Villa Ilari

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Kouvola, Kymenlaakso

alkaen 200.00 € / yö
  • 6+4
  • 2+1
  • 1
Entisöity, ihana Villa Ilari sijaitsee matalarantaisen Lappalanjärven läntisellä hiekkarannalla. Villa Ilarin "ylätontilla" on omistajien päärakennus jossa ovat paikalla ajoittain. Näin tarvittaessa asioiden hoito sujuu ripeästi, mikäli vierailijat ovat tarvinneet jotain. Villassa on 3 mh, keittiö, iso takkatupa, wc/suihku, terassi. Terassilla Weber kaasugrilli käytössä. Vuokra sisältää liinavaatteet, siivouksen ja talossa on kaikki tarvittava lomailuun. Takkatuvassa on iso taulutv. Villassa on kaksi ilmalämpöpumppua joilla voi myös viilentää villan helteillä. Yläkerrassa 2 mh joissa on erilliset vuoteet neljälle, ja alakerrassa 1 mh jossa levitettävä vuodesohva kahdelle sekä vuode yhdelle. Makuutilat 6-7 aikuista +2-4 lasta. Mahdollisuus saada pinnasänky ja lasten matkasänky sekä lastentuoli ja kaksi junioripatjaa käyttöön. Rannassa on erillinen tilava rantasauna käytössä. Vuokra sisältää saunapuut. Rantasaunan yhteydessä on uusi 4-6 hengen palju, joka on käytettävissä. Rannassa on myös kiva auringonottopaikka ja aurinkotuolit, laituri, vene&sähkömoottori, pelastusliivit ja lapsille rantaleluja ja leikkikenttä. Tämä Villa sopii hyvin perheelle ja pienelle työyhteisölle lomailuun ja virkistykseen. Villassa ei saa tupakoida sisätiloissa emmekä majoita Villassa kotieläimiä. Villa ei sovellu nuorison bilemökiksi.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Villan Vuokra On ; 1-4 Hlöä/ 200 e./vrk. + lisähenkilöt 5-10, 50 e./hlö./vrk.
(Joulu, Uusivuosi, Pääsiäinen, Juhannus ja kesän -24 tapahtumaviikonloput vrk. perushinta on 350e./vrk. 1-4-Hlöä. + lisähenkilöt 50e./hlö/vrk.)
Kysy tarjouksia viikon ja pidempiin ajanjaksoihin.

Tulo Klo 16 Ja Poistuminen Klo 12.
Hinta Sis. paljun käytön, liinavaatteet ja loppusiivouksen.Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

"Ihana huvila, huvilan hyvä varustetaso yllätti positiivisesti. Lapsille paljon tekemistä ja ihanteellinen ranta. Tilava ja idyllinen rantasauna jossa hyvät löylyt."

"Loma suvun kesken; Hyvät majoitustilat isommallekkin porukalle ja huvilan siisteys ilahduttavaa. Kaikki toimi loistavasti ja mikäli tarvitsimme jotain niin ystävällisesti se sujui nopeasti."

"Mahtava ranta ja ihanasti entisöity hirsihuvila. Lapsille tekemistä ja kaikki tarvittava valmiina. Kiitos."