Villa Eriksberg

KokoushuvilaPremium

Etelä-Suomi / Kråkö, Porvoo, Uusimaa

alkaen 250 € / yö
  • 8+2
  • 4
  • 2
Tämä tunnelmallinen huvila sijaitsee merenrannalla vain 15 kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Huvilan kahdella meren puoleisella terassilla pääsee nauttimaan kesäisin auringosta päivän ympäri. Merenranta ja huvilan oma laituri ovat vain 40 metrin päässä etuovelta. Huvilassa on neljä makuuhuonetta ja makuupaikkoja kymmenelle hengelle. Huvila on kaksikerroksinen ja varusteltu kaikilla mukavuuksilla. Alakerrassa on olohuone, ruokailutila, keittiö, yksi makuuhuone, sekä kodinhoitohuone/kylpyhuone. Olohuoneessa on takka ja suorat näkymät merelle. Toisessa kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja aulatila, missä on vuodesohva. Saunaosasto ja vilvoitteluterassi ovat myös toisessa kerroksessa. Huvilassa on suuri piha-alue. Pihalla on erillinen huvimaja/grillikatos, missä voi valmistaa ruokaa ja istua iltaa rauhallisessa ympäristössä. Huvimajan grillipaikan lisäksi pihalla on myös kaasugrilli. Rannalla on laituri, josta pääsee helposti mereen uimaan. Huvilalla on autotalli ja oma parkkipaikka. Huvilalle voi saapua myös veneellä. Kesäisin huvilalta löytyy pihapelejä vieraiden käyttöön ja talvella mm. pulkkia ja rattikelkkoja. Huvilalla on myös ulkopalju, joka on erikseen vuokrattavissa.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 250 € / yö
Hinnoittelu:
Vuokraamme ensisijaisesti vain viikkovuokrauksella. Kahden perättäisen viikon varaukseen annamme 10 %:n alennuksen viikkohinnoista, kuukauden varauksessa 20 %:n alennuksen. Viikkovuokra alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy perjantaina klo 12.

Kokous-, koulutus-, juhla- ja edustustilavaraukset sovitaan tapauskohtaisesti. Loppusiivouksesta ja vuoteiden sijauksesta huolehtii vuokralainen mikäli muuta ei sovita. Loppusiivouksen hinta on 198 euroa ja se veloitetaan varauksen yhteydessä. Liinavaatteiden (sänkyvaatteet sekä pyyhkeet) hinta on 19 euroa pedattuna.

Hinta: viikko 1421 - 2132 €, viikonloppu 923 - 1385 €


Varaustilanne

Sijainti

Arvostelut

Anna

"This is an excellent property to enjoy the local area, close to Porvoo but also the countryside. The amenities are excellent and the house has everything you need for a comfortable stay. Gina is an excellent host who communicates clearly and promptly and answered any questions we had. I would definitely recommend this to families to enjoy time together. (Airbnb)"