Villa Korppi

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 200 € / yö
  • 4
  • 1+1
  • 1
Villa Korppi on juuri valmistunut, ihana 50m2 huvila luonnon keskellä, vain 35 km Helsingistä. Huvilassa on olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Villassa on makuuhuone parisängyllä ja parvi. Saunassa on aina valmis-kiuas. Saunan maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös suuri terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Talvella pääset avantoon. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai suppaa. Yritysryhmät hinnoitellaan erikseen. Pyydä tarjous! Mökissä ei saa järjestää vuosipäiväbileitä, juhlia tai tapahtumia. Ilmoitettua henkilömäärää ei saa ylittää. Lemmikit eivät ole sallittuja. OTA ÄKKILÄHTÖ lomalle ja vuokraa mökki alennettuun hintaan, eli - 30% . Voit varata mökin 1-8 päivää ennen loman alkua. Seuraavana päivänä alkavat varaukset tehdään puhelimitse, puh 0407197102. Äkkilähdöt eivät koske juhlapyhiä eikä sesonkiviikkoja. Omistajan toinen kohde, Villa Varis (30m2+parvi), sijaitsee naapurissa. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 200 € / yö
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk. Sesonkiaikana 6 vrk.

Ma-ke tai ke-pe 400 € (2 vrk)
Viikonloppu pe-su 650 €

Viikkohinnat sesongin ulkopuolella alk. 1050 € / 6 vrk.
Kesäsesonkina mökkiä vuokrataan vain viikkovuokrausperiaatteella (ma-su).

Joulu 2021: 22.-26.12. 990€
Uusivuosi 2021: 31.12.-2.1. 990€Varaus- ja peruutusehdot sesongin ulkopuolella:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.
Mikäli asiakas on saanut positiivisen koronatestituloksen todistettavasti 0-13 vuorokautta ennen varauksen alkamista, palautetaan 100% vuokrasta ja siivousmaksusta.

Varaus- ja peruutusehdot sesonkina (viikkovuokraus):
· Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.
· Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksua palauteta.
· Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 42 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.
Varaustilanne

Sijainti