Riverside Luxury Suite 8

Premium

Rovaniemi, Lappi

alkaen 400.00 € / yö
  • 8
  • 4
  • 1
Riverside luxury suites sijaitsee Rovaniemellä, 5 km:n päässä Joulupukin pajakylästä ja pääpostista. Majoituspaikassa on jokinäköala, ilmainen WiFi ja ilmainen pysäköintimahdollisuus. Ilmastoidussa majoitusyksikössä on sauna. Kaikissa majoitusyksiköissä on sohvalla varustettu oleskelualue, ruokailutila ja täysin varustettu keittiö, jossa on erilaisia keittiölaitteita, kuten astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, uuni, liesitaso, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Majoituspaikassa on terassi ja oma ranta-alue. Arktikum-tiedekeskus on 8 km:n päässä ja Jätkänkynttiläsilta 6 km:n päässä majoituspaikasta. Riverside luxury suitesilta on 7 km Rovaniemen lentoasemalle.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Markku

"Upea huoneisto jossa yksityiskohdat kohillaan, pentikin astiastot ja ylellinen tunnelma. Lapsille oli limsat ja karkit odottamassa jne Upeat maisemat ja Milla kävi esittelemässä huoneiston ja otti meidät vastaan henkilökohtaisesti. Rauhallinen paikka komealla näkymällä joelle (Booking.com)"

Adrian

"This property is really fantastic. Everything was just...wow !!! Very big, very clean, very modern apartment. I tried many properties in Rovaniemi, but this one is by far the best one. I will only use Riverside luxury suites from now on. No need to mention that I highly recommend this property. (Booking.com)"