Villa LiveNature

Levi / Sirkka, Kittilä, Lappi

alkaen 171 € / yö
  • 9+2
  • 4
  • 2
Levin keskustassa sijaitseva tasokas ja uniikki huvila LiveNature majoittaa yhdeksän henkilöä neljässä tilavassa makuuhuoneessa, ja käytettävissä on myös ilmapatjasänky ja kokoontaitettava pienten lasten matkasänky. LiveNature tarjoaa hyvät puitteet talviharrastuksille. Levin laskettelukeskus sijaitsee reilun kilometrin päässä. Laskettelureissulta jälkeen vieraat voivat rentoutua keittämällä nokipannukahvit tunnelmallisessa lapinkodassa. Hyvin varustellussa huvilassa on mm. tulisija, laadukas äänentoisto, Elisa Viihdepalvelut , 100Mb internetyhteys, kuivauskaappi vaatteille, monojen kuivaaja ja suksienhuoltotila. Huvilan molemmissa kerroksissa on terassit, joista voi ihailla Lapin kauniita maisemia. Huvilan erikoisuus on sauna, jossa voi kuunnella mieleistään musiikkia. Huvilan vuokrahintaan kuuluu kaksi (2) vuokralaisten vapaasti käytettävää hissilippua (etusi yht noin 500€/vk). Hissilippuihin sisältyy myös vapaa SKi Bussin käyttö.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Lisämaksusta:
Loppusiivous 190€
Liinavaatteet 9€ /hlö

HUOM! Huvilan vuokrahintaan kuuluu kaksi (2) vapaasti käytettävää hissilippua (etusi yht noin 500€/vk). Hissilippuihin sisältyy myös vapaa SKi Bussin käyttö.


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Timo S.

"Erinomaisesti varusteltu, tilava ja moderni mökki lähellä Levin palveluita. Hienoja yksityiskohtia mm. sauna, terassit, kota jne. Plussaa majoitukseen kuuluvista hissilipuista (2kpl) ja lämpimästä suksien huolto- ja säilytystilasta. Suosittelen lämpimästi. (Facebook-arvostelu)"

Annukka T.

"Tämä mahtava huvila tarjoili huippu loman. Sijaitsi lähellä Levikeskusta, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Tilava ja hyvin varusteltu luksusmökki, jossa myös Lapin taikaa. Täyttää varmasti vaativammankin lomailijan tarpeet. (Facebook-arvostelu)"