Villa Rainbow

Tahko / Tahkovuori, Kuopio, Pohjois-Savo

alkaen 185 € / yö
  • 6
  • 3
  • 2
Villa Rainbow on tunnelmallinen ja siisti paritalo rauhallisella sijainnilla parin kilometrin päässä Tahkon lomakylän palveluista. Kuopiosta ajaa Tahkolle vajaassa tunnissa. Kodikkaasti sisustetussa ja nykyaikaisesti varustellussa huvilassa on majoitustilaa yhteensä kuudelle vieraalle. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kaksi yhden hengen sänkyä. Suurella parvella on työ- ja oleskelutila, jossa on lisäksi yksi parisänky. Talossa on kaksi WC:tä ja yksi suihku. Takka ja lattialämmitys ovat mukava lisä kylminä vuodenaikoina. Suurella terassilla voi nautiskella grilliherkuista ja rentoutua porealtaassa. Tahko on täynnä mahdollisuuksia moniin aktiviteetteihin ympäri vuoden: muun muassa laskettelukeskukseen on matkaa vain pari kilometriä ja Tahko Golf Clubille 3 km. Kaunis järviluonto kutsuu ulkoilemaan, kalastamaan ja uimaan.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Hinnoittelu:
Vuokraamme kohdetta mieluiten 6 yön vuokralla.
Minimi vuokra-aika on 2 yötä.
Saapuminen maanantaina klo 15.00 ja lähtö sunnuntaina klo 14.00.

Vuorokausi kesä 185€/yö (1.5-31.10)
Vuorokausi talvi 260€/yö (1.11-30.4)
Kesän vuokrahinta 900€/ 6 yötä
Talven vuokrahinta 1400€/ 6 yötä
Juhlapyhät kuten pääsiäinen, joulu, uusivuosi, ja juhannus +300€.

Hinta sisältää poreet, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen, kun kohde on jätetty siistiin kuntoon. Vuokralainen siivoaa omat jäljet, astiat pestynä ja roskat vietynä.
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Minimivuokra 2 yötä.

6 yötä: Saapuminen maanantaina klo 15 ja lähtö sunnuntaina klo 14.

Hinta sisältää poreet, loppusiivouksen, lakanat ja pyyhkeet. Asiakas siivoaa omat jälkensä, tiskaa käyttämänsä astiat ja tyhjentää roskakorit.


Varaustilanne

Sijainti