Sunday Morning Resort

KokoushuvilaPremium

Pyhätunturi / Pelkosenniemi, Lappi

alkaen 2 500 € / yö
  • 28
  • 8+4
  • 7
Sunday Morning resortissa on tilava päärakennus, jossa on neljä tyylikästä kahden hengen makuuhuonetta, Ravintola Aihki mukavine oleskelutiloineen, saunaosasto ja yläkerran hyvin varusteltu kokoustila. Samassa pihapiirissä on myös kaksi paritaloa, joissa on neljä hyvin varusteltua Aihki-huoneistoa. Jokaiseen huoneistoon majoittuu 2–5 vierasta. Kaikki resortin sisätilat ovat vastikään kunnostettuja. Päähuvilan ja Aihki-huoneistojen omien saunojen lisäksi resortissa on puulämmitteinen järvenrantasauna ja perinteinen savusauna, sekä puulämmitteinen palju, jotka ovat erikseen varattavissa. Vieraiden käytössä on myös päärakennuksen kuntosali. Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva 12 hengen kokoustila on täysin äänieristetty ja varusteltu modernilla konferenssitekniikalla. Eksklusiivinen Sunday Morning Resort tarjoaa yksityisyyttä ja rauhallisen ilmapiirin päätöksentekoon ja oleskeluun luonnonkauniissa Lapin ympäristössä. Kohteessa on arktinen luonto aivan oven ulkopuolella, aktiviteetteja ympäri vuoden, sekä saatavilla maukas ja ravitseva aamiainen ja sesongin mukaiset muut ruokailut. Yksilöllisessä boutique-hotellissa on täydet anniskeluoikeudet. Resortin voi varata kokonaisuutena myös täysin yksityiseen käyttöön eli koko resortin 6 hehtaarin alue on silloin käytössänne. Hinnat sesongista riippuen alkaen 2.800 €/vrk (sis.alv) sisältäen aamiaiset. Private varauksissa minimivarausaika on 2 vrk. Koko resortin varauksissa käyttöönne tulee yhteensä 28 vuodepaikkaa mainituissa neljässä huoneessa ja neljässä huoneistossa. Hinta sisältää aina majoituksen, aamiaiset ja päivittäisen siivouksen. Muut palvelut lisähinnasta (ravintola, ohjelmat ja aktiviteetit, kuljetukset, ranta- ja savusauna).

hinnat

Palvelut, lisäkulut, hintatiedot:
Koko resort yksityiskäytössä, hinta sisältää majoituksen ja aamiaisen, päivittäisen siivoukseen, kokoustilojen käytön, päärakennuksen kuntosalin ja saunan vapaan käytön.

Puulämmitteinen rantasauna, perinteinen savusauna sekä kylpypalju lisähinnasta.
Resortissa on täydet anniskeluoikeudet, ruokailupalvelut lisähinnasta. Kuljetukset ja aktiviteetit lisähinnasta. Resortilla on mm. omat sähkömoottorikelkat safareita varten.


Varaustilanne

Sijainti