Villa Varis

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 190 € / yö
  • 3
  • 1
  • 1
Villa Varis on juuri valmistunut, 30m2 pieni huvila, josta suuret ikkunat avautuvat upeaan luontoympäristöön. Keittiö on hyvin varusteltu. Parvella on sängyt kolmelle vieraalle. Saunassa on hetivalmis-kiuas ja maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös mukavan kokoinen terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai rentoudu Kirkkonummella, lähellä Helsinkiä. Mökissä ei saa järjestää vuosipäiväbileitä, juhlia tai tapahtumia. Ilmoitettua henkilömäärää ei saa ylittää. Lemmikit eivät ole sallittuja. Vieraan palaute 10/2020: "We had a wonderful stay at Eva and Jukka's place. The view of the lake full of swans, the sunset and the autumn landscape was absolutely scenic. The cottage is new, modern, with Nordic decor, I loved it! The kitchen is well equipped. Bed linen, pillows and towels are comfortable. The sauna is perfect and you can see the whole landscape from there including the sunset. There is access straight from the sauna to the pier for a dip in the cold lake. At the pier there is also a small boat. We went for a walk around the area and it was very pleasant, quiet, with deers, birds and mushrooms along the way. Access to the cottage is quick and easy, as well as checkin and checkout. The hosts were friendly and quick to communicate. Everything was absolutely perfect! We will be back for sure!" Omistajan toinen kohde Villa Korppi sijaitsee naapurissa. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m. Vuokraa sup-lauta loman ajaksi:) Sup-laudoilla pääset nauttimaan mökkeilystä uudella tavalla. Lautoja on varattavissa 2 kpl. Pelastusliivit ja airot löytyvät mökistä. Hinnasto: 25 €/kaksi vuorokautta/lauta 50 €/viikko/lauta

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 190 € / yö
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk. Sesonkiaikana 6 vrk.

Ma-ke tai ke-pe 380 € (2 vrk)
Viikonloppu pe-su 550 €

HUOM!
Vain viikkovuokrausperiaatteella seuraavat sesonkiviikot: 31.5.-29.8.2021, jolloin saapuminen maanantaina ja uloskirjautuminen sunnuntaina.

Viikkohinnat sesongin ulkopuolella alk. 950 € / 6 vrk.
Sesonkiviikko 1280 €/6vrk


Varaus- ja peruutusehdot sesongin ulkopuolella:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.
Mikäli asiakas on saanut positiivisen koronatestituloksen todistettavasti 0-13 vuorokautta ennen varauksen alkamista, palautetaan 100% vuokrasta ja siivousmaksusta.

Varaus- ja peruutusehdot sesonkina (viikkovuokraus):
· Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.
· Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksua palauteta.
· Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 42 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.
Varaustilanne

Sijainti