Villa 190

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Eerikkilä, Tammela, Kanta-Häme

alkaen 450.00 € / yö
  • 12
  • 5+1
  • 4+2
Modernit ja tasokkaat hirsihuvilat maksimissaan 12 vieraalle. Eerikkilä Sport & Outdoor Resortin monipuoliset palvelut aivan huvila-alueen vieressä. Huvilat soveltuvat niin lomailuun, perhetapahtumien viettopaikaksi kuin yritysten kokouksenviettopaikaksi. Tasokkaissa huviloissa on hyvin varusteltu keittiö, olohuone ja ruokailutila, parvi (3 vuodetta) ja 5 makuuhuonetta. Kolme makuuhuonetta on varustettu omilla kylpyhuoneilla ja yksi omalla WC:llä. Lisäksi huviloista löytyy sauna, erillinen kylpyhuone ja WC. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Makuuhuoneiden lisäksi parvi tuo lisää tilaa avaraan kokonaisuuteen. Huvilat sijaitsevat Eerikkilän alueella ja näin ollen vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää lisäpalveluita helposti loman aikana. Eri urheiluaktiviteetit sekä esimerkiksi catering suoraan huvilalle järjestyvät helposti suoraan "naapurista". Eerikkilä sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Luontoa rakastavalle matkailijalle sijainti kahden kansallispuiston kainalossa antaa mahdollisuuden tutustua alueen luontokohteisiin joko omatoimisesti tai ohjatuilla retkillä. Huomioithan, että huvilalle omien grillien ja paljujen tuonti ja käyttö kielletty.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Minimiyöpyminen sesonkina 2vrk. Saatavilla myös edullinen viikkohinta alk. 1900 €. Loppusiivous ja kuntosalin käyttö sisältyy hintaan. Aamiainen ja muut ateriat sekä aluepassi, aktiviteetit ja kokoustarjoilut lisämaksusta.
Tarkasta hinta- ja varaustilanne vastaanotosta p. 0201 108 200, reception@eerikkila.fi tai online: https://www.eerikkila.fi/majoitus-ja-ravintolat/majoitus/huvilat/


Varaustilanne

Sijainti