Villa Taavetti

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Nuuksio, Espoo, Uusimaa

alkaen 240 € / yö
  • 6+2
  • 3
  • 2
Villa Taavetti on 2012 valmistunut loma- ja kokousmökki, jossa on kolme makuuhuonetta, tilava avokeittiö ja olohuone mahtavalla järvinäkymällä. Avarat ikkunat, järven läheisyys ja ympärillä kohoavat kalliot tekevät lomastasi Villa Taavetissa unohtumattoman kokemuksen. Mieleenpainuvaan kelosta tehtyyn saunaan mahtuu seitsemän saunojaa. Tunnelmallisella nuotiopaikalla voi paistella makkaraa tai loimuttaa kalansaaliita. Nuuksion kansallispuiston poluille pääsee kätevästi joko soutaen tai kävellen. Taavetti tarjoaa myös toimistotason puitteet kokouksille ja tiimipäiville sekä ruokailumahdollisuuden 12 hengelle. Kesäkuukausina (kesä-, heinä- ja elokuu) vuokraamme mökkejä ja huviloitamme vain viikoksi kerrallaan.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 240 € / yö
Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
2 yötä =925 €-1025€
1 viikko = 2325€€- 2530€

18.6-14.8 ja 21.12-4.1 minimi oleskelu 7 vrk, muina aikoina minimiveloitus 2 vrk. Kokousvarauksissa minimivuokra-ajat eivät ole voimassa.
HINTA SISÄLTÄÄ LOPPUSIIVOUKSEN. Varausmaksu 30 % heti varauksen yhteydessä loppumaksu 28 vrk ennen saapumista. Perutuskulut 30 % 28 vrk ennen saapumista, jonka jälkeen jälkeen kulu 100% Suosittelemme matkavakuutusta. Mikäli huoneistoon tarvitsee majoittumisen jälkeen tehdä normaalia suurempi siivous veloitamme siitä 50 €/h.

Katso tarkat hinnat ja saatavuus

www.hawkhill.fi/majoitus/villa-taavetti
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Loppusiivous siältyy hintaan
Liinavaatteet 18 e/ henkilö sisältäen pyyhkeet ( asiakas voi tuoda liinavaatteet mukanaan)
Lemmikkimaksu 20 e / lemmikki
lisä polttopuut 35e / 100 l ( n 150e polttopuita sisältyy hintaan/ oleskelu)
Maastopyörät 30 e/ vrk
Lumikengät 30 e/ vrk


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Ari, L.

"Hieno huvila. Ohjeistus, varustelu ja kommunikointi parasta ikinä. Ehdottomasti uudestaan"