Rokuan Tähti

KokoushuvilaPremium

Utajärvi, Pohjois-Pohjanmaa

alkaen 500.00 € / yö
  • 20+2
  • 10
  • 9
Rokuan Tähti on 362 neliön tasokas huvila 20:lle hengelle. Huvila sijaitsee Rokua Geoparkin sydämessä hyvien palveluiden äärellä. Tähti soveltuu erinomaisesti kokouksiin ja virkistykseen kuin perhelomailuun ja juhliin. Tähdessä majoittuu isompikin porukka! Huvilan tuvassa on ruokailu- ja kokouspöytä 20 hengelle ja huvilan varustukseen kuuluu ruoka- ja kahviastiasto 24 hengelle. Lisämaksusta käytettävissä on Rokuan Tähtisavu, joka on valittu vuonna 2014 Suomen parhaaksi savusaunaksi. Savusaunaan mahtuu saunomaan kerralla noin 16 henkilöä, jonka lisäksi savusaunan yhteydessä on kylpypalju, pukuhuone ja saunatupa. Huvilan alakerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Makuuhuoneissa wc:t. Kodinhoitohuone, pukuhuone, wc-, suihku- ja saunatilat (sähkösauna). Pukuhuoneesta käynti terassille. Huvilan keskikerroksessa, joka on sisääntulokerros on kolme kahden hengen makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa oma wc. Tuvassa saarekekeittiö sekä pöytä. Tuvan pöydän luona dataprojektori ja valkokangas. Tuvassa myös varaava takka sekä TV. Huvilan yläkerrassa viisi kahden hengen makuuhuonetta. Kahdesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle. Huonekohtaiset wc:t. Yläkerran aulassa sohva ja leikkivälineitä lapsille. Tähti sijaitsee aivan kylpylähotelli Rokua Health&Spa:n palveluiden tuntumassa. Huvila on kolmikerroksinen ja huvilassa on 10 makuuhuonetta, tilava tupakeittiö yhteiseen kokoontumiseen sekä sauna- ja suihkutilat. Rokua Geoparkin monipuoliset harrastusmahdollisuudet sijaitsevat lomahuvilan läheisyydessä. Saatavilla myös kattavasti lisäpalveluita lisämaksusta.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
* Yksi yö 800,00 €
* Kaksi yötä / viikonloppu 1200 €
* Kolme yötä 1400,00 €
* Neljä yötä 1600 €
* 7 yötä 2200,00 €

Hinta sisältää loppusiivouksen ja majoituksen 20 hengelle.

Liinavaatteet sekä pyyhkeet (alus- ja pussilakana sekä tyynyliina, kasvo- ja kylpypyyhe sekä kylpytakki) toimitettuna Tähteen 13,00 € / henkilö. Pedattuna 16,00 € / henkilö.

Savusauna lämmitettynä ja kylpyvalmiina. Terassin kylpypalju käytettävissä. Tilat käytettävissä koko illan. Hintaan sisältyy laudeliinat, pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivous. Vuokrahinta 620 € / lämmityskerta. Savusaunailta Tähden vuokrauksen yhteydessä 520 €.

Kylpypaljun vuokraus sisältää polttopuut, veden ja kylpypaljun siivouksen. Vuokralainen huolehtii kylpypaljun lämmityksestä ohjeen mukaan.
Vuokrahinta 140 € / kerta

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Vuokrahintasisältää tilojen loppusiivouksen, mutta asiakas siistii tilat lähtiessään ohjeen mukaan (astiat pestään ja laitetaan kaappeihin, keittiön tasot pyyhitään, lelut yläkertaan leikkipaikalle, huonekalut paikoilleen, roskat lajitellaan ja viedään jäteastiaan katokseen). Majoitus asiakkaan omin liinavaattein ja pyyhkein.
Tähdessä on valmiina wc-paperit, roskapussit, astianpesuaineet, tiskiharja, tiskiliinat, astiapyyhkeet (2 kpl), talouspaperia, kahvinsuodatinpussit ja pyykinpesuaine.
Saunalla on kertakäyttöiset laudeliinat. Muista ottaa mukaan henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet ja pesuaineet. Ruoanlaittoon tarvittavat paperit (lisätalouspaperi, leivinpaperi ym.), mausteet, raaka-aineet, servetit, kynttilät ym. ja muun tarvittavan tuo asiakas. Polttopuita on saatavilla kotaan ja takkaan. Käytössä myös kaasugrilli.


Varaustilanne

Sijainti