Villa Tunturipuro

Premium

Salla / Salla, Lappi

alkaen 200.00 € / yö
  • 8
  • 4
  • 1+1
Villa Tunturipuro sijaitsee Sallatunturin hiihtokeskuksessa kävelymatkan etäisyydellä rinteistä, hiihtoladuista, vaellusreiteistä sekä tunturikeskuksen palveluista. Moottorikelkkareiteille on noin 1 km mökiltä, mutta käytännössä kelkkailemaan pääsee lähtemään suoraan pihalta. Yhteen tasoon rakennettu, moderni 117 m2 mökki lämpiää maalämmöllä . Sen kaikissa huoneissa on erillinen ilmanvaihto sekä lattialämmitys ja korotettu katto. Villa Tunturipurossa on avara, viihtyisä sekä kodikas oleskelutila, jossa olohuone , hyvin varusteltu keittiö sekä ruokailutila. Oleskelutilasta on maisemaikkunat vanhaan metsään, jonka puiden välistä pilkahtelee Keselmäjärvi sekä kauempana horisontissa vaaroja ja tuntureita. Sisälle tullaan aulamaiseen eteiseen, jossa reilusti tilaa talvivaatteille . Majoitus on 8 hlölle 4 makuuhuoneessa, joista kahdessa parisänky ja kahdessa 120 cm levyinen parvisänky sekä saman levyinen alapeti. Pesuhuone/kodinhoitotilassa on 2 suihkua, pesukone ja kuivausrumpu, pukeutumistila sekä wc. Lisäksi on erillinen WC. Modernin Villa Tunturipuron sauna lämpiää puilla. Saunasta on eteisen kautta helppo kulku isomman terassin yhteydessä sijaitsevaan 8 hengen myös puulämmitteiseen paljuun sekä vilvoittelemaan. Pienemmällä keittiön yhteydessä olevalla myös länteen avautuvalla terassilla on ruokailuryhmä sekä grilli. Tunturikeskuksessa yhdistyvät palveluiden läheisyys sekä luonnonrauha. Villasta on uuden Sallan kansallispuiston reiteille n. 500 m. Sallassa sijaitsee myös osa Oulangan kansallispuistoa reitteineen sekä UKK-reitti joka jatkuu Karhunkierroksen reitiltä pohjoiseen aina Tuntsan erämaahan Sallan kunnan halki . Kyläkeskus palveluineen ja ruokakauppoineen sijaitsee 9 km päässä Villasta.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Majoituksen hintaan sisältyvät petivaatteet pedattuna, pyyhkeet (myös keittiö- ja käsipyyhkeet), loppusiivous sekä polttopuut takkaan ja saunaan.
Palju 200€ / varaus. Vuokrataan erillisen sopimuksen mukaan, säävarauksella. Hinta sisältää polttopuut ja veden lämmitykseen, ei lämmitystä. Asiakas täyttää (yksi täyttö loman aikana) ja tyhjentää paljun.


Varaustilanne

Sijainti