Villa Haukiranta

Premium

Saimaa / Savonlinna, Etelä-Savo

alkaen 275.00 € / yö
  • 9
  • 4
  • 1+2
Villa Haukiranta on vuonna 2018 valmistunut Kontion hirsihuvila. Huvila on talviasuttava ja sijaitsee Saimaan rannalla 13 km Savonlinnan keskustasta. Neliöitä alakerrassa on 109 m2 ja yläkerrassa 45 m2. Huvilan varustelutaso vastaa omakotitaloa. Haukirannassa on pitkä hitaasti syvenevä hiekkaranta. Aurinko nousee talon etupuolelta ja laskee taivaanrantaan Saimaan yllä huvilan rannan puolelle. Olohuoneesta on upea näkymä Saimaalle ilta-auringon suuntaan. Huvila soveltuu mainiosti lapsiperheille ja vaikka kahden perheen yhteiseen lomailuun tai pienten perhejuhlien järjestämiseen. Lähin naapuri on näköetäisyydellä ja lapsiperheitä lomailee kesäisin lahden rannalla. Naapurin tenniskenttä näköetäisyydellä. Talvella on käytettävissä Savonlinnan latuverkosto ja retkiluistelureitit. Savonlinnan Ruunavuorella on pieni laskettelukeskus: Ruunarinteet. Alakerrassa on hyvin varusteltu keittiö, jossa mm. kaasuliesi, uuni ja astianpesukone. Keittiössä mm. leivänpaahdin, kahvinkeitin, vatkain, yleiskone, vedenkeitin. Olohuoneessa kaksi sohvaa ja televisio. Teknisessä tilassa on pyykinpesukone ja rumpukuivaaja. Huvilassa on tilava sisäsauna. Rannassa savusauna, jonka käytöstä on sovittava erikseen. Alakerrassa on yksi makuuhuone ja yläkerrassa kolme makuuhuonetta. Terassilla on grilli. Huvila sijaitsee lähellä Linnansaaren kansallispuistoa (38 km), Punkaharjua (39 km), Koloveden kansallispuistoa (52 km) ja Savonlinnan kaupunkia (13 km).

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Omat liinavaatteet voi tuoda.
Liinavaatteet paikanpäältä vuokrattuna 25 eur/setti (lakanat ja pyyhe).
Loppusiivous sisältyy hintaan kun kohde on jätetty siistiin kuntoon.
Likaisesta kohteesta perimme siivousmaksua 50€ / tunti.


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

6 aikuista

"Haukiranta on avara, hieman isommallekin joukolle soveltuva vapaa-ajanasunto, jossa on näyttävä korkea oleskelutila, iso keittiönpöytä ja useita erillisiä makuuhuoneita. Mökin sähkösaunassa mahtuu kylpemään kerrallaan vähän isompikin joukko. Huvila sijaitsee rauhallisella paikalla Savonlinnan palveluiden lähellä."

Family 2 adults 2 children (2 years and baby) from Israel

"Everything was great, thank you! The house is beautiful, the kitchen is perfectly equipped, the beds were comfortable and we appreciated the baby bed and the great towels. We also highly enjoyed the SUP, the kayak and the little boat. Your responsiveness and communication over sms was also highly appreciated. We had a wonderful stay and loved the house. Thank you for everything. "

4 aikuista ja kaksi lasta

"On kyllä mahtava paikka. Lapset uineet koko eilisillan ja sama homma jatkui heti aamusta. Loma on sujunut pikkumyrskystä huolimatta oikein hyvin:) Puitteet ovat olleet moitteettomat ja kaikenlaista vapaa-ajan välineistöä oli monipuolisesti käytettävissä. Olemme viihtyneet erittäin hyvin ja toivottavasti mökin vuokraaminen olisi mahdollista myös joskus tulevaisuudessa uudestaan. Kiitos kun saimme tulla, oikein mukavaa kesän jatkoa!"

