Struka

Etelä-Suomi / Pyhtää, Pyhtää, Kymenlaakso

alkaen 240.00 € / yö
  • 12+3
  • 3+2
  • 2
Villa Struka on vuokrattava lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Strukan vuokramökki on mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, lasilla katettu huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju. Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso biljardipöytä. Biljardipöytä on kivipöytä. Strukan vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle, mutta vuokramökillä on sängyt jopa 16 henkiölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa. Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on joissa 2 x 80 cm erilliset sängyt (sängyt voidaan sijoittaa yhteen tai erikseen). Päämakuuhuoneessa on 180 cm leveä parivuode. Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 4 x 80 cm sängyt. Sängyistä 2 sijoitettu vierekkäin. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta. Parvella biljardipöytä ja 6 x 80 cm sängyt. Vuokramökissä on täysin varusteltu keittiö ja kattavat ruokailuvälineet 16 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle. Saunatiloista on kivikäytävä rantaan, jossa on laituri. Laiturilta on uimaportaat veteen. Joen virtaama on pieni, joten uiminen onnistuu hyvin. Huvimajan ja paljun takana on lisäksi lemmikeille soveltuva pieni hiekkainen uimapoukama. Poukamaa on kivillä reunustettu ja se soveltuu vahdittuna myös pienten lasten vesileikkeihin.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Palju 80 e/vuorokausi. Paljun täyttö, lämmitys, tyhjennys ja puhdistus kuuluvat vuokralaisen velvollisuuksiin. Mikäli haluat tilata paljun täytettynä ja lämmitettynä ja pesun käytön jälkeen, niin tarjoamme palvelun tarvittaessa lisähintaan 120 euroa. Kokonaishinnaksi yhdelle käyttökerralle tulee tällöin 200e.

Pyyhkeet ja lakanat 20 euroa per setti. Pedattuna liinavaatehinta on 25 euroa per henkilö. Mikäli haluatte varata käyttöönne vain kylpypyyhkeet, on vuokrahinta 5e/pyyhe.

Lemmikit sallittuja, 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden.

RANTASAUNA on vuokrattavissa hintaan 45 euroa per päivä. Mökkisauna sisältyy hintaan

PERUSSIIVOUKSEN hinta on 160 euroa. Perussiivous sisältää lattioiden imuroinnin, lattioiden pesun, petivaatteiden ja mattojen puistelun ja sänkyjen petauksen. Perussiivoukseen sisältyy myös keittiön pöytien pyyhkiminen, polttopuiden kantaminen ja tuhkien tyhjentämisen takasta ja saunan uunista.

TÄYSSIIVOUKSEN hinta on 220 euroa, ja se sisältää perussiivouksen lisäksi keittiön täyssiivouksen.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja joudumme siivoamaan ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on Suomen Kotterialla/Savantum Oy:llä oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu. Tuntiveloitus varaamattomasta siivouksesta on 55 eur/tunti.


Varaustilanne

Sijainti