Villa Juniper

Etelä-Suomi / Kouvola, Kouvola, Kymenlaakso

alkaen 250.00 € / yö
  • 10+2
  • 4
  • 2
Tunnelmallinen Villa Juniper sijaitsee kirkasvetisen Karijärven rannalla Kouvolan Jaalassa. Näyttävälle paikalle, loivaan rinteeseen perustettu päärakennus on talviasuttava kaikilla mukavuuksilla. Tupakeittiön ikkunoista on upea näkymä järvelle. Päätalon kolme makuuhuonetta, olohuone, 2 WC:tä, sauna ja suihkutilat, takkahuone sekä erillinen vierasmökki keittiöineen mahdollistavat isommankin seurueen majoittumisen. Huvilaan majoittuu jopa 12 hengen seurue. Laadukkaat tulisijat tuovat mukavaa lämpöä tupiin. Kiinteistöön liitetty valokuitu takaa yhteyden etätyöläiselle. Huvilan viihtyisän parvekkeen ja kuistin lisäksi tilalla on muun muassa huvimaja ja grillikota, jotka luovat hyvät puitteet ulkona syömiseen ja nautiskeluun. Puulämmitteinen palju takaa lomastanne ikimuistoisen. Maakellarissa säilöö herkut ja viinit. Aurinkoisella tontilla on reilusti kovapohjaista hiekkarantaa. Kaunis pihapiiri rajoittuu toiselta sivultaan ja takaosaltaan puistoalueeseen ja pihapiiriä suojaa jylhä kallioseinämä. OLESKELUTILAT & VARUSTUS Päärakennus: 3 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkahuone, 2 x WC, sauna ja suihkutilat, vaatehuone ja varasto. Ilmanlämpöpumppu olohuoneessa Vierasmökki: makuutila, oleskelutila ja keittiö & ilmanlämpöpumppu Grillikota ja huvimaja Palju Internet: valokuitu Soutuvene MAKUUHUONEET Makuuhuoneiden lukumäärä: päärakennus 3 + vierasmökki 1 Päärakennus: Yläkerta makuuhuone 1: parisänky Yläkerta makuuhuone 2: 2 x yhden hengen sänky Alakerta makuuhuone: parisänky + lasten kerrossänky ( ei näy pohjapiirroksessa) Vierasmökki: parisänky & 2 hengen sohvasänky Vauvoille löytyy myös matkasänky. HUOM! Tätä huvilaa ei vuokrata nuorisoryhmille (alle 25 v). Ei juhlia eikä tapahtumia. Huomioittehan, että naapurimökki sijaitsee näköetäisyydellä, joten toivomme, että heidän rauhaa kunnioitetaan.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
KESÄKAUSI (kesäkuu-elokuu)
Päätalo + vierasmökki
Vk 25-30 (20.6.-31.7.): 1700€/ 6 yötä. (minimi 6 yötä)
Muina aikoina: 1500€/ 6 yötä tai 300€/ yö. (minimi 3 yötä)

TALVIKAUSI (syyskuu -toukokuu)
Päätälo: 1100€/ 6 yötä tai 250€/ yö. (minimi 2 yötä)
Vierasmökki: 200€/ 6 yötä tai 50€/ yö. (minimi 2 yötä)
Koulujen lomat, joulu, uusivuosi, pääsiäinen:
Pääätalo: 1300€/ 6 yötä tai 250€/ yö. (minimi 3 yötä)
Vierasmökki: 200€/ 6 yötä tai 50€/ yö. (minimi 3 yötä)

Villassa majoittuu mukavasti 10 aikuista ja 2 lasta. Päätalo: 6 aikuista & 2 lasta. Vierasmökki: 4 aikuiselle, parisänky & 2 hengen sohvasänky.
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Loppusiivous: 150€ (pakollinen)
Liinavaatteet & pyyhkeet: 20€/ henkilö
Lemmikkimaksu 35€/ viipymä
Palju sisältyy vuokrahintaan, mutta loppusiivous maksuun ei sisälly paljun pesua, joten huolehditan, että palju on pesty käytön jälkeen

Vessapaperi, käsipyyhkeet sekä tiskirätit, tiskin pesuaineet, tiskikoneen tabletit ja muut siivousvälineet kuuluvat vuokrahintaan.
Loppusiivous on pakollinen ja lisätään vuokrahintaan.
Vakuusmaksu 200€ peritään vuokran maksun yhteydessä ja palautetaan vuokralaiselle vuokra-ajan päätyttyä.


Varaustilanne

Sijainti