10 nykyaikaista ja upeaa majoituskohdetta

Modernit huvilat

Modernit huvilat tuovat lomaan luksusta ja ylellisyyttä. Laadukkaat materiaalit, huolella suunnitellut tilat ja lasiseinien tuomat näkymät huipentavat lomaasi. Keräsimme kohteet joiden suunniteltu ja arkkitehtuuri on Suomen lomakohteiden huippua!

Villa Berg - Etelä-Suomi / Porvoo

Täysin uniikki kohde Porvoon saaristossa.

Villa Berg, tai Kalliohuvila, kuten sen nimi jo kertoo, on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää modernin arkkitehtuurin ja saariston karun kauneuden. Lähes kokonaan kallioon louhittu huvila tarjoaa upean ympäristön 10 hengen kokouksille tai juhlille. Skandinaavinen sisustus ja saariston inspiroimat materiaalit luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman, vastaten vaativimmankin vierailijan toiveita, olipa kyseessä yritysvieras, juhlavieras tai lomailija.

Huvilan kokonaispinta-ala on 170 neliömetriä. Alakerrassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta ja saunaosasto, tarjoten laadukkaan majoituksen neljälle vieraalle. Yläkerran avoimet tilat tarjoavat erinomaiset puitteet isommankin seurueen yhteisille hetkille. Kallion helmaan rakennettu laaja terassi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia rauhallisesta aamiaisesta tai ilta-auringon loisteesta, sulautuen osaksi ympäröivää luontoa.

TUTUSTU KOHTEESEEN  

Villa Aspen A - Levi / Kittilä

Villa Aspen on uusi vuonna 2020 valmistunut kolmikerroksinen hirsirakenteinen villa, jonka sijainti Levin Etelärinteiden välittömässä läheisyydessä on täydellinen lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun ja muuhun ulkoiluun. Villa Aspen tarjoaa upeat ja toimivat puitteet isoillekin ryhmille; perheille, yrityksille tai kaveriporukoille.

Villa Aspenissa on kaksi korkeatasoisesti varusteltua huoneistoa; A ja B. Kumpikin huoneisto on noin 300 m2 suuruinen ja ne ovat keskenään samanlaiset. Molemmissa huoneistoissa on kolme kerrosta ja majoitustilat 12+2 hengelle. Sisutuksessa ja varustelussa ei ole tehty kompromisseja, vaan kaikki on tehty vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin. Kolmikerroksisessa viiden tähden huvilassa on tiloja sekä yhteiseen seurusteluun että yksityisempään oleskeluun. Yksityisyyttä tarjoaa kuusi kahden hengen makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma Android-televisio. Laadukkaat vuoteet sekä muhkeat tyynyt ja peitot siivittävät sinut hyviin yöuniin.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Villa Aava Santalahti - Kotka

Tästä luksushuvilasta avautuvat henkeäsalpaavat maisemat aavalle merelle ja saaristoon. Huvilan sisustuksen yksityiskohdat vievät sinut mielikuvamatkalle New York -henkisestä loft-tunnelmasta eurooppalaiseen villiintyneeseen puutarhaan. Huvilassa on kaksi upeaa saunaa, viihtyisät oleskelutilat ja majoitusmahdollisuus 1-2 hengen huoneissa 18 henkilölle.

Huvila sijaitsee Kotkassa Mussalon alueella, rannan välittömässä läheisyydessä. Huvila tarjoaa upeat puitteet juhlille, kokouksille ja tapahtumille. Huvilan läheisyydessä on vuokrattavissa myös pienempiä kokous- ja juhlatiloja sekä Luolasaunamaailma savusaunalla ja lämminvesialtaalla.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Villa Malspiikki - Yyteri

Huvila Malspiikki on korkeatasoinen arkkitehdin suunnittelema huvila, jossa suuret ikkunat tuovat hyvin valoa huvilaan. Tässä modernissa huvilassa on myös oma upea ranta, erillinen saunarakennus sekä iso nurmikkopiha.

