Villa Helge

Savitaipale, Etelä-Karjala

alkaen 180.00 € / yö
  • 8
  • 4
  • 2
Villa Helge on tunnelmallinen, rauhaisa ja suojaisa rantamökki ja vierasmökki Savitaipaleella, puhtaan Kuolimo-järven rannalla. Tontti on suuri ja suojainen ja sisääntulo suljettu puomein. Koko tontti ulottuu järveen. Vene tms. on mahdollista laskea järveen omalta tontilta. Pieni hiekkaranta n. 15 metrin päässä, jossa syvä kivipohja, suuri laituri esim. auringonottoon, uimiseen ja kalastukseen ja ponttonilaituri 2 veneelle. Päämökki Kaksikerroksinen hirsihuvila v. 1990, 80 m2. Päämökin olohuoneesta suora näkymä järvelle. Mökin edustalla suuri terassialue, jossa polyrottinkiset ulkokalusteet. Mökkiin erillistilauksesta mahdollista saada lisäruokapöytä. Pihakäytävät mökkien välillä on tehty kyllästetystä puusta. Alakerta: Olohuone-keittiöyhdistelmä (lämminvesivaraaja), 1 makuuhuone alakerrassa, jossa parivuode. Ruokapöytä 4 hengelle. Kylpyhuone suihkulla ja wc, sähkösauna. Takka ja polttopuut vapaassa käytössä. Ilmalämpöpumppu. Yläkerta: makuutilat parvella 2 hengelle. Erilliset vuoteet. Oleskeluterassi. Vierasmökki Yksikerroksinen valoisa vierasmökki v. 2015, 60 m2, suurella etuterassilla jossa istumatila. Olohuone (TV) ja keittiöyhdistelmä (lämminvesivaraaja), 2 makuuhuonetta – 2 erillistä vuodetta kussakin vaatekaapein, wc, käsisuihku. Sähkölämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Rannassa asukkaiden käytössä soutuvene. Erilliskorvauksesta mahdollista vuokrata käyttöön puulämmitteinen palju, joka sijaitsee aivan rannassa. Väylän syväys on n. 1,5 m. Vesialueella on runsaasti merkkaamattomia kiviä.Sijainti n. 100 km Kouvolasta Mikkelin suuntaan. Helsingistä noin 250.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Vuokraamme ensisijaisesti vain viikkovuokrauksella. Kahden perättäisen viikon varaukseen annamme 10 %:n alennuksen viikkohinnoista, kuukauden varauksessa 20 %:n alennuksen. Viikkovuokra alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 12.

Kokous-, koulutus-, juhla- ja edustustilavaraukset sovitaan tapauskohtaisesti. Loppusiivouksesta ja vuoteiden sijauksesta huolehtii vuokralainen mikäli muuta ei sovita. Loppusiivouksen hinta on 198 euroa ja se veloitetaan varauksen yhteydessä. Liinavaatteiden (sänkyvaatteet sekä pyyhkeet) hinta on 19 euroa pedattuna.

Hinta 900 - 1346 € viikko, viikonloppu 495 - 883 €


Varaustilanne