Villa Juhani

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Nuuksio, Espoo, Uusimaa

alkaen 645 € / yö
  • 6+2
  • 2+1
  • 1+2
Huvila Juhani on hirsihuvila, joka hakee vertaistaan Suomessa. Huvila yhdistää täydellisesti perinteikästä ja modernia: käsin veistetty hirsirunko kohtaa suuret ikkunat ja modernin spa-osaston. Huvila sopii erinomaisesti lomailuun, asiakastapahtumiin ja kokouskäyttöön. Kelohuvilan olohuone on avara ja sieltä avautuu huikea näkymä järvelle. Perinteinen pönttöuuni luo tunnelmaa ja sohvaryhmän ympärillä mahtuu mukavasti viettämään iltaa isompikin ryhmä. Huvilan keittiö on erinomaisesti varusteltu. Saarekkeen ympärillä on mukava valmistaa ruokaa ja samalla seurustella ystävien kanssa. Huvilassa on suuri yläterassi, jolla nautit kahvit aamuauringossa tai katat illallisen massiivipuisen pöydän ääreen. Huvilan sauna, kylpyhuone ja pukuhuone ovat upea kokonaisuus. Suuret tummat seinälaatat, keloverhoiltu katto, ylelliset suihkusetit, lasiseinä ja iso sähkökiuas takaavat unohtumattoman kokemuksen. Huvilan alaterassilla vilvoittelet mukavasti saunan jälkeen ja nautit järven läheisyydestä. Molemmat terassit ovat katettuja, joten voi nauttia ulkona olemisesta kaikkina vuodenaikoina. Nuotiopaikalla makkaran paistaminen onnistuu järven läheisyydestä nauttien. Huvila toimii myös erinomaisesti kokouskäytössä, jos haluat järjestää palaverin rennommassa ympäristössä. Kysy tarjous alle 7vrk varaukselle!

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
2 yötä = 1090 € - 1390 €
1 viikko = 3065 € - 3190 €

Kesäkuusta-elokuun loppuun sekä joulun ja uuden vuoden aikaan minimi oleskelu 7 vrk, muina aikoina 2 vrk.

Kokousvarauksissa minimivuokra-ajat eivät ole voimassa.

HINTA SISÄLTÄÄ LOPPUSIIVOUKSEN.

Maksuehdot:
Varausmaksu 30 % heti varauksen yhteydessä loppumaksu 28 vrk ennen saapumista. Perutuskulut 30 % 28 vrk ennen saapumista, jonka jälkeen jälkeen kulu 100%. Mikäli huoneistoon tarvitsee majoittumisen jälkeen tehdä normaalia suurempi siivous veloitamme siitä 50 €/h.

Suosittelemme matkavakuutusta.

Katso tarkat hinnat ja saatavuus:
https://www.hawkhill.fi/majoitus/villa-juhani

Syöttämällä tulo- ja lähtöpäivät sekä painamalla Varaa nyt, varausjärjestelmämme näyttää kaikkien huviloiden ajantasaisen varaustilanteen.
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Minimi yöpyminen 2 yötä.
Kesäkuusta-elokuun loppuun sekä joulun ja uuden vuoden aikaan minimi oleskelu 7 vrk, muina aikoina 2 vrk.

Loppusiivous sisältyy hintaan.
Liinavaatteet 18 e/ henkilö sisältäen pyyhkeet ( asiakas voi tuoda liinavaatteet mukanaan)
Lemmikkimaksu 20 e / lemmikki
Lisäpolttopuut 30e / 100 l ( n 100e polttopuita sisältyy hintaan / oleskelu)
Maastopyörät 30 e/ vrk
Lumikengät 30 e/ vrk


Varaustilanne

Sijainti