Skitunäsin merenrantamökki

Etelä-Suomi / Pyhtää , Pyhtää, Kymenlaakso

alkaen 240.00 € / yö
  • 10+2
  • 3+2
  • 2
Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Sijainti on meren rannassa. Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja biljardipöytä. Vuokramökissä on täysin varusteltu keittiö. Päämökin saunatiloista johtaa loivat portaat rantaan. Asiakkaiden käytössä on myös laituri ja soutuvene. Ranta on matala ja se syvenee vähitellen, joten se on sopiva myös lasten käyttöön. Metsän rajassa on myös hirsinen avonuotiolla varustettu grillikota. Grillikodassa on tilaa noin 8-10 henkilölle. Skitunäsissä on myös erillinen puulämmitteinen rantasauna aivan meren äärellä, johon mahtuu kerrallaan noin 10 saunojaa. Rantasauna on vuokrattavissa erikseen (45€/pvä).

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Pyyhkeet ja lakanat 20 euroa per setti. Pedattuna liinavaatehinta on 25 euroa per henkilö. Mikäli haluatte varata käyttöönne vain kylpypyyhkeet, on vuokrahinta 5e/pyyhe.

Skitunäsin vuokramökin yhteydessä on rantasauna noin 10-henkilölle, 45 euroa/päivä.

Lemmikit sallittuja, 10 euroa/vrk lemmikkiä kohden.

PERUSSIIVOUKSEN hinta on 160 euroa. Perussiivous sisältää lattioiden imuroinnin, lattioiden pesun, petivaatteiden ja mattojen puistelun ja sänkyjen petauksen. Perussiivoukseen sisältyy myös keittiön pöytien pyyhkiminen, polttopuiden kantaminen ja tuhkien tyhjentämisen takasta ja saunan uunista.

TÄYSSIIVOUKSEN hinta on 220 euroa, ja se sisältää perussiivouksen lisäksi keittiön täyssiivouksen.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu huolellisesti ja joudumme siivoamaan ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on Suomen Kotterialla/Savantum Oy:llä oikeus periä vähintään 75 euron suuruinen siivousmaksu. Tuntiveloitus varaamattomasta siivouksesta on 55 eur/tunti.


Varaustilanne

Sijainti