Malspiikki majoittaa 8 henkilöä. Päärakennuksessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joista jokaisessa on vuodepaikat kahdelle majoittujalle. Erillisessä saunarakennuksessa on vuodepaikat kahdelle. Saunarakennuksessa myös oma wc. Kohteessa on tyylikäs ja laadukas sisustus sekä varustelu. Lisäpalveluna voit ostaa liinavaatteet, kylpypyyhkeen sekä loppusiivouksen.

TUTUSTU KOHTEESEEN  

Villa Uganda - Turun Saaristo / Salo

Villa Uganda on vuonna 2010 rakennettu, arkkitehdin suunnittelema funkkistyylinen huvila. Huvila sijaitsee kauniissa Särkisalossa, Förbyn kylässä, Ulkoluodon saarella, vain kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Huvila on täysin varusteltu ja keittiöstä löytyy kaikki tarvittava, kuten sähkö- ja kaasuliesi, viinikaappi sekä jäätelökone.
Huvilan olohuoneessa on ilmastointi, jonka avulla voi viilentää koko rakennuksen kuumalla säällä.

Huvilan päärakennuksessa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa on parvella kaksi yhden hengen vuodetta vierekkäin sekä erillinen vuodesohva, jossa voi nukkua kaksi ihmistä. Toisessa makuuhuoneessa on 200cm pitkä kerrossänky, joka sopii lapsille, mutta jossa voi majoittua aikuisetkin tarvittaessa.
Erillisessä vierasrakennuksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi yhden hengen vuodetta vierekkäin.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Rukanhuippu - Ruka / Rukatunturi

Keskellä Rukatunturia sijaitseva huvila Rukanhuippu tarjoaa hengähdystauon upeiden maisemien ympäröiminä ja luonto suorastaan kutsuu itsensä sisään suurista ikkunoista. Rukanhuipussa on viisi makuuhuonetta ja se majoittaa mukavasti 10 vierasta.

Huvilan 295 neliötä tarjoavat suuret yhteiset oleskelutilat. Huvilan sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone ja keittiötila, missä ruokapöytä 10 hengelle, sekä kivitakka. Tästä kerroksesta löytyy myös kolme makuuhuonetta parivuoteilla ja omilla kylpyhuoneilla, erillinen wc ja suuri lasitettu parveke. Huvilan alakerrasta löytyy toinen suuri oleskelutila takalla, sekä kelohonkainen baaritiski. Alakerrassa on myös kaksi makuuhuonetta, missä molemmissa kaksi yhden hengen vuodetta ja omat kylpyhuoneet. Alakerrassa on myös erillinen wc, sekä suuri kylpyhuone, missä kaksi suihkua, poreallas ja sauna.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Villa Nagu / Turun Saaristo / Parainen

Upea design-huvila Turun Saaristossa, vain 2,5 tunnin ajomatka Helsingistä ja tunti Turusta. Arkkitehti Sigvard Eklundin suunnittelema Villa Nagu on kunnostettu täysin kunnioittaen alkuperäistä 70-luvun ikonista tyyliä.

Villa Nagu sijaitsee korkealla mäen päällä. Kaikista huoneista on upeat näkymät merelle ja ympäristöön lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Moderni keittiö jatkuu avoimeksi ruokailu- ja oleskelutilaksi. Huvilassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa parivuode sekä vuodesohva. Yhteensä huvilaan majoittuu 6 hengen seurue. Kylpyhuone-/saunaosastolta aukeavat henkeäsalpaavat näkymät merelle. Lisäksi terassilta löydät ulkoporealtaan.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Villa Tykkyrinne - Iso-Syöte / Pudasjärvi

Tasokas Villa Tykkyrinne Iso-Syötteen ykköspaikalla, eturinteen vieressä! Isoilla maisemaikkunoilla varustettu olohuone, neljä makuuhuonetta, hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone sekä kolme erillistä wc:tä. Autokatos ja reilusti varastotilaa käytettävissä. Valmistunut 2019.

