Kytäjä

Kytäjä

Kytäjän kartanon mailla, Hyvinkäällä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, sijaitsee viisi upeaa luksushuvilaa. Nämä rauhallisella asuinalueella sijaitsevat huvilat soveltuvat sekä lomailijoille että työmatkailijoille. Huvilat ovat vuokrattavissa lyhyt- tai pitkäaikaseen käyttöön ja kaikissa on nykyaikaiseen asumiseen tarvittavat puitteet, kuten kaiken kattava keittiö, wifi, televisio ja sauna. Kytäjä auttaa myös erilaisten juhlien ja yritystapahtumien järjestämisessä. Katso kaikki kohteet alta.

Yrityksille

Kytäjän alueella on puitteet monenlaisen yritystoiminnan, kuten kokouksen, työhyvinvointipäivän tai viikonlopun mittaisen seminaarin järjestämiseen. Vasta kunnostetussa Kartanon Tallissa on istumapaikat 150 hengelle, joten se on oivallinen paikka isommille yritystapahtumille. Pienempiä kokouksia tai tapahtumia varten suosittelemme luksushuviloitamme, joiden rauhallinen pihapiiri ja avarat tilat takaavat keskittymisen. Kaikissa vuokratiloissa on kokoustekniikkaa ja wifi.

Luonnon helmassa sijaitsevat kokoustilat sekä monet läheiset palvelut ja luontoaktiviteetit huolehtivat työryhmien viihtyvyydestä ja virkistäytymisestä. Kytäjän seudulla on mahdollisuus harrastaa melomista ja uintia alueen vesistöissä sekä golfata. Hyvinkään keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kivenheiton päässä.

Tyylikkäät huvilat majoittavat 4-12 henkilöä, ja ne ovat vuokrattavissa kokouksiin tai majoittumiseen. Katso kaikki kohteet alta.

Lomailijoille

Varaa hyvinvarusteltu luksushuvila sinun ja läheistesi käyttöön! Huvilat ovat suuria luksusomakotitaloja isoilla tonteillaan. Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, näissä rauhallisella alueella sijaitsevissa huviloissa pääset takuuvarmasti eroon arjen kiirettä ja stressiä. 

Kaikki huvilat ovat tyylikkäitä ja täysin varusteltuja. Huviloissa majoittuu neljästä kahteentoista vierasta. Viihtyvyyttä lisäävät läheiset aktiviiteetit, kuten Suomen kaunein golf-kenttä, sekä uinti-, kalastus- ja melomismahdollisuudet läheisissä vesistöissä. Kytäjän alueella on vuokrattavissa myös juhlatila Kartanon Talli, jossa on istumapaikat jopa 150 hengelle. Katso kaikki kohteet alta.