Villa Glass House

Premium

Etelä-Suomi / Salo, Varsinais-Suomi

alkaen 695 € / yö
  • 6
  • 3
  • 1+1
Moderni Villa Glass House sijaitsee upealla paikalla kallion rinteessä, josta on näkymät viereisen järven yli. Glass House on puusta ja lasista valmistettu musta suomalainen design-huvila, joka on suunniteltu sulautumaan ympäröivään luontoon värien ja muotojen avulla. Huvila on rakennettu niin, että auringonvalosta voi nauttia huvilan suurilla terasseilla miltei koko päivän. Huvilan terassit ovat ihanteellisia ulkona syömiseen ja rentoutumiseen auringossa. Seinästä seinään ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat valoa sisälle. Huolimatta ulkona olevasta säästä tai vuodenajasta, huvila tarjoaa vierailleen kauneutta ja tyylikkyyttä, unohtamatta kaikkia nykypäivän perustarpeita ja mukavuuksia. Skandinaavinen minimalistinen sisustus on esillä jokaisessa huoneessa. Huvilan perinteisessä suomalaisessa saunassa on suuri lasiseinä, jonka ansiosta saunavieraat voivat nauttia upeasta järvinäkymästä saunan lämmöstä käsin ennen järveen pulahtamista. Saunan terassilla maisemaa kelpaa ihastella vilvoitellessa kylmän juoman kanssa. Huvilalla pääset nauttimaan ainutlaatuisesta Suomen luonnosta upean pienen järven ja kuntan äärellä. Kaltevassa maastossa sijaitsevaa rakennusta ympäröivät kauniit vihreät metsämaisemat, joiden ansiosta rakennukset sulautuvat maisemaan. Puhdas ja saastumaton järvi huvilan eteläpuolella kutsuu virkistävälle uinnille tai jännittävälle kajakkiretkelle. Huomioithan, että minimivarausaika heinäkuussa 6vrk, muina aikoina; viikonloppuisin 3vrk, viikolla 2vrk. Huvilaa ei vuokrata juhla- tai polttariseurueille.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Siivousmaksu 200€ ja liinavaatteet 150€ lisätään hintaan.
Ulkoporeallas 150€ valmiina käyttökunnossa.


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Eeva

"Upea kohde! Villa on rakennettu kaikki yksityiskohdat huomioiden ja toteutettu pieteetillä. Todellinen luksuskohde Etelä-Suomen kauniissa luonnossa. Oma rauha, sillä tie päättyy villan pihaan. Layout varsin toimiva. Ylhäältä villasta henkeäsalpaavat maisemat ja alhaalta saunasta järvi käsinkosketeltavissa. Villan ja saunarakennuksen lasiseinät nerokkaat. Todella miellyttävät sängyt ja sohva. Myös ulkokalusteet tasokkaat. Grilli erinomainen. Automatisoitu poreallas varsinainen ilo käyttää. Erittäin korkealaatuinen ja selkeästi sydämellä toteutettu kohde. Omistaja Tim myös ensiluokkainen, asiantunteva ja vastasi kaikkiin kysymyksiin nopeasti. Suosittelen erittäin lämpimästi! "

T-J

"We had a wonderful autumn weekend in Villa Glass House. Villa was spotless clean and cosy added with modern twist with all latest design & technology. We really enjoyed being immersed in nature with peaceful lakeview painted in autumn “Ruska” colours. Also all glass wall sauna and outdoor jacuzzi by the lake were amazing at the starry night! Communication with our host Tim was excellent, amenities superb and hospitality absolutely outstanding. We can definitely recommend."