Hawkhill

Hawkhill

Upeat Hawkhill-vuokrahuvilat ja -mökit sijaitsevat Nuuksion kansallispuistossa. Vain 45 min ajomatkan päässä Helsingistä, Hawkhill on erinomainen kohde niin yritysasiakkaille kuin viikonloppulomailijoille. Kaikista huviloista löytyy oma piha, ranta ja sauna. Lisäpalveluina on saatavilla kesä- ja talviaktiviteetteja, kokouspalvelut ja catering-palvelut. Tutustu kohteisiin alla.

yrityksille

Hawkhill tarjoaa kattavat kokous-, catering-, ja majoituspalvelut vain 45min päässä Helsingistä. Järjestä rento strategiapäivä, kokous tai tiimipäivä upeassa kelohuvilassa Nuuksion kauniin luonnon ympäröimänä.

Voit halutessasi varata käyttöönne ylellinen kokoushuvila ja järjestää itse päivän ohjelma ja tarjoilut, tai antaa meidän huolehtia päivän tarjoiluista ja järjestelyistä aina aamiaisesta illalliseen. Piristä kokouspäivää haluamallanne luontoaiheisella ohjelmalla.

Huvilat majoittavat 4-8 henkeä, mutta isompiin tilaisuuksiin kohteet on myös varattavissa kokonaisuutena, jolloin majoituskapasiteetti nousee 36 henkilöön. Tutustu kohteisiin alla.

LOMAILIJOILLE

Varaa upea hirsimökki rauhallisen järven rannalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Kaikissa kohteissamme on oma piha, ranta ja sauna. Vuokraa mökki viikonlopuksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti Nuuksion luonnosta nauttien. 2-4 makuuhuoneen huvilamme majoittavat mukavasti 4-8 henkeä. 

Hawkhill on täydellinen paikka rentoutua ja irtautua arjen kiireistä. Upea hirsihuvila, puhdas luonto ja ulkona tekeminen rauhoittavat ja tuovat hyvää oloa kaikkina vuodenaikoina.

Järjestämme vieraillemme erilaisia retkiä ja hoitoja aamujoogasta villiyrttiretkiin!