Villa Korppi

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 200 € / yö
  • 4
  • 1+1
  • 1
Villa Korppi on juuri valmistunut, ihana 50m2 huvila luonnon keskellä, vain 35 km Helsingistä. Huvilassa on olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Villassa on makuuhuone parisängyllä ja parvi. Saunassa on hetivalmis-kiuas ja maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös suuri terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Talvella pääset avantoon. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai pelkästään rentoudu tässä upeassa kohteessa Kirkkonummella, lähellä Helsinkiä. Ystäväporukat ja yritysryhmät hinnoitellaan erikseen. Pyydä tarjous! Mökissä ei saa järjestää vuosipäiväbileitä, juhlia tai tapahtumia. Ilmoitettua henkilömäärää ei saa ylittää. Lemmikit eivät ole sallittuja. Omistajan toinen kohde, Villa Varis (30m2+parvi), sijaitsee naapurissa. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m. Vuokraa sup-lauta loman ajaksi. Sup-laudoilla pääset nauttimaan mökkeilystä uudella tavalla. Lautoja on varattavissa 2 kpl. Pelastusliivit ja airot löytyvät mökistä. Hinnasto: 25 €/kaksi vuorokautta/lauta 50 €/viikko/lauta

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 200 € / yö
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk. Sesonkiaikana 6 vrk.

Ma-ke tai ke-pe 400 € (2 vrk)
Viikonloppu pe-su 650 €

HUOM!
Vain viikkovuokrausperiaatteella seuraavat sesonkiviikot: 31.5.-29.8.2021, jolloin saapuminen maanantaina ja uloskirjautuminen sunnuntaina.

Viikkohinnat sesongin ulkopuolella alk. 1050 € / 6 vrk.
Sesonkiviikko 1480 €/6vrk


Varaus- ja peruutusehdot sesongin ulkopuolella:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.
Mikäli asiakas on saanut positiivisen koronatestituloksen todistettavasti 0-13 vuorokautta ennen varauksen alkamista, palautetaan 100% vuokrasta ja siivousmaksusta.

Varaus- ja peruutusehdot sesonkina (viikkovuokraus):
· Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.
· Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksua palauteta.
· Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 42 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.
Varaustilanne

Sijainti