Villa Korppi

Etelä-Suomi / Kirkkonummi, Uusimaa

alkaen 205.00 € / yö
  • 4
  • 1+1
  • 1
Villa Korppi on v.2020 valmistunut, ihana 50m2 huvila luonnon keskellä, vain 35 km Helsingistä. Huvilassa on olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Villassa on makuuhuone parisängyllä ja parvi. Saunassa on aina valmis-kiuas. Saunan maisemaikkuna avautuu Morsfjärdenin rauhalliselle merenlahdelle. Huvilalla on myös suuri terassi, oma ranta, laituri ja soutuvene. Terassilla on laadukas Weberin grilli. Talvella pääset avantoon. Aurinko ilahduttaa lomailijaa aamusta yöhön. Marjasta, sienestä, kalasta, retkeile tai suppaa. Kiltit ja siistit lemmikit sallittu 30€ lisämaksulla. Sovi erikseen. Omistajan toinen kohde, Villa Varis (30m2+parvi), sijaitsee naapurissa. Molemmissa kohteissa on oma ranta ja laituri. Huviloiden välillä etäisyys on n. 50m. Kolmas kohde, Saunalautta Haikara sijaitse vastarannalla. ÄKKILÄHDÖT KAIKKIIN KOHTEISIIN -30% (varaus 1-2 vrk ennen saapumisaikaa, joka on klo 17.)

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Minimivaraus 2vrk. Sesonkiaikana 6 vrk.

Ma-to -jakson 2 vrk 410 €
Viikonloppu pe-su 550 €
Sesonkiviikko 1580€
Varaus- ja peruutusehdot sesongin ulkopuolella:
• aiemmin tai 28 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 100 % vuokrasta ja
siivousmaksusta.
• 14–27 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle palautetaan 50 % vuokrasta ja siivousmaksusta.
• 0–13 vuorokautta ennen sisäänkirjautumisaikaa tehty peruutus: asiakkaalle ei palauteta vuokraa eikä siivousmaksua.

Varaus- ja peruutusehdot sesonkina (viikkovuokraus):
· Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun eräpäivään mennessä tai varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen loman alkua.
· Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei varausmaksua palauteta.
· Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 42 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.
Varaustilanne

Sijainti