Villa Rainbow

Tahko / Tahkovuori, Kuopio, Pohjois-Savo

alkaen 150 € / yö
  • 6
  • 3
  • 2
Villa Rainbow on tunnelmallinen ja siisti paritalo rauhallisella sijainnilla parin kilometrin päässä Tahkon lomakylän palveluista. Kuopiosta ajaa Tahkolle vajaassa tunnissa. Kodikkaasti sisustetussa ja nykyaikaisesti varustellussa huvilassa on majoitustilaa yhteensä kuudelle vieraalle. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kaksi yhden hengen sänkyä. Suurella parvella on työ- ja oleskelutila, jossa on lisäksi yksi parisänky. Talossa on kaksi WC:tä ja yksi suihku. Takka ja lattialämmitys ovat mukava lisä kylminä vuodenaikoina. Suurella terassilla voi nautiskella grilliherkuista ja rentoutua porealtaassa. Tahko on täynnä mahdollisuuksia moniin aktiviteetteihin ympäri vuoden: muun muassa laskettelukeskukseen on matkaa vain pari kilometriä ja Tahko Golf Clubille 3 km. Kaunis järviluonto kutsuu ulkoilemaan, kalastamaan ja uimaan.

hinnat

Hintahaarukka:
alkaen 150 € / yö
Hinnoittelu:
Vuokraamme kohdetta mieluiten 6vrk minimivuokralla.
Saapuminen maanantaina klo 15.00 ja lähtö sunnuntaina klo 14.00.

Vuorokausi kesä 150€/vrk
Vuorokausi talvi 225€/vrk
Kesän vuokrahinta 600€ / 6vrk
Talven vuokrahinta 1250€ / 6vrk
Juhlapyhät kuten pääsiäinen, joulu, uusivuosi, ja juhannus +300€.

Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen kun kohde on jätetty siistiin kuntoon. Vuokralainen siivoaa omat jäljet, astiat pestynä ja roskat vietynä.
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Minimivuokra 2 vrk

6 vrk: Saapuminen maanantaina klo 15 ja lähtö sunnuntaina klo 14.

Hinta sisältää loppusiivouksen, lakanat ja pyyhkeet. Asiakas siivoaa omat jälkensä, tiskaa käyttämänsä astiat ja tyhjentää roskakorit.


Varaustilanne

Sijainti