Rantakari

Etelä-Suomi / Kotka, Pyhtää, Kymenlaakso

alkaen 150.00 € / yö
  • 7+1
  • 1+1
  • 1+1
Rantakarin merenrantamökki on maisemallinen lomakohde perheille ja pienille porukoille rauhallisiin illanistujaisiin Kotkan Tiutisissa, noin 90 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Rantakarin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva mökki, joka sijaitsee aivan meren äärellä omakotitalon pihapiirissä. Vuokramökillä on upea yksityinen meriterassi ja uimalaituri. Soutuvene käytettävissä. Rantakarin vuokramökki on puurakenteinen puolitoistakerroksinen mökki, jossa majoittuu yhteensä 7 henkilöä makuuhuoneessa ja olohuoneeseen avautuvalla parvella. Vuokramökissä on noin 3,2 metriä leveä sohva ja takka, hyvin varusteltu keittokomero, makuuhuone, makuuparvi, puulämmitteinen sauna, wc ja upea lasiterassi. Lasitetun terassin edustalla on upea yksityinen meriterassi, josta on suora yhteys laiturille. Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 7 henkilölle. Makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja huoneessa on 2 x 80 cm leveät runkopatjasängyt. Parvella on 5 x 80 cm runkopatjasängyt. Parvelle on käynti jyrkkiä portaita pitkin, joten parvi ei sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa. Rantakarin vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatja ja olohuoneen sohvallakin mahtuu tarvittaessa majoittumaan. Vuokramökissä on keittokomero ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat 8 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Myös viinilasit ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Lasitetulla terassilla on ruokapöytä 8 henkilölle. Rantakarin vuokramökki sijaitsee Kotkan Tiutisen saarella, aivan meren äärellä. Saarella on kesämökkien lisäksi paljon vakituista asutusta ja sinne johtaa hyvä tie, joka aurataan säännöllisesti myös talvella. Meriteitse matkaa Kotkan keskustasta tulee alle 2 km. Tietä pitkin matka on noin 17 km.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Pyyhkeet ja lakanat 20 euroa per setti. Pedattuna liinavaatehinta on 25 euroa per henkilö. Mikäli haluatte varata käyttöönne vain kylpypyyhkeet, on vuokrahinta 5e/pyyhe.

Lemmikit sallittuja, 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden.

PERUSSIIVOUKSEN hinta on 120 euroa. Perussiivous sisältää lattioiden imuroinnin, lattioiden pesun, petivaatteiden ja mattojen puistelun ja sänkyjen petauksen. Perussiivoukseen sisältyy myös keittiön pöytien pyyhkiminen, polttopuiden kantaminen ja tuhkien tyhjentämisen takasta ja saunan uunista.

TÄYSSIIVOUKSEN hinta on 160 euroa, ja se sisältää perussiivouksen lisäksi keittiön täyssiivouksen.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja joudumme siivoamaan ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on Suomen Kotterialla/Savantum Oy:llä oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu. Tuntiveloitus varaamattomasta siivouksesta on 55 eur/tunti.


Varaustilanne

Sijainti