Villa Korppi

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 183 € / yö
  • 6
  • 1+1
  • 1
Villa Korppi on juuri valmistunut, ihana 50m2 huvila luonnon keskellä, vain 35 km Helsingistä. Huvilassa on olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Villassa on makuuhuone parisängyllä ja parvi, jossa on parisänky ja 2 erillistä sänkyä. Saunassa on hetivalmis-kiuas ja maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös suuri terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Talvella pääset avantoon. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai pelkästään rentoudu tässä upeassa kohteessa Kirkkonummella, lähellä Helsinkiä. Vieraiden palautteita 10/2020: " Villa Korppi tarjosi oikein mukavat - ja hohtavan siistit- puitteet viikonlopun irtiotolle. Maisemaikkuna merelle on ihana - ja saunassa mainiot löylyt. Voisimme tulla uudestaankin!" "Mökki oli toimiva ja uutuuttaan hohtava. Täydellinen kohde mökkiviikonlopulle ystävien kanssa lähellä Helsinkiä!" Omistajan toinen kohde, Villa Varis (30m2+parvi), sijaitsee naapurissa, joten halutessasi voitte vuokrata molemmat kohteet isommalle seurueelle. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 183 € / yö
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk.

Vuorokausihinnat:

150 €/vrk (ma-pe)
440 €/viikonloppu (pe-su)
Siivousmaksu (pakollinen) lisätään hintaan 80 €
Joulu ja Uusi Vuosi hinnoitellaan erikseen;ole yhteydessä.

Viikkohinnat alk. 995 € / 6 vrk.
Vain viikkovuokrausperiaatteella seuraavat viikot:
15.5.-30.8.2021.
Hinta 1400 €.


Lisäkulut:
Liinavaatteet ja pyyhkeet 20€ / hlö. Voi tuoda tullessaan myös omat tekstiilit.

Peruutusehdot:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.

Poikkeus peruutusehtoihin:
Mikäli asiakas on saanut positiivisen koronatestituloksen todistettavasti 0-13 vuorokautta ennen varauksen alkamista, palautetaan 100% vuokrasta ja siivousmaksusta.


Varaustilanne

Sijainti