Villa Ilari

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Kouvola, Kymenlaakso

alkaen 200 € / yö
  • 6+2
  • 2
  • 1
Entisöity, ihana Villa Ilari sijaitsee matalarantaisen Lappalajärven läntisellä hiekkarannalla. Villa Ilarin "ylätontilla" on omistajien päärakennus jossa ovat paikalla ajoittain. Näin tarvittaessa asioiden hoito sujuu ripeästi, mikäli vierailijat ovat tarvinneet jotain. Villassa on 3 mh, keittiö, iso takkatupa, wc/suihku, terassi. Terassilla Weber kaasugrilli käytössä. Vuokra sisältää liinavaatteet, siivouksen ja talossa on kaikki tarvittava lomailuun. Takkatuvassa on iso taulutv. Villassa on kaksi ilmalämpöpumppua joilla voi myös viilentää villan helteillä. Yläkerrassa 2 mh, ja alakerrassa 1 mh jossa levitettävä vuodesohva kahdelle. Makuutilat 6+2. Mahdollisuus saada lisäksi lastentuoli ja lasten matkasänky veloituksetta käyttöön. Rannassa on erillinen tilava rantasauna käytössä. Vuokra sisältää saunapuut ja soutuveneen/ pelastusliivien käytön. Rannassa on kiva auringonottopaikka ja aurinkotuolit, laituri ja lapsille rantaleluja, leikkikenttä ja trampoliini. Tämä Villa sopii hyvin perheelle ja pienelle työyhteisölle lomailuun ja virkistykseen. Teemme yhteistyötä tarvittaessa paikallisen ravintolan/cateringpalveluiden kanssa ja voit tilata kauttamme valmiit menut toimitettuna Villaan. Syksyllä -20 myös tarjolla pienille työyhteisöille valmiita työhyvinvoinnin paketteja. Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta. Villassa ei saa tupakoida sisätiloissa emmekä majoita Villassa kotieläimiä.

hinnat

Palvelut, lisäkulut ja hintatiedot
Yksityismajoittujille Villan Vuokra On ; 1-4 Hlöä/ 200 Eur./Vrk. Lisähenkilöt 5-8 50 Eur./Hlö./Vrk.
Tulo Klo 16 Ja Poistuminen Klo 12.
Hinta Sis. Liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Yrityskäyttöön Villan Vuokra On 600 Eur./Vrk. Max 8 Hlöä.
Tulo Klo 10 Ja Poistuminen Klo 12.
Hinta Sis. Liinavaatteet ja loppusiivouksen.

Syksyllä -20 Saatavilla Toimitettuna Valmiit Ruokapalvelut Kokousasiakkaille. (Esim. Lounas, Päiväkahvi Ja Illallinen Sekä Toisen Päivän Aamiainen). Lisäksi Saatavilla Valmiita Työhyvinvoinnin Ylläpidon Ja Kehittämisen Ohjelmia. Vetäjänä Nlp-Valmentaja/Psykoterapeutti; Ohjelma Räätälöidään Aina Työyhteisön Tarpeeseen.
Saatavilla Myös Syksylle -20 Viihteellisiä Ohjelmia Mm. Trubaduuri & Yhteislaulu Takkatuvassa Tai Rantanuotiolla.
Kysy Myös Pikkujoulutarjouksia Ruoka- Ja Viihdeohjelmistoineen!


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

"Ihana huvila, huvilan hyvä varustetaso yllätti positiivisesti. Lapsille paljon tekemistä ja ihanteellinen ranta. Tilava ja idyllinen rantasauna jossa hyvät löylyt."

"Loma suvun kesken; Hyvät majoitustilat isommallekkin porukalle ja huvilan siisteys ilahduttavaa. Kaikki toimi loistavasti ja mikäli tarvitsimme jotain niin ystävällisesti se sujui nopeasti."

"Mahtava ranta ja ihanasti entisöity hirsihuvila. Lapsille tekemistä ja kaikki tarvittava valmiina. Kiitos."