Tykkyrinne on uniikki ja viihtyisä vuokrahuvila Suomen eteläisimmässä Iso-Syötteen tunturissa Pudasjärvellä, keskellä Syötteen kansallispuistoa. Rakennus sijaitsee tykkypuurajan yläpuolella 330 metrin korkeudessa. Tykkyrinteen huoneistoala on 206 m2 ja siinä on sängyt 10 hengelle. Kohteessa on kaikki uuden omakotitalon mukavuudet. Rakennuksen arkkitehtuuri ja design on tarkkaan mietitty alan huippuammattilaisten toimesta. Valoisa pohjaratkaisu palvelee lomaa, kokouksia ja aktiviteetteja. Olohuoneen High End äänentoisto ja mökin korkea varustelutaso varmistavat myös vaativan asiakkaan toiveet.

TUTUSTU KOHTEESEEN

Aaltolevi - Levi / Kittilä

Huvila Aaltolevi on tilava ja tasokas vuonna 2012 rakennettu hirsihuvila. Tämä moderni kahdentoista hengen loma-asunto sijaitsee erinomaisella paikalla Länsirakassa, rinteen ja valaistun ladun vieressä. Levin keskusta kaikkine palveluineen sijaitsee myös aivan lähettyvillä. Loma-asunnon materiaalit ovat tammenvaaleaksi käsitelty hirsi, Himalajan mustaa graniittia, Lapin vaaleaa liuskekiveä ja valkoista rappausta. Isommallekin kokousryhmälle sopivat tilat ovat ylelliset ja huvila onkin ihanteellinen isomman seurueen lomailuun sekä myös yritysasiakkaiden kokoustarkoitukseen.

Aaltolevi on rakennettu kolmeen tasoon. Huvilassa on kuusi makuuhuonetta, joka kerroksessa kaksi. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen sänkyä. Huvilassa on myös kuusi kylpyhuonetta, joista neljä on makuuhuoneiden yhteydessä ja niissä on myös suihku. Alimman kerroksen makuuhuoneissa ei ole wc:tä. Tämän lisäksi huvilan keskimmäisestä kerroksesta löytyy iso ja upea olohuone sekä takka, hyvin varusteltu keittiö sekä kahdentoista hengen ruokailutila/neuvottelutila. Alimmassa kerroksessa on tilava sauna, pesuhuone kolmella suihkulla, toinen oleskelutila omalla jääkaapilla sekä kodinhoitohuone ja erillinen suksienhoitohuone ulkona.

TUTUSTU KOHTEESEEN 

Kimmelvilla A&B - Pyhä

Kimmelvilla on juuri (2024) valmistunut kahden huvilan kokonaisuus aivan Pyhätunturin juurella, laskettelurinteiden ja hiihtolatujen läheisyydessä. Kutsumme sinut ja läheisesi nauttimaan Lapin arktisen luonnon kauneudesta sekä tyylikkäästä majoituksesta kaukana arjen hälystä. Kimmelvilla tarjoaa puitteet isommallekin porukalle - voit vuokrata molemmat huvilat yhtä aikaa.

Hirsirakenteisten huviloiden päätyseinä on iso ikkuna, joka tuo metsämaiseman osaksi olohuonetta. Luonnonmateriaalit, moderni skandinaavinen design ja lämminhenkinen sisustus luovat viihtyisän ilmapiirin, jossa voit rentoutua ja nauttia sekä luonnosta että lomastasi.
Huvilat on kaksikerroksisia, ja tarjoavat puitteet sekä yhdessä viihtymiseen että yksityisempään rauhaan. Hyvinvarustellussa keittiössä kokkaat illallisen pitkän kaavan mukaan tai surautat välipalaksi smoothien ennen seuraavaa aktiviteettia luonnon helmassa.

TUTUSTU KOHTEESEEN KIMMELVILLA A 

TUTUSTU KOHTEESEEN KIMMELVILLA B