Himos Villa Horisontti B

Himos / Jämsä, Keski-Suomi

Kysy hintaa
  • 8+2
  • 3
  • 1+1
65 M², 8+2 HLÖ / 3h + alkovi + keittiötila + ph + s + terassi + autokatos *Huom! Varauskalenteri ei ole ajantasalla, kysythän mökin saatavuutta ja hintoja erikseen. * Himos Juhannus, Iskelmät ja Jysärit 2024 varattu. Horisontti B on kesällä 2019 valmistunut kaunis ja laadukas paritalohuvila Himoksen Golf Resortin alueella. Paritalohuvilan isoista ikkunoista ja terassilta on suora näkymä upeille golfviheriöille. Vaikka huvila sijaitsee aivan omassa rauhassa, siitä on Himos Areenalle vain reilu kilometrin matka (1,2km)! KEITTIÖN VARUSTUS: 
 Huvilan alakerrassa on tilaa oleiluun, TV:n katseluun sekä ruoanlaittoon. Alakerrassa on keittiö ja sieltä löytyy hyvät ruoanlaittovälineet, kattava astiasto, kahvinkeitin, mikroaaltouuni sekä kodinkoneet; liesi, jääkaappi-pakastin, uuni ja astianpesukone. Mökissä on myös extra jääkaappi juomille. Tilassa on ruokailuryhmä kahdeksalle hengelle. MAKUUTILAT: Horisontti B:ssa on nukkumapaikkoja yhteensä kymmenelle hengelle. Alakerran makuuhuoneessa on neljä erillistä sänkyä ja yläkerran makuuhuoneessa neljä erillistä sänkyä. Yläkerran alkovissa on parisänky ja kaksi lisävuodetta saa olohuoneen levitettävästä vuodesohvasta. MUUT TILAT: Alakerrasta löytyy kylpyhuone, jossa on sauna, suihku, wc ja pyykinpesukone. Yläkerrasta löytyy toinen wc. YHDISTÄ HUVILAN A JA B PUOLI: Horisontti paritalohuvilan väliseinään on rakennettu lukittava väliovi, jonka avulla A- ja B-puoli voidaan yhdistää. Jos siis vuokraat Horisontin molemmat puolet käyttöösi, saat yhden ison huvilan 20 nukkumapaikalla! A ja B puolet omistaa eri henkilö, mutta niiden vuokrauksia hoitaa yksi sama henkilö (Noora), joten voit tiedustella molempien mökkien saatavuutta samalla. MUU VARUSTUS: Peitot ja tyynyt kymmenelle hengelle, siivousvälineet, auton lämmityspistoke, autokatos, ulkoporeallas, iso Weberin kaasugrilli (käytössä vain kesä- ja syysaikaan). Huvilaan on asennettu ilmalämpöpumppu, jonka ansiosta huoneen lämpötilaa pystyy helposti säätämään ympäri vuoden. ULKOPOREALLAS: Huvilan terassin vieressä on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöön. Ulkoporealtaan hinta festivaalien sekä tapahtumaviikonloppujen aikana 220€/varaus, muina ajankohtina 160€/varaus. HUOMIOITAVAA: Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Voit varata lähtösiivouksen kauttamme hintaan 110€ per paritalohuvilan puolikas. Pakollinen lähtösiivousmaksu (190€) lisätään varauksiin tapahtumaviikonloppujen, kuten festivaalien, aikana. ETÄISYYDET: HimosCenter vastaanotto 1,7 km (autolla) ja 1,4km (kävellen) 
 Himos Ravintolat/Himos Hotelli 1,2 km 
 Himos Areena 1,2 km 
 Himos Kauppa 1,7 km 
 Länsi-Rinteet 2,4 km 
 Pohjois-Rinteet 3,6 km Golf 2,9 km (autolla), 1,9km (kävellen) 
 K-Citymarket Jämsä: 5,5 km 
 Jämsän rautatieasema: 7,0 km

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
LOPPUSIIVOUS:
Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta. Voit varata lähtösiivouksen kauttamme hintaan 110€ per paritalohuvilan puolikas. Pakollinen lähtösiivousmaksu (190€) lisätään varauksiin tapahtumaviikonloppujen, kuten festivaalien, aikana.

POREALLAS:
Ulkoporealtaan hinta festivaalien sekä tapahtumaviikonloppujen aikana 220€/varaus, muina ajankohtina 160€/varaus.


Varaustilanne

Sijainti