Villa Vaapukka

Etelä-Suomi / Sammatti, Lohja, Uusimaa

alkaen 160.00 € / yö
  • 10
  • 3+1
  • 2
Villa Vaapukka on tasokas ja täysin kalustettu sekä varusteltu huvila Lohjalla. Huvilassa on päärakennus (4h+avok+s+khh+wc+yläkerta), jossa n. 115 neliötä + ullakko sekä saunarakennus n. 28 neliötä. Huvilalta löytyy sekä puulämmitteinen että sähkölämmitteinen sauna. Yläkerrassa sänkyjen lisäksi tv, pöytäfudispeli, nyrkkeilysäkki, corona -peli. Lisäksi pihalla on puulämmitteinen 4 -hengen amme/kylpypalju sekä laavu ja nuotiopaikka. Loma-asunnossa on hienot ja avarat järvinäkymät koko auringonkierron. Huvilalla on etelänpuoleinen terassi, laituri sekä hiekkaranta. Loma-asunnossa on vieraillut kymmeniä pieniä sekä isoja ryhmiä, joiden arvosteluiden keskiarvo on 4,85/5. Varauskalenterin ja arvosteluita voit nähdä osoitteessa https://www.airbnb.fi/rooms/4527632 Loma-asunnon sesonkiajan norm. viikkovuokra on kesäkuussa alkaen 1600 euroa ja heinäkuussa alkaen 1900 euroa ilman siivousta. Kevät, syksy sekä talviviikot alkaen 950 euroa/viikko. Myös lyhyemmät viikonlopun tai muutaman päivän sekä pidemmät vuokraukset mahdollisia. Vuokraan vaikuttaa henkilömäärä sekä haluatteko petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Mökillä ilmainen wifi ja mm. SmartTV ja muut AV -laitteet mökin eri tiloissa. Tarjolla on myös mahdollisuus käyttää soutuvenettä sekä sähkömoottoria. Otathan yhteyttä ja kysy lisää sekä kohteesta että vuokrauksesta.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Loma-asunnon sesonkiajan norm. viikkovuokra on kesäkuussa alkaen 1400 euroa ja heinäkuussa alkaen 1800 euroa ilman siivousta. Kevät, syksy sekä talviviikot alkaen 950 euroa/viikko. Myös lyhyemmät viikonlopun tai muutaman päivän sekä pidemmät vuokraukset mahdollisia. Vuokraan vaikuttaa henkilömäärä sekä haluatteko petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Vuokraan kuuluu loppusiivous, petivaatteet, pyyhkeet, kaasugrilli, Kirami -kylpypalju, 2 saunaa; sähkö ja puu, laavu/nuotiopaikka, ilmastointi, polttopuut, täydellinen keittiö varusteineen, soutuvene, sähkösavustin, vessa- ja talouspaperit, perusmausteet, astianpesu- ja pesukone, 2kpl SmartTV, wifi jne. jne.

Olethan yhteydessä, niin kerron kohteesta lisää ja lasketaan seurueellenne sopiva vuokrataso.


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Artturi

"Ihana paikka. Sisääntulo ja Janne kanssa asioiminen oli helppoa. Tilaa löytyi isollekin porukalle. Talo oli lämmin ja tekemistä löytyi talvellakin kaiken tyyppisille lomailijoille. Ulkopuuhaa on, sadesäälle lautapelejä ja pöytäfutis. Palju oli mahtava. Kota ja ulkogrilli loi mukavan retkeilytunnelman. Matkaa on autolla Helsingistä reilu tunti. Lähin kauppa löytyi vartin ajomatkan päästä."

Sirpa

"Mahtava paikka"