Kivikoski

Etelä-Suomi / Pyhtää , Pyhtää, Kymenlaakso

alkaen 180.00 € / yö
  • 5+3
  • 2+2
  • 1+1
Kivikosken mökki on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja nuotiopaikka ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju. Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja pikkumökistä, joissa majoittuu yhteensä 5-8 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuuhuone ja wc. Sänkyjä on kaikkiaan 5, joiden lisäksi päämökissä on kaksi pientä nukkumaparvea ja sohva. Päämökissä on lisäksi kotoisa oleskelutila, jossa on mukava sohva ja jatkettava ruokapöytä 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, sauna ja wc.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Palju 80 e/vuorokausi. Paljun täyttö, lämmitys, tyhjennys ja puhdistus kuuluvat vuokralaisen velvollisuuksiin. Mikäli haluat tilata paljun täytettynä ja lämmitettynä ja pesun käytön jälkeen, niin tarjoamme palvelun tarvittaessa lisähintaan 120 euroa. Kokonaishinnaksi yhdelle käyttökerralle tulee tällöin 200e.

Pyyhkeet ja lakanat 20 euroa per setti. Pedattuna liinavaatehinta on 25 euroa per henkilö. Mikäli haluatte varata käyttöönne vain kylpypyyhkeet, on vuokrahinta 5e/pyyhe.

Lemmikit sallittuja, 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden.

UPEA LASINEN RANTASAUNA on vuokrattavissa hintaan 45 euroa per päivä. Mökkisauna sisältyy hintaan.

PERUSSIIVOUKSEN hinta on 120 euroa. Perussiivous sisältää lattioiden imuroinnin, lattioiden pesun, petivaatteiden ja mattojen puistelun ja sänkyjen petauksen. Perussiivoukseen sisältyy myös keittiön pöytien pyyhkiminen, polttopuiden kantaminen ja tuhkien tyhjentämisen takasta ja saunan uunista.

TÄYSSIIVOUKSEN hinta on 160 euroa, ja se sisältää perussiivouksen lisäksi keittiön täyssiivouksen.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja joudumme siivoamaan ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on Suomen Kotterialla/Savantum Oy:llä oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu. Tuntiveloitus varaamattomasta siivouksesta on 55 eur/tunti.


Varaustilanne

Sijainti