Matkavinkit

Lisäpalvelut omistajille

Kattavan digimarkkinoinnin, sekä palvelun laajan näkyvyyden lisäksi Mökkivuokra tarjoaa mökin omistajille lisäpalveluita kohteidensa markkinoinnin ja näkyvyyden maksimoimiseksi. Lisäpalvelut ovat joko räätälöity listauspakettien ominaisuuksiin, tai saatavilla lisämaksusta.

PREMIUM- & KOKOUSHUVILA LISTAUKSET


Jos majoituskohteesi on tavallista paremmin varusteltu ja kokonaisuutena se edustaa laadukasta loma-asumista, tarjoamme Premium-kohteille omaa luokitusta. Jos kohteesi puolestaan soveltuu kokouksiin ja yrityskäyttöön, niin tarjoamme sille kokoushuviloiden luokitusta. Molemmat kohdeluokat tuodaan sivuilla esiin omalla ”leimalla”. Premium- ja kokouskohteet näkyvät myös omilla teemasivuillaan ja yleisissä hakutuloksissa ne tulevat ensimmäisenä.

SISÄLLÖNTUOTANTO


Tarjoamme myös palvelua, jossa lisäämme kohteen sivuillemme puolestasi. Kohteelle luodaan valmis profiili sivuston standardien mukaisesti. Samalla kirjoitamme antamasi materiaalin perustella kuvaustekstin uusiksi sekä teemme englanninkielisen käännöksen.

VALOKUVAUS & VIDEOKUVAUS


Jos kohteesi vaatii uusia esittelykuvia, on Mökkivuokralla verkosto ammattikuvaajia, jotka ottavat majoituskohteestasi tasokkaat ja trendikkäät kuvat. Valokuvaspalvelu sisältää myös aina ilmakuvat. Normaalin valokuvauksen lisäksi voit myös valita videokuvauksen. Kuvaaja tekee materiaalista valmiin videopätkän, jota voit käyttää suoraan markkinoinnissa.

SOMENOSTOT


Kohteesi voidaan tuoda esiin Mökkivuokran sosiaalisen median kanavissa Facebookissa tai Instagramissa. Tarkkojen markkinointistrategioiden myötä sosiaalisessa mediassa saavutetaan tehokkaasti potentiaalinen asiakaskunta. Kohteesi on mahdollista nostaa myös esiin Mökkivuokran uutiskirjeellä, joka lähetetään säännöllisesti kohdennetulle kanta-asiakasrekisterille.