvilalle järjestyvät helposti suoraan "naapurista". Eerikkilä sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Luontoa rakastavalle matkailijalle sijainti kahden kansallispuiston kainalossa antaa mahdollisuuden tutustua alueen luontokohteisiin joko omatoimisesti tai ohjatuilla retkillä. Huomioithan, että huvilalle omien grillien ja paljujen tuonti ja käyttö kielletty.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Minimiyöpyminen sesonkina 2vrk. Saatavilla myös edullinen viikkohinta alk. 1500 €. Loppusiivous ja kuntosalin käyttö sisältyy hintaan. Aamiainen ja muut ateriat sekä aluepassi, aktiviteetit ja kokoustarjoilut lisämaksusta.
Tarkasta hinta- ja varaustilanne vastaanotosta p. 0201 108 200, recpetion@eerikkila.fi tai online: https://www.eerikkila.fi/majoitus-ja-ravintolat/majoitus/huvilat/


Varaustilanne

Sijainti