Villa Korppi

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 150 € / yö
  • 6
  • 1+1
  • 1
Villa Korppi on juuri valmistunut, ihana 50m2 huvila luonnon keskellä, vain 35 km Helsingistä. Huvilassa on olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Villassa on makuuhuone parisängyllä ja parvi, jossa on parisänky ja 2 erillistä sänkyä. Saunassa on hetivalmis-kiuas ja maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös suuri terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Talvella pääset avantoon. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai pelkästään rentoudu tässä upeassa kohteessa Kirkkonummella, lähellä Helsinkiä. Lemmikit eivät ole sallittuja. Vieraiden palautteita 10/2020: " Villa Korppi tarjosi oikein mukavat - ja hohtavan siistit- puitteet viikonlopun irtiotolle. Maisemaikkuna merelle on ihana - ja saunassa mainiot löylyt. Voisimme tulla uudestaankin!" "Mökki oli toimiva ja uutuuttaan hohtava. Täydellinen kohde mökkiviikonlopulle ystävien kanssa lähellä Helsinkiä!" Omistajan toinen kohde, Villa Varis (30m2+parvi), sijaitsee naapurissa, joten halutessasi voitte vuokrata molemmat kohteet isommalle seurueelle. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 150 € / yö
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk. Sesonkiaikana 6 vrk.

Ma-ke tai ke-pe 300 € (2 vrk)
Viikonloppu pe-su 440 €
Siivousmaksu lisätään hintaan 80 € (pakollinen)

HUOM!
Vain viikkovuokrausperiaatteella seuraavat sesonkiviikot: 31.5.-29.8.2021, jolloin saapuminen maanantaina ja uloskirjautuminen sunnuntaina.

Viikkohinnat sesongin ulkopuolella alk. 995 € / 6 vrk.
Sesonkiviikko 1400 €/6vrk
Siivousmaksu lisätään hintaan 80 € (pakollinen)

Lisäkulut:
Liinavaatteet ja pyyhkeet 20€ / hlö. Omat tekstiilit voi tuoda tullessaan.

Varaus- ja peruutusehdot sesongin ulkopuolella:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.
Mikäli asiakas on saanut positiivisen koronatestituloksen todistettavasti 0-13 vuorokautta ennen varauksen alkamista, palautetaan 100% vuokrasta ja siivousmaksusta.

Varaus- ja peruutusehdot sesonkina (viikkovuokraus):
· Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.
· Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksua palauteta.
· Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 42 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.
Varaustilanne

Sijainti