Villa Joutsenlaulu

Etelä-Suomi / Siuntio, Uusimaa

alkaen 485 € / yö
  • 11
  • 3+2
  • 2+1
Villa Joutsenlaulu on tilava ja upea merenrannassa sijaitseva huvila, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Tämä rauhallisella arvoalueella sijaitseva huvila on rakennettu vuonna 2002 ja koko tontti on upea ja vehreä, jossa riittää tekemistä myös perheen pienimmilekin. Huvilalla on oma ranta laitureineen ja lähialueilta löytyy paljon tekemistä sekä palvelut. Villa Joutsenlaulu majoittaa yhteensä 11 vierasta, upea kohde esimerkiksi kahden ystäväperheen yhteislomailuun. Pienille yrityksille valtava valoisa olohuone tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi kokoustamiseen rentouttavassa tunnelmassa.Kolmikerroksisen huvilan keskikerroksesta löytyy tilava ja hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, upea iso olohuone, jossa on paljon tilaa oleskeluun sekä lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat, kylpyhuone ja yksi makuuhuone kahdelle hengelle sekä pinnasänky. Huvilan ylimpään kerrokseen menee jyrkät portaat ja siellä on levitettävä vuodesohva kahdelle henkilölle. Alimmasta kerroksesta löytyy erillinen wc, pukeutumistila, kaksi suihkua ja sähkösauna, takkahuone, jossa on levitettävä sohva kahdelle henkilölle, työhuone, jossa on yksi yhden hengen sänky sekä lastenhuone kerrossängyllä ja paljon leluja. Lastehuoneen kerrossänky soveltuu myös aikuisille. Huvilan teknisessä tilassa on vieraiden käytettävissä pesukone sekä kuivausrumpu ja huvilalla on myös oma autotalli sekä -katos. Huvilan keskikerroksesta on pääsy terassille, josta löytyy ruokapöytä sekä aurinkotuolit. Ulkona on trampoliini sekä lapsille pieni leikkimökki, liukumäki ja hiekkalaatikko. Tähän kiinteistöön kuuluu myös erillinen puulämmitteinen rantasauna ja tilassa on myös vuodesohva kahdelle henkilölle. Huvilan omassa rannassa on soutuvene, jolla on mahdollista mennä jokea pitkin läheiselle Vikträsk-järvelle. Asiakkailla on myös mahdollisuus vuokrata erikseen yksi SUP-lauta.

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Kesäisin ja juhlapyhien aikaan minimivaraus 4vrk (kesäkuu-elokuu, juhlapyhät joulu, uusivuosi, pääsiäinen)

Kesäsesongin ulkopuolella minimivaraus 2vrk

Voit myös kysyä tarjousta pidemmästä oleskelusta.

Asiakkaiden odotetaan siivoavan jälkensä (roskat, tiskit, imurointi, luutuaminen) ja jättävät samaan kuntoon kuin huvila oli tullessa. Omistaja tarkistaa tilat ja mikäli siivouksessa on puutteita lisäsiivousmaksu 70€/h.

Liinavaatteet lisämaksusta 20€/hlö

SUP-laudan vuokraus:
25€/2vrk
50€/vko

Ehdot:

Asiakas sitoutuu varatessaan suorittamaan loppusiivouksen ohjeiden mukaisesti. Siivouksessa tarkoitus on jättää huvila samaan kuntoon kuin mitä se oli asiakkaan tullessa. Tarkat siivousohjeet löytyvät kansiosta paikan päältä. Mikäli huoneistoon tarvitsee asiakkaan jäljiltä tehdä normaalia suurempi tarkistussiivous veloitamme siitä 70 €/h.

Mökissä ei saa järjestää vuosipäiväbileitä, juhlia, polttareita tms. Ilmoitettua henkilömäärää ei saa ylittää, eikä mökille saa kutsua vieraita. Huvilaa ei vuokrata nuorisoporukoille. Lemmikit eivät ole sallittuja. Tupakointi huvila-alueella on kielletty. Vuokraajan luottotiedot tarkistetaan etukäteen.


Varaustilanne

Sijainti