FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Olen listannut huvilani myös toisella sivustolla, voinko silti listata huvilan teidän sivuilla?

Kyllä voit. Kohteen listaaminen mökkivuokra-sivustolle ei sulje pois muita listaussivustoja. Päätät aina itse missä kaikkialla markkinoit kohdettasi.

Minkä hintainen vuosimaksu on?

Listauksen vuosimaksu riippuu palvelupaketista. Tarjoamme omistajille kolme erilaista näkyvyys- / markkinointipakettia. Standardi- , Premium- ja Kokoushuvila- paketti. Hinnat alkavat 299€ / vuosi. Jos sinulla on useampi kuin yksi kohde teemme aina räätälöidyn tarjouksen. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Ota yhteyttä niin kerromme lisää kohteesi listaamisesta ja siihen liittyvistä eri vaihtoehdoista.

Miten markkinoitte sivustoanne?

Meidän kautta tavoitatte Villadan laajan kanta-asiakasverkoston, joka muodostuu yli 10.000:sta laatutietoisesta kuluttajasta. Tämän lisäksi teemme erilaisia markkinointitoimenpiteitä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Sivustoamme markkinoidaan lokaalisti eri puolella Suomea, kohdennetusti sosiaalisessa mediassa ja googlessa. Tämän lisäksi teemme erilaisia markkinointitempauksia yhteistyökumppaniemme kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla. Ota yhteyttä niin käydään läpi miten saamme parhaan mahdollisen näkyvyyden juuri sinun kohteellesi!

Milloin sivusto on perustettu?

Villada Travel Group on v. 2013 perustettu yritys, jonka ensimmäinen sivusto Villada.fi palvelee asiakkaita edelleen Suomen ulkopuolelle suuntautuvissa huvilalomissa. Aikaisemmin Suomen huvilat ja muut vuokrahuvilat ympäri maailmaa löytyivät saman sivuston alta. Joulukuussa 2019 avasimme erillisen Mökkivuokra.fi - sivusto, joka keskittyy pelkästään laadukkaisiin vuokrahuviloihin Suomessa.

Miten Villada.fi palvelu eroaa Mökkivuokra.fi sivustosta?

Villada.fi sivusto keskittyy jatkossa pelkästään Etelä-Euroopan huvilakohteisiin, Suomi-huviloiden liikenne Villada.fi -sivustolta ohjataan suoraan Mökkivuokra.fi -sivulle. Villadan kansainvälisten sivujen kuten esimerkiksi Villadaholidays.com -sivujen liikenne ohjataan suoraan Cottagefinland.fi -sivustolle.

Mitä eroa on sivustolla näkyvillä Kokous- ja Premiumhuviloilla.

Listauksessa näkyvä Kokous- tai Premiumhuvila merkki kertoo huvilan varustelutasosta ja soveltuvuudesta eri kohderyhmille. Näiden kohteiden markkinointi on myös kohdennettu eri tavalla kuin normaalien huviloiden. Teemme Mökkivuokran puolelta aina erikseen arvioin kohteesi soveltuvuudesta Premium- tai Kokoushuvila kategoriaan.

Useat varaussivustot tilittävät vuokran vasta asiakkaan matkan päätyttyä, missä aikataulussa tilitätte varaukset meille?

Saat aina vuokrarahan ennen asiakkaan saapumista tai viimeistää heiltä suoraan saapumisen yhteydessä. Päätät aina itse maksuehdoista ja sovit ne asiakkaasi kanssa suoraan.

Kuinka asiakkaat maksavat varaukset minulle?

Asiakas noudattaa aina sinun omia maksu-, varaus- ja peruutusehtoja, jotka sovit suoraan asiakkaan kanssa.

Kuinka ison komission otatte teidän kautta tulleista varauksista?

Emme veloita komissiota ollenkaan. Toimimme listausmaksulla, joka perustuu vuosittaiseen listaukseen. Yhdellä listauksella, josta veloitamme pienen vuosimaksun, teette komissiotonta kauppaa rajattomasti sivujemme kautta.


En ole aikaisemmin vuokrannut huvilaani, mutta palveluunne liittyminen kiinnostaisi?

Palvelussamme on mukana monia ”ensikertalaisia” jotka eivät välttämättä ole aikaisemmin vuokrannut huvilaa. Palvelumme sopii hyvin myös "uusille vuokraajille”. Ota yhteyttä niin opastamme sinut mukaan, kerromme kaiken oleellisen vuokrausmarkkinasta ja mitä sinun tulisi ottaa huomioon ennen kohteesi listausta. Olemme apunasi varauksissa.

En halua vuokrata huvilaani kenelle tahansa, millaisia asiakkaita teidän kautta tulee?

Saat aina itse päättää hyväksytkö varauspyynnöt vai et.

En halua päivittää varauskalentereita jokaiseen portaaliin erikseen, voiko kalenterin integroida?

Kyllä, voit tuoda kalenteri-integraation esim. google kalenterista tai muista isoimpien varausjärjestelmien rajapinnoista. Näin kalenteria ei tarvitse päivittää erikseen Mökkivuokra.fi -sivustolle.

Hallinnoin yksinoikeudella muutamia mökkejä vuokrakäytössä omistajien puolesta, voinko liittyä mukaan palveluunne?

Kyllä voit. Mökkivuokra.fi - sivusto on tarkoitettu mökin omistajille sekä niitä huviloita hallinnoiville vuokraisännille.