Perhe, vauva ja isovanhemmat. Heinäkuu 2022

"Kiitokset itsellesi ja Villa Haukirannalle. Me viihdyimme erinomaisesti ja kaikki toimi meille loistavasti:). Jopa niin loistavasti, että olisin samalla kysynyt, josko Villa olisi vapaana myös ensi vuonna about samaaan aikaan? Onnistuisiko?" "

7 serkusta kesäkuu 2022

"Kiitokset mahdollisuudesta viettää kesäpäiviä huvilallanne, nautimme kovasti! Ollaan nautittu maisemista."

Juhlaseurue 70 v juhlat

"On kyllä todella kiva ja siisti paikka. Oli hienot juhlat ja kaikki pitivät paikasta. Voi olla, että joku toinenkin kerta kysytään paikkaa meille vuokralle!"

3 pariskuntaa ja 2 nuorta

"Vietimme uuden vuoden vaihteen idyllisessä Haukirannassa. Mökki on upea ja tunnelmallinen kaikinpuolin. Varustus mökissä on laaja, kaikki tarvittava löytyi. Tilava keittiö jossa mahtuu tekemään ruokaa sekä iso pöytä jonka äärelle mahtuu useampi ihminen. Sauna oli myös tilava ja saimme hyvät löylyt, josta pääsimme käymään tekemässämme avannossa. Reissumme oli onnistunut ja voimme kaikki suositella Villa Haukirantaa muille."

2 aikuista ja kaksi lasta

"Perillä ollaan, upea paikka ja keli. Ranta hyväksi todettu lasten toimesta. Ei tarvinnut jännittää äkkisyvää. Kävimme Olavinlinnassa ja Saimaa-risteilyllä. Mökki toimi hyvin meille (2 aikuista ja kaksi lasta 9 ja 11 v.) joten hyvin voisimme tulla toistekin."

6 aikuista

"Upea, nykyaikainen ja suuri vapaa-ajan hirsiasunto isollekin perheelle tai ystäväporukalle mukavaan ajanviettoon ja nautiskeluun. Neljä suurta makuuhuonetta, näyttävä ja korkea olohuone lasikaiteineen, iso keittiö ja 2 wc:tä takaavat kaikille tilaa ja viihtyvyyttä. Upeat sauna- ja suihkutilat useammallekin, hieno ranta pitkine laitureineen Saimaan rannalla, rauhallisessa ympäristössä. Extrana pyykin- ja astianpesukoneet, savusauna, autokatokset ja iso terassi grillailuun! Savonlinnan palvelut aivan lähellä. Puhtaus/siisteystaso hyvä!"

7 aikuista

"Iso kiitos kun saimme vierailla mökillänne. Reissu onnistui mitä parhaimmin. Puolukoita tuli ämpärillinen ja kanttarellejakin tarttui litran verran mukaamne. Viihdyimme mökillänne erinomaisesti ja nautimme myös löylyistä savusaunassa ja järvivesi hyväili mukavan raikkaasti. Viihdyimme Haukirannassa todella hyvin. Harmittelimme, että loma loppui niin nopeasti. Toivottavasti saisimme vielä tilaisuuden vierailla upealla mökillänne. Kiitos teille kovasti."

3 aikuista

"Vietimme kolmen aikuisen rauhallista lepolomaa upean, ilmojen mukaan vaihtuvan järvimaiseman kera. Kaunis ja toimiva, täysin varusteltu honkahuvila antoi eväät hyvään uneen makoisan saunomisen päälle. Saunasta pääsee hyvin uimaan hiekkarantaan kaikessa rauhassa. Lepo toimi kaikin puolin. Hyvät etäisyydet lähimpään kauppaan sekä Savonlinnan kaupunkiin mahdollistavat monipuolisen ”mökkeilyn” ja tutustumisen paikkakuntaan laajemmin. Aikaa olisi hyvä varata esimerkiksi pyöräilyyn pikkuteillä tai vaikka Oravin suuntaan. Loman lopetuksesta jäi hyvä muisto, kiitos siitä!"

2 aikuista ja 4 lasta.

"Hieno paikka. Viihdyimme erinomaisesti. Mökki oli kaunis ja hyvin varusteltu. Olohuoneen ikkunoista avautuva näkymä ja valoisuus oli upea. Oli ihanaa että auringonlaskut näkyivät taivaanrannassa :) Savonlinnan läheisyys oli plussaa. Kiitos, mielellämme tulemme joskus uudelleenkin "