Pokerface Yacht

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Helsinki, Uusimaa

alkaen 800 € / yö
  • 6+6
  • 2
  • 2
Pokerfacen Sunseeker Camargue 50 kyydissä pääset kokemaan unohtumattoman risteilyelämyksen. Veneen pituus on 16,2 metriä ja leveys 4,5 metriä. Erityisen hyvin jahti sopii esimerkiksi polttareiden tai virkistyspäivän viettämiseen nauttien merellisestä Helsingistä upean luksusjahdin kyydissä. Jahdin kyytiin mahtuu risteillessä 12 henkilöä ja tarvittaessa yöpymään jopa 6. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. keittiö laitteineen, olohuone, tilava kansi ja takatila. Tämän lisäksi jahdilla on kaksi makuuhuonetta omilla wc- ja suihkutiloilla. Käytössäsi TV, äänentoistolaitteet, karaokelaitteet, kokoustekniikka ja grilli. Risteilyihin kuuluu aina ammattitaitoinen kuljettaja. Alukselle voi halutessaan tuoda omat tarjoilut ja juomat. Risteilyelämys on mahdollista myös täydentää esimerkiksi herkullisella illallisella, viinimaistelulla, vesijetteillyllä tai saunaillalla. Elämyspaketin sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti toiveiden mukaan. Jahdin kyydissä voitte nauttia Helsingin upeista maisemista tai lähteä pidemmälle reissulle vaikka Hankoon tai Tallinnaan. Kerro meille toiveesi ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva elämys!

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 800 € / yö
Hinnoittelu:
Kaikki risteily- ja yöpymispaketit räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden henkilömäärän, lähtöpaikan, ajantarpeen ja muut teidän toiveenne, kuten esimerkiksi oheispalveluina ruokailut ja saunatilavuokrat.

Risteilyjen, illaviettojen ja yöpymisen lisäksi saatavilla lisäpalveluna esim. tarjoilut, juomat, vesijetti, sauna. Alukseen saa tuoda myös omat juoma- ja ruokatarjoilut.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous oli sitten kyseessä millainen tapahtuma tahansa!


Varaustilanne

Sijainti