Villa Sylvi

Paltamo, Kainuu

alkaen 120 € / yö
  • 7
  • 2+1
  • 1+1
Oulujärven rannassa sijaitseva täysin peruskorjattu hirsitalo ja upea, uusi saunarakennus. Villa Sylvin päärakennus on erittäin valoisa, ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin ja huikea näkymä järvelle. Ympäristönä idyllinen rantaan rajoittuva maalaispihapiiri. Saunarakennus on arkkitehtooninen upea kaksikerroksinen kokonaisuus. Sauna on puulämmitteinen, tilava ja moderni. Kuten päärakennuksessa, saunasta avautuvat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin ja upealle järvelle. Soutuvene kuuluu vuokrahintaan, moottori- ja polkuvene lisämaksusta. Päärakennuksessa on kaksi pönttöuunein varustettua makuuhuonetta ja tilava parvi. Yhteensä vuodepaikkoja on seitsemän. Rakennuksessa on tilava leivinuunilla varustettu oleskelu- ja ruokailutila sekä täysin varusteltu keittiö. Kylpyhuoneessa on perusvarustuksen lisäksi myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Saunarakennuksessa on tilava moderni puulämmitteinen sauna, vilvoitteluhuone, hyvin varusteltu takkahuone sekä parvi, jossa voi joko nauttia laajasta järvimaisemasta tai jopa yöpyä suurien ikkunoiden keskellä. Saunarakennuksessa on myös upea parveke esimerkiksi lintujen bongaukseen ja laaja terassi. Ranta ja järvi ovat todellinen luonnon ystävän paratiisi, monilukuisine lintuineen ja kaloineen. Järvi kutsuu kalastamaan, mutta myös mahdollistaa kokeilemaan erilaisia vesiurheiluja soudusta, lautailuun jai vesihiihtoon. Perusvarusteet käytettävissä kalastukseen tai urheiluun ja moottorivene lisämaksusta. Paltamon ja Vaalan kunnat ovat lähimmät kylät, joista löytyy enemmän palveluita, molempiin matkaa noin 35km. Lähellä löytyy Manamansalo (10km), jossa useita matkailu/leirintäkohteita ja mm Martinlahden ravintola ja minimarket. Paltamon upea golfkenttä löytyy 35km päästä. Noin tunnin ajomatkan päässä on Rokuan kansallispuisto kylpylöineen tai Vuokatti laajoine laskettelu-, kylpylä- ja matkailupalveluineen.

hinnat

Hintahaarukka:
Aseta päivät tai katso hinnat ja varaustilanne esittelystä
Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Viikkohinta 800€

Lyhyemmät Ajanjaksot Hinnoitellaan Erikseen. Pyydä Tarjous

Hinta Sisältää Liinavaatteet, Pyyhkeet, Soutuveneen Ja Siivouksen Kun Kohde Jätetty Siistiin Kuntoon Kuten Se Oli Tullessa.

Vuokraamme Kohdetta Mielellämme Myös Pidemmäksi Aikaa. Kysy Tarjous Toivomasi Ajankohdan Mukaan. Kohde Soveltuu Myös Erinomaisesti Talvi Käyttöön, Jolloin Vene Päivitetään Suksiin.


Varaustilanne

Sijainti