Rokuan Tähti

KokoushuvilaPremium

Utajärvi, Pohjois-Pohjanmaa

alkaen 300 € / yö
  • 20+2
  • 10
  • 9
Rokuan Tähti on 362 neliön tasokas huvila 20:lle hengelle. Huvila sijaitsee Rokua Geoparkin sydämessä hyvien palveluiden äärellä. Tähti soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja virkistykseen kuin perhelomailuun ja juhliin. Tähdessä majoittuu isompikin porukka! Huvilan tuvassa on ruokailu- ja kokouspöytä 20 hengelle ja huvilan varustukseen kuuluu ruoka- ja kahviastiasto 24 hengelle. Lisämaksusta käytettävissä on Rokuan Tähtisavu, joka on valittu vuonna 2014 Suomen parhaaksi savusaunaksi. Savusaunaan mahtuu saunomaan kerralla noin 16 henkilöä, jonka lisäksi savusaunan yhteydessä on kylpypalju, pukuhuone ja saunatupa. Huvilan alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneissa wc:t. Kodinhoitohuone, pukuhuone, wc-, suihku- ja saunatilat (sähkösauna). Pukuhuoneesta käynti terassille. Huvilan keskikerroksessa, joka on sisääntulokerros on kolme kahden hengen makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa oma wc. Tuvassa saarekekeittiö sekä pöytä. Tuvan pöydän luona dataprojektori ja valkokangas. Tuvassa myös varaava takka sekä TV. Huvilan yläkerrassa viisi kahden hengen makuuhuonetta. Kahdesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle. Huonekohtaiset wc:t. Yläkerran aulassa sohva ja leikkivälineitä lapsille. Tähti sijaitsee aivan kylpylähotelli Rokua Health&Spa:n palveluiden tuntumassa. Huvila on kolmikerroksinen ja huvilassa on 10 makuuhuonetta, tilava tupakeittiö yhteiseen kokoontumiseen sekä sauna- ja suihkutilat. Rokua Geoparkin monipuoliset harrastusmahdollisuudet sijaitsevat lomahuvilan läheisyydessä. Saatavilla myös kattavasti lisäpalveluita lisämaksusta.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 300 € / yö
Hinnoittelu:
* Yksi yö 770,00 €
* Kaksi yötä / viikonloppu 1100 €
* Kolme yötä 1300,00 €
* Neljä yötä 1500 €
* 7 yötä 2100,00 €

Hinta sisältää loppusiivouksen ja majoituksen 20 hengelle.

Liinavaatteet sekä pyyhkeet (alus- ja pussilakana sekä tyynyliina, kasvo- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki) toimitettuna Tähteen 13,00 € / henkilö. Pedattuna 14,50 € / henkilö.

Savusauna ja kylpypalju lämmitettynä ja kylpyvalmiina. Tilat käytettävissä koko illan. Hintaan sisältyy laudeliinat, pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivous. Vuokrahinta 680 € / lämmityskerta

Kylpypaljun vuokraus sisältää polttopuut, veden ja kylpypaljun siivouksen. Vuokralainen huolehtii kylpypaljun lämmityksestä ohjeen mukaan.
Vuokrahinta 140 € / kerta

Vuokrattavissa 8kpl aikuisten ja 1kpl lasten Fatbike pyöriä.
1 h 25 € (lasten 15 € / 1 h)
3 h 35 € (lasten 25 € / 3 h)
6 h 45 € (lasten 35 € / 6h)

Vuokrattavana Jackson-kajakkeja 12 kpl.
Vuokrahinta 35 € / pv, 50 € / 2 vrk, lisävuorokaudet +20 €. Viikko 120 €


Varaustilanne

Sijainti