Rantatupa 2

Premium

Tahko / Kuopio, Pohjois-Savo

alkaen 314.00 € / yö
  • 8+4
  • 4
  • 3
Neljän makuuhuoneen huoneisto on sisustettu tyylikkäillä kalusteilla ja hienoilla yksityiskohdilla. Oma baari alakerrassa, poreamme makuuhuoneen yhteydessä sekä täysin varusteltu keittiö tuovat ylellisyyttä lomanviettoosi. Pohjakerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, keskimmäisestä kerroksesta päämakuuhuone sekä ylimmästä kerroksesta yksi makuuhuone ja parvisängyt jopa neljälle. Laskettelemaan pääset käytännössä huoneiston ovelta, sillä parvekkeen alapuolelta voit nousta jo ensimmäiseen hiihtohissiin. Sijainti tuo vapauden lähteä mäkeen tai ladulle milloin haluat, joten kohde sopii erinomaisesti myös perheille, jotka etsivät vaivattomuutta lomaltaan. Tahkon kuuluisin after-ski paikka, Syvärin Kunkku sijaitsee vain 50 metrin päässä, joten monotanssien jälkeen pääset mukavasti jatkamaan iltaa omaan baariin ja saunaan, tai vaikka lämminvesipaljuun (tilauksesta)! Ravintola Piazzaan on mökiltä matkaa vain n.800m ja golfkentälle 1,7km. Huom! Kunkku on keskimmäinen huoneisto kolmen huoneiston taloyhtiöstä. Samassa pihapiirissä varattavissa myös muita lisä-asuntoja.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Lisämaksusta:
- Lakanat 17€ / hlö
- Loppusiivous 200€


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Juho I.

"Vietimme pääsiäisen 2017 kaveriporukalla Huvila Kunkussa. Sijainti oli erinomainen suoraan ravintolan ja hiihtohissin vieressä! Huvila oli sopivan kokoinen 10 hengen seurueellemme ja vastasi odotuksiamme. Kiitos vielä teille!"

Janni L.

"Vietimme juhannuksen (2015) huvila Kunkussa 8 hengen kaveriporukalla. Kunkun sijainti oli erinomainen: luonnon helmassa mutta kuitenkin lähellä kaikkea, mitä kaipasimme. Ravintolapalveluita vieressä ja lenkkeilymaastot lähtivät lähes suoraan huvilan ovelta. Tahkon juhannusfestareillekin pääsi helposti kävellen, kun kiersi pienen järvenpoukaman. Huvila oli tilava ja majoittumaan olisi mahtunut helposti vielä isompikin porukka. Kesäaikaan kahdessa tasossa olevista terasseista ehdoton plussa! Huvilan oma viihtyisä baarinurkkaus ja poreamme olivat myös kiva lisä muutenkin hyvin varusteltuun huvilaan. Tänne pitää ehdottomasti palata myös talvella, jolloin pääsisi nauttimaan mökin vierestä lähtevistä rinteistä ja afterski-tunnelmasta